• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

herkese merhabalar. diyete devam eden arkadaşlara kolay gelsin. herkese bol eksiler. ben de başlamak istiyorum ama kendime hep bir bahane uydurup daha başlarken bırakıyorum. destek bekliyorum arkadaşlar.:)

Merhaba herkese. Ben isvec diyetinin ikinci gunundeyim. Kilo 109.5 ile basladim. Bugun 108 oldum. Motivasyona inanilmaz ihtiyacim var. Bu da işe yaramazsa tüp mide ameliyatı olacağım çünkü

Merhaba hzlstn arkadaşım. kolay gelsin. süpersin. kesinlikle vazgeçme. vazgeçmeyelim. Sonuçta ameliyat ameliyattır. doğal yollarla kilo vermek çok daha mantıklı. inanırsak olmayacak şey yok.

1. Gün : 65.2 Kg
2. Gün : 63.8 Kg
3. Gün : 63.2 Kg
4. Gün : 62.7 Kg
5. Gün : 62.2 Kg
6. Gün : 61.8 Kg
7. Gün : 61.5 Kg
8. Gün : 61.3 Kg
9. Gün : 60.8 Kg
10. Gün : 60.9 Kg
11. Gün : 60.9 Kg
12. Gün : 60.3 Kg
13. Gün : 60 Kg

Toplam : 5.2 Kg

1. Gün :
ad4MZR.jpg

13. Gün :
NlygQN.jpg

Harikasın ya!:KK73::KK73:

İsveç diyetine başlamadan önce 7 günlük farklı bir diyet uyguladım. Yiyeceği daha bol bir diyetti ve 7 günde 4,8 Kg verdim.

7 Günlük farklı bir diyette verdiğim kilo = 4.8 Kg
13 Günlük isveç diyetinde verdiğim kilo = 5.2 Kg

Arada 6 gün ve 400 gram fark var o yüzden verim alamadığımı söyledim aslında. Kilom 68'di 7 günlük diyette.

Bu özel diyeti ben de çok merak ediyorum :)

Arkadaslar cooook mutluyummm 3cu gunumdeyim 69.5 den 67.1 oldum bugun.3 dugun var bu aralar ama ordada yemicem.brokolimi kendimle goturucem.devammm bugunle birlikte 11 gun kaldi.ben adını yazmaya korkuyorum yorumu silerler diye.h ile baslayan zayiflama cayi ,aloe suyu,ve kokteyli ile yapiyorum isvec diyetini.kabzlik sorunum olmuyor.bu arada azeriyim yazida sorun olursa kusura bakmayin.insallah 64-63 hatta 3 cu haftada diyeti yapip 60 olmaya niyetim var

İsveç diyetine başlamadan önce 7 günlük farklı bir diyet uyguladım. Yiyeceği daha bol bir diyetti ve 7 günde 4,8 Kg verdim.

Arada 6 gün ve 400 gram fark var o yüzden verim alamadığımı söyledim aslında. Kilom 68'di 7 günlük diyette.
Bana da gönderebilir misin rica etsem

merhaba.
ben 63,5 kg ile başladığım isveç diyeti ile 5,5 kg verdim ve 58 oldum. 12. günde bozmak zorunda kaldım ufak bir aperatif ve bira ile. Sonuçta 13 gün kilom 58 oldu. Ben diyeti harfi harfine yapmadım. Şöyle ki; bu akşamki yemeği yarın akşamınkinden ya da bir sonraki günün öğlen yemeğinden falan değiştirerek diyetin listesinde yer alan gıdaları günleri değiştire değiştire o gün ne yaşantıma uyduysa ona göre yaptım. Hatta bazen yerine başka şeyler koydum. mesela peynir yemedim de o gün sinemaya gittik eşimle diye 4 avuş patlamış mısır yedim. 2 dilim portakalın suyu ya da 1 havuç yerine 2 lokma bişi atıverdim ağzıma hamur işi ya da tatlı olmayan evdeki herhangi sağlıklı birşeyden. Bir kaç gün sonra sabah şeker atacağıma-ki zaten şekerli içemezdim pek kahveyi sırf diyete uymak için atıyordum- kahveyi sade içip sonra ülkerin küçük çekmece tipi çikolatalası vardır ya, biz işyerinde ikram diye kahve yanına koyarız, ondan yedim. Ha bir de ilk 3 günden sonra hergün türk kahvemi içtim hatta sabah akşam alışık olduğum şekilde 2 adet içtim yanında çikolotasıyla toplamda 2 küçük çikolata yani :)))) Anlayacağınız kalorili olmayan beni günaha sokmayan sadece diyeti arada çarpıtan kaçamak ve değişikliklerle içime sinen şekilde alnımın akıyla bitirdim bu maceramı.

Kendinizi çok da üzmeden sıkmadan sizde de işe yararsa diye umarak benimki gibi küçük değişikliklerle rejimi daha sempatik ve yaşantınıza uygun hale getirebilirsiniz.

13. gün diyetteymiş gibi hafif geçirip lahana çorbası diyeti hazırlığı yaptım ve ertesi gün başladım. Bugün 4. günüm tartım evde yok; eczanemize de gidemedim ilk 3 gün 2 kg deniyor ama bilemiyorum. 1 hafta yapacağım bu diyette hedefim 55 olmak. 56 a da razıyım:) 3 günde 3 ayrı kaçamağım var. 2 bisküvi, 1 mini poğaça. Ha bir de geleneksel kahve yanı çikolatam:)

Bu arada ben geçen sene Karatay diyeti ile 73 kg dan 63 e 3 ayda inmiştim. karatay diyetini de yasaklara uyup yenmesini tavsiye ettiği ne varsa ona göre kendi yaşantıma ev halkına pişirdiklerimle falan ayarlayıp kendi menümle yaptım; özel bir listeye bağlı kalmadım. Bir de son iki ay 2 öğüne düşürdüm yemeğimi. Öğleni geçip akşam 5-6 gibi son yemeğimi yedim artık akşam sofralarına katılmadım evdekilerle, onun da çok etkisi vardı bence.

En önemlisi de hareket efor kızlar. Çünkü sonraki yaz aylarında telaş, yoğunluk az uyku koşturma derken rejim yapmadığım sadece 2 öğünü sürdürmeye gayret edip 4-5 günü daha light 2-3 gün daha serbest geçirerek 3 kg daha verdim. Salınca anca 4 ayda 3 kg geri aldım:))) ama güzel saldım canıma değsin..

Ay çok yazdım ama biliyorum siz de benim gibi başarı hikayeleriyle daha çok motive olursunuz. Durmayın zayıflayın bir ara yine yersiniz:))

Merhaba bu diyeti bana da yollayabilir misiniz acaba?

Kizlar cok mutluyum. Bugun 5. Gunu bitirdim. 105.5 oldum. Baslangic kilom 109.5 ti. 90lari gorurumde su tup mide ameliyati olmaktan kurtulurum insallah:halay:

Back
X