- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi yildizlibulut
-
VışşşCilvenin kitabini yazabilirim.Esim suan dışarda,bende dus almış kokular sürülmüş, en seksi camasirlarimi giyinmis koltuğa uzanmış onu bekliyorum. ahahhahahahajaj
ugur böcekli
Ayni benimki gibi adamin yuzune bustiyer attm yeni aldim sana bak kirmizi falan diorum tepkisizValla istedigini yap karsindaki okuzun biri ise agzinla kus bile tutsan faydasi yok!
Gectigimiz cuma gecesi etiketini yeni sokup giydigim deri capraz baglamali yarim bir bustiyer giydim tvlerdeki sexy kadinlar gibi cok guzeldim altimda da yuksek bel siyah pantolon. Saclarimi taradim guzel kokular surdum. Isiltilar misiltilar derken yanina gittim. Bizimki telefonda kousuyordu ve hic ilgilenmedi mesela. Sanki kor olmus gibiydi ve malesef tun kadinlik gururum yerle bir oldu. Sonra odama geldim degistirip uatumu baanne donlarimi pijamalarjmi giydim yattim olay bu yani. Is erkek taraginda bitiyor isve cilve guzellik makyaj ne yaparsan bos canim uzulme
Ama insanin cok zoruna gidiyor. Yuzune bakilmayacak biri degilim insanlar begendiklerini acikca ifade ediyor begeniyle disarda kadinlar dahi bakiyor.Ayni benimki gibi adamin yuzune bustiyer attm yeni aldim sana bak kirmizi falan diorum tepkisiz
yaa bnde saftirigim herhal ne bu girgir nolur soyleyin kizlarNe muhabbeti ne girgiri? yine saftirikligim üstümde, bir sey anlamadim
Aynen aslinda bende o ole diye olmuyorum sole cilveli falanİki taraftan biri böyle olmalı sizin de eşiniz dengelemiş işte ne güzel
Adam kuru büstiyeri ne yapsınAyni benimki gibi adamin yuzune bustiyer attm yeni aldim sana bak kirmizi falan diorum tepkisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?