Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah, yalnız hevesiniz kırılmasın bugünden sonra vücut kendini tutuyor diye biliyorum moral bozmak yok devam sonuna kadar

Benim iyi bi sıkıntı yok alıştık artık sabırsızlıkla 13 günü bekliyorum

Slm herkeze ben diyeti bitirdim size sonucu yazmak istedim başlangıç kilom 81.500 du 13 gün bitti sonuç.................77.500 yani 4 kilo ve ben daha önce okuyanlar olmussa eğer sporumuda yapmistim son zamanlar düzenli olmasada yaptim yani sonuç bu ben bitirdim bundan sonra dikkat ederek vermeye calisicam benim inmek istedigim kilo 65 yaza kadar yavaş yavaş veririm inşallah size bol şans inşallah siz daha çok verirsiniz.... sağlıklı zayıf günler En Büyük TÜRKİYE:KK52::super::KK9:

:KK52:Merhaba arkadaşlar
Bugün tartıldım. Başlangıç 89 du şuan 86.2 6 günde 3 kiloya yakın vermişim. Dün akşam kaçamak yaptım ama.5 kilo versem bu diyetle sonra başka diyet yapacağım.

:KK52:Merhaba arkadaşlar
Bugün tartıldım. Başlangıç 89 du şuan 86.2 6 günde 3 kiloya yakın vermişim. Dün akşam kaçamak yaptım ama.5 kilo versem bu diyetle sonra başka diyet yapacağım.
Hangi diyeti yapacaksın ardından verirsin 5 kilo

Slm herkeze ben diyeti bitirdim size sonucu yazmak istedim başlangıç kilom 81.500 du 13 gün bitti sonuç.................77.500 yani 4 kilo ve ben daha önce okuyanlar olmussa eğer sporumuda yapmistim son zamanlar düzenli olmasada yaptim yani sonuç bu ben bitirdim bundan sonra dikkat ederek vermeye calisicam benim inmek istedigim kilo 65 yaza kadar yavaş yavaş veririm inşallah size bol şans inşallah siz daha çok verirsiniz.... sağlıklı zayıf günler En Büyük TÜRKİYE:KK52::super::KK9:

Cnm tebrikler bence gayet iyi darısı başımıza... 4 kiloyu başka bir diyetle vermek çok zor. Bir de önemli olan kiloların geri gelmemesi verdikten sonra bu diyetle de genelde geri gelmiyor. Bazı şok diyetlerde sadece sudan 4-5 kilo veriyorsun haftasında geri alıyorsun mesela lahana çorbası diyeti yapmıştım meğer sadece su gitmiş...ama sen de yine de dikkat et birden yüklenme yoksa yine bir kısmı geri gelebilir. Dukanı tavsiye ederim işe yarıyor ama onda da biraz uğraştırıcı şeyler var işte.bir de meyva olmaması kötü oluyor...

Kızlar ben de başlamak istiyorum ama çok halsizlik yapıyor ve çok sinirli oluyor insan diyorlar doğru mu ya sizde öyle birşey oldu mu benim de küçük bi oğluşum var işten gelince onunla ilgilenemezsem diye korkuyorum halsizlikten çok hareketli ve ilgi istiyor paşam

Back
X