• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ben de başlamak istiyorum ama çok halsizlik yapıyor ve çok sinirli oluyor insan diyorlar doğru mu ya sizde öyle birşey oldu mu benim de küçük bi oğluşum var işten gelince onunla ilgilenemezsem diye korkuyorum halsizlikten çok hareketli ve ilgi istiyor paşam
Valla ben de de iki oğlus var ama izindeyim evde olduğum için sınır yapmadı çalıştığın için farklı etki eder mi bilemiyorum

Valla ben de de iki oğlus var ama izindeyim evde olduğum için sınır yapmadı çalıştığın için farklı etki eder mi bilemiyorum
Arkadaşlar yazan da ona göre baslayim pazartesi... Maşallah sana :nazar:evde yapmak biraz zor olur sürekli yiyecek görmek aklını alır insanın :bicak: ben o yüzden hafta başı başlayıp hafta sonuna kadar alışırım artk diyorum... Artk yorumlara göre bakacaz...

Kızlar ben de başlamak istiyorum ama çok halsizlik yapıyor ve çok sinirli oluyor insan diyorlar doğru mu ya sizde öyle birşey oldu mu benim de küçük bi oğluşum var işten gelince onunla ilgilenemezsem diye korkuyorum halsizlikten çok hareketli ve ilgi istiyor paşam

Bünyeden bünyeye değişir, benim bazı arkadaşlarım hiç yapamadı bu diyeti mesela. Ama şöyle düşünüyorum zaten bu diyetin genelde gündüz öğünleri az , akşam öğünleri doyurucu zaten, akşam eve geldikten sonra hemen yemeğini yiyebilirsen sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bünyeden bünyeye değişir, benim bazı arkadaşlarım hiç yapamadı bu diyeti mesela. Ama şöyle düşünüyorum zaten bu diyetin genelde gündüz öğünleri az , akşam öğünleri doyurucu zaten, akşam eve geldikten sonra hemen yemeğini yiyebilirsen sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Neyse artk pazartesi basliiim bari duruma göre hareket ederiz...Sizin kaçıncı gününüz

Valla 2 gündür yapmıyorum dün Doğum günümde eşimle yemeğe gittik ondan önceki günde misafir vardı atıştırdım bişeyler. Ama yarın devam edeceğim.

Bizim tam gaz devam.. ne kaçamak ne bırakmak yok bakalim yılbaşında ne kadar olcaz

aranıza yeni katıldım ama ben de bu diyeti yapıyorum şu an. bugün 3. gün dün çok zorlandım başıma ağrılar girdi ama bozmadım çok fena bir gribe yakalandım bu yüzden de bir nane limon içtim sadece. bozmadan 13 gün yapacağım inşallah buraya yazarım sonucu :)
haşlanmış ıspanak yerine marul tüketiyorum et yerine 1 çay bardağı yeşil mercimek umarım burdan bi sorun çıkmaz merak ettiğim şey haşlanmış balık onu nasıl yapıcaz ya ?
ilk gün yarım saat yürüdüm ama dün halim yoktu...

aranıza yeni katıldım ama ben de bu diyeti yapıyorum şu an. bugün 3. gün dün çok zorlandım başıma ağrılar girdi ama bozmadım çok fena bir gribe yakalandım bu yüzden de bir nane limon içtim sadece. bozmadan 13 gün yapacağım inşallah buraya yazarım sonucu :)
haşlanmış ıspanak yerine marul tüketiyorum et yerine 1 çay bardağı yeşil mercimek umarım burdan bi sorun çıkmaz merak ettiğim şey haşlanmış balık onu nasıl yapıcaz ya ?
ilk gün yarım saat yürüdüm ama dün halim yoktu...
Bugünü de atlatirsan alışırsın sanırım ,bende de öyle olmuştu çünkü . Ama hastalik yoktu bende. Umarım bırakmazsın. Bu arada biz ton baligi yedik yağını süzüp

Bugünü de atlatirsan alışırsın sanırım ,bende de öyle olmuştu çünkü . Ama hastalik yoktu bende. Umarım bırakmazsın. Bu arada biz ton baligi yedik yağını süzüp
yok bozmaya hiç niyetim yok çok kararlıyım ton balığını denicem çok sağolun hastalığım da yavaş yavaş hafifliyor ek bir şey içmemeye özen gösteriyorum

Merhabalar kızlar..
Ben henüz bugün başladım bu diyete. Şuana kadar zorlanmadım ama tek sorun ben kahveyi çok tüketiyorum. Bağımlı da denebilir yani icmedigim zaman başıma ağrılar giriyor. Benim gibi olan var mı.?:kahve:
Şekersiz içiyorum bu arada.

Back
X