- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.041
herkese merhabalar. diyete devam eden arkadaşlara kolay gelsin. herkese bol eksiler. ben de başlamak istiyorum ama kendime hep bir bahane uydurup daha başlarken bırakıyorum. destek bekliyorum arkadaşlar.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim destegin icinMerhaba hzlstn arkadaşım. kolay gelsin. süpersin. kesinlikle vazgeçme. vazgeçmeyelim. Sonuçta ameliyat ameliyattır. doğal yollarla kilo vermek çok daha mantıklı. inanırsak olmayacak şey yok.
1. Gün : 65.2 Kg
2. Gün : 63.8 Kg
3. Gün : 63.2 Kg
4. Gün : 62.7 Kg
5. Gün : 62.2 Kg
6. Gün : 61.8 Kg
7. Gün : 61.5 Kg
8. Gün : 61.3 Kg
9. Gün : 60.8 Kg
10. Gün : 60.9 Kg
11. Gün : 60.9 Kg
12. Gün : 60.3 Kg
13. Gün : 60 Kg
Toplam : 5.2 Kg
1. Gün :![]()
13. Gün :![]()
İsveç diyetine başlamadan önce 7 günlük farklı bir diyet uyguladım. Yiyeceği daha bol bir diyetti ve 7 günde 4,8 Kg verdim.
7 Günlük farklı bir diyette verdiğim kilo = 4.8 Kg
13 Günlük isveç diyetinde verdiğim kilo = 5.2 Kg
Arada 6 gün ve 400 gram fark var o yüzden verim alamadığımı söyledim aslında. Kilom 68'di 7 günlük diyette.
Bu özel diyeti ben de çok merak ediyorum :)
Bana da gönderebilir misin rica etsemİsveç diyetine başlamadan önce 7 günlük farklı bir diyet uyguladım. Yiyeceği daha bol bir diyetti ve 7 günde 4,8 Kg verdim.
Arada 6 gün ve 400 gram fark var o yüzden verim alamadığımı söyledim aslında. Kilom 68'di 7 günlük diyette.
Merhaba bu diyeti bana da yollayabilir misiniz acaba?İsveç diyetine başlamadan önce 7 günlük farklı bir diyet uyguladım. Yiyeceği daha bol bir diyetti ve 7 günde 4,8 Kg verdim.