- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi yildizlibulut
-
Bu konu basliklariyla aram cok kötü, bi düzgün baslik koyamiyorumKizlar 2 ay sonra evleniyorum. Ben biraz yapi olarak ciddiyim, yani sirin sirin pek konusamam dümdüzüm..Cevremdeki tüm evliler saygi ve sevgiden sonra en onemli seyin isveli cilveli ve biraz fingir fingir olmak gerektigini söylüyorlar. Bu isve cilve nedir? Bi aniden öpmek mi, ya da bi bakis mi? Veya biraz cocuksu konusmak mi? Ama buna simariklik denmez mi? Vallahi cozemedim yaa nedir bu cilve? Kendinizden örnekler verirseniz cok mutlu olurum
Leoparlı tayt giyip gırgır kullanmakatır kimine göre işve cilve
Bende bilmiyorum bu gırgır muhabbetini dolanıp duruyo amaBu gırgır ne yahu ben hala çözemedim herkes gırgır diyor
Normalde ben de ciddi bi insanım dövecek gibi bakarım hatta kaşlarimi çatmaktan cizgi var alnımda ama eşime gelince aşırı fingirdek oluyorum, bu içten gelen bisey
İki taraftan biri böyle olmalı sizin de eşiniz dengelemiş işte ne güzelAyakta alkisliyorum.hic bole bi kadin olamdim cok isterdm.ama haddinden fazla ciddiyim hatta hic eyvallahim yoktur.esimde tam tersi cilveli allahim bi gor kedi gibi tabi evde bana karsi.disrda bi gorseniz var yaa.... yani tipine baksaniz bu afam evde nasil bole oluyo dersiniz.o da sever vipve ama hic yapamdim yani.daha az once robot gibisin ayni ddi yani :)
Hahaha bu iyidiCilveli olunmaz, cilveli doğulur der ve gırgır koleksiyonumdan birini seçmeye giderim...
Bende de cilvenin "c" si yok. Gırgırla idare ediyoruz...
Ne'yi canın isteyince meselasevgilim de bana geçen gün "nasıl yapıyorsun ya,anlatamıyorum ama canın isteyince bakışların,gülüşün bile değişiyor" dedi. işte öyle bir şey. tarifi yok bence içten gelir
aahahahah iyiymiş :) ben de olsam aynısını derdim yani garsona karşı net olmuşsun terslemek değil ki buDun arkadaslarla disaridaydik siparisi verdik baska garson geldi sonra. “Biz verdik siparisi.” dedim o garsona. Arkadasim dedi ki niye tersledin adami
Sanirim cilve boyle bir sey degil
İşte nasıl olunur benim annem de cilveli ve senin gibi stratejiktirİster vıcık vıcık deyin ister mıçmıç. Erkek özel hayatında böyle şeyler seviyor. Yapayan hanımcıklarımız kötülemesinler bari.
Konuya gelecek olursak işveli cilveli kıpır kıpır bir hatunum. Tadında naz yapmayı çok severim. Bu biraz içten gelen bir durum annemde böyleydi çünkü. Söyliceğim şeyi öyle dümdüz söylemem. İlla başında dikkat çekiceğim bir giriş yaparım. Bakışlarımı çok kullanırım ve yaptırıcağım bir işi kendi fikrimmiş gibi değil de sevdiğimin kendi fikriymiş gibi sunarım
Bana da yeni tanıştığım daha tanıma aşamasında olduğum biri sen ne kadar taş kalplisin demiştiAyakta alkisliyorum.hic bole bi kadin olamdim cok isterdm.ama haddinden fazla ciddiyim hatta hic eyvallahim yoktur.esimde tam tersi cilveli allahim bi gor kedi gibi tabi evde bana karsi.disrda bi gorseniz var yaa.... yani tipine baksaniz bu afam evde nasil bole oluyo dersiniz.o da sever vipve ama hic yapamdim yani.daha az once robot gibisin ayni ddi yani :)
Ooooo enişte odunluğun kitabını mı yazmış neCilve anlayan erkeğe yapilir ben her turlu hersekilde ugrasirim esimle burda yazamayacagim bi cok sey..
Ama adamin o taraklarda bezi yok
eşim bana cilve yapıyor,hiç anlamam o işlerden,
Hatta hemen aklıma şu atasözü gelir,
Deli kıza cilve yap demişler,osurmuş
Ay ben o masumiyet yüzünden kaybettimOlduğun gibi ol birazda sexsi eşinin yanında yeterli bence ilk zamanlardaki omasumuyet nasıl olsa kayboluyor sonunda ,işve cilve ikinizinde isteğiyle hayli gelişiyorne günlerdi ama o ilk zamanlar ahhh ahhh
Ne bu gırgır herkes aynısını demiş eski bahsedilen konudan mı?Tüh yetişemedim benden önce söylemişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?