- 13 Şubat 2016
- 121
- 37
- 48
- 40
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #12.581
Sanmıyorum ceviz yağ yakmak için kullanılıyor hatta aksamdan suya koyup suyunuda içiyorsun bişey olmaz cnmceviz yedim dayanamayıp bozulmuş sayılmaz umarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum ceviz yağ yakmak için kullanılıyor hatta aksamdan suya koyup suyunuda içiyorsun bişey olmaz cnmceviz yedim dayanamayıp bozulmuş sayılmaz umarım
Sanmıyorum ceviz yağ yakmak için kullanılıyor hatta aksamdan suya koyup suyun
ceviz yedim dayanamayıp bozulmuş sayılmaz umarım
Ben zayıflamıyorum yaBen 5. Günü akşamı abartmadan yemek yemistim ama 6. Gün aynen devam ettim. Birşey olmaz sen aynen devam et.
Ben zayıflamıyorum yabugün 3. gün ve sadece -400
Kaçamak da yapmadım.
su bu diyette çok önemli su içiyor musun belki ondan yavaştır. fazla kilon azdırBen zayıflamıyorum yabugün 3. gün ve sadece -400
Kaçamak da yapmadım.
Su içiyorum hareket de ediyorum denebilir. Bilmiyorum neden böyle oldu.su bu diyette çok önemli su içiyor musun belki ondan yavaştır. fazla kilon azdır
Selamlar, diyete yarin baslayacagim ve netten arastirdim ancak emin olamadim, bazi sitelerde kahvenin sutlu olup olmamasi farketmiyor ve eger sutluyse light sut de denmiyor. Kahveyi nasil tuketiyorsunuz acaba?Kızlar 7. Günü de geride bıraktım. Sandigimdan çok daha kolay geçti. Mide küçüldü iyice. Totalde 5 kilo uçtuuugitsin gitsin kilocuklar tey teyyyy ...
Selamlar, diyete yarin baslayacagim ve netten arastirdim ancak emin olamadim, bazi sitelerde kahvenin sutlu olup olmamasi farketmiyor ve eger sutluyse light sut de denmiyor. Kahveyi nasil tuketiyorsunuz acaba?
Moralim bozuk ya benim gibisi yoktur herhalde. 69.2 ile başladım 70 oldum. Neden veremiyorum
Sizler ne kadar spor yapıyorsunuz kilo verebilenler
Moralim bozuk ya benim gibisi yoktur herhalde. 69.2 ile başladım 70 oldum. Neden veremiyorum
Sizler ne kadar spor yapıyorsunuz kilo verebilenler
Ben de görüşmeyi düşünüyorum. isveç diyeti de bende işe yaramadıysa durumum vahim :)Ben koşu bandında 35-40 arası koşu ayrıca yere uzanıp sağ ve sol bacağı calistiriyorum.Simit bölgesi içinde hareket yapıyorum. Ama ben 3 haftadır spor yapıyorum ve diyette spor zorunlu değil. Senin böyle devam ederse bir uzmanla gorusmende fayda var.
Canim cok tesekkur ederim ilgin ve cevabin icin, sade kulaga mantikli geliyor tabi ama keske sutlu olsaydi demekten de kendimi alikoyamiyorum :))Selam hosgeldin aramiza. Kahvenin özellikle nescafe ve sütsüz olması tavsiye ediliyor. Ben bir fincana 1,5 tatlı kaşığı kahve ve 1 küp şeker ekliyorum.
Canim cok tesekkur ederim ilgin ve cevabin icin, sade kulaga mantikli geliyor tabi ama keske sutlu olsaydi demekten de kendimi alikoyamiyorum :))
Merhabalar herkese kolay gelsin. Umudunuzu hic kaybetmeyin cunku ben zamaninda 9 gunde 12 kg vererek ve arkasindan o kilolari almayan biri olarak yeniden baslayacagim. yeme konusunda agir bir diyet oldugu icin sik araliklarla yapilmasi pekte onerilmiyo acikcasi. ben biraz fazla abarttim sanirim ara verme suresini
Neyse herkese kolay gelsin iyi geceler
Bol sivi bol spor sakin unutmayin.