İsyana düşüyorum yardım:(

Çildirmayin ...sizin burda yazdiklarinizdan istinaden bende ona göre yazıyorum..diyorsunuz ya mesleğini alana kadar görevimi yaparım sonra ne yaaprsa yapsınlar tarzı imalarla...
Ha ben kizlarima elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışan yeterki durumum olsun...

Şu.yaptığınız daha kötü ya.gerçek yüzünüzü göstermiyorsunuz ve eşiniz ve ailesine karşı sahtesiniz..
O kadar büyük konuşuyor ki 3..çocuğu erkek olacak ve öyle bir gelin gelecek ki başlarına kafasını taşlara vuracak...
Yaaa işte benin gibiler kapıya dayanıp yapmak zorundasınız demez içine atar dolar he adı sahteyse sizin gelininiz kapıya gelen tarzda olursa en açık sozluluguyle sizden aferin alır

Yanlış anlama da kardeşim, alt tarafı evin yok ama öyle bir psikolojiye girmişsin ki çok ağır bir sorunun var gibi algılar olmuşsun. Sağlığın yerinde evlatların yanında olduktan sonra parasını ödediğin her ev senin . evim olsun çabası ve aşkıyla yanmaktansa sahip olduklarına şükret. Ne dertler var dünyada yat kalk yine şükret. Kimse hayatı garanti altında yaratılmıyor, zorluklar imtihanlar bizim için senin imtihanın da buysa dön dolaş yine şükret. Burası cennet değil, Allah kimseye köşk saray vadetmedi ki isyan edesin

Ben böyle bir at gözlüğüne sahip olduğum için kendimle gurur duyuyorum valla

Haklısın canım bazen boşluğa düşebilir insan oğlu ama bugünlerde yeniden şükür doluyum herşeye rağmen...

Yaaa işte benin gibiler kapıya dayanıp yapmak zorundasınız demez içine atar dolar he adı sahteyse sizin gelininiz kapıya gelen tarzda olursa en açık sozluluguyle sizden aferin alır
Gelse bile cevabını alır.. Enazından arkamdan lafımı yapmıyor gelip yüzüme söylüyor derim.. İki yüzlü değil derim..

Gelse bile cevabını alır.. Enazından arkamdan lafımı yapmıyor gelip yüzüme söylüyor derim.. İki yüzlü değil derim..
İyi valla gelin şanslı olcak desenize ne isterse istesin iyi bare yüzüme söylüyor dersiniz öyle böyle gecinirsiniz ozaman

İyi valla gelin şanslı olcak desenize ne isterse istesin iyi bare yüzüme söylüyor dersiniz öyle böyle gecinirsiniz ozaman
Sizin de kızlarınız gelin olacak hanımefendi.. Hatırlatırım.. Dünya etrafınızda dönmüyor.. Saygısızlıkta çıtayı kaf dağına çıkartmış fikirlerinize uymayan herkese hakaret vari yorumlar yapıyorsunuz.. İster anlayın ister anlamayın.. Ben dişimi tırnağıma takıp çalışıp çoluğumu çocuğumu okutup evlendirip evimde otururken gelip bana o evde benim hakkım var oğlunun hakkı var diyenin alnını karışlarım.. Sen ne verdin bu ev alınırken onu ver ben sana öyle bu evi vericem derim.. İster gelinim ister oğlum ister kızım.. Benim alın terimle aldığıma zembil gibi çökmeye.çalışırsa hani senin emeğin der geri bas derim.. Ben zaten elimden gelen herşeyi yapmışım çoluğum çocuğum için.. Benim malımın hesabı kimseye düşmez.. Yapabilirsem elimden geleni yaparım zaten.. Ama yapmıyorsam da benim hakkımda konuşamaz.

Kapısına gelini dayanıp evi ister o da tabii al yavrum der. Ne denir başka
Ben böyle bir insan görmedim gerçekten.. Hayır nerden biliyor damadı kapısına dayanmayacak veya kendi kızı kapısına dayanmayacak.. Varsa yoksa gelinleri olcak olanlar diye saçma sapan konuşuyor..

O dediğiniz karakterdeki birini bende tasvip etmiyorum zaten o kötü örneği beni yerden yere vurdugunuzu zannettiği biz yorumlar için verdim...hani ben içten içe keşke elimizden tutsalar diyorum da burda sizin için düşüncem kötü ya baya da biseyler yazdınız , öbür türlü bir gelin olsaydım daha mı iyiydi diyorum...taşladiginiz kişiden daha beterleri var diyorum ..tabi ne demek istediğimi çok farklı algılanıyorsaniz..
Ayrıca kimseye hakaratevari yorum yapmadım ,asil sizin hakaretlerinize karşılık kendimi fikirlerini savundum ..

Ben böyle bir insan görmedim gerçekten.. Hayır nerden biliyor damadı kapısına dayanmayacak veya kendi kızı kapısına dayanmayacak.. Varsa yoksa gelinleri olcak olanlar diye saçma sapan konuşuyor..
Al işte örnegini verdiğim gelin konusunda onu destekliyormusum gibi algı yapıp diğer üyelere yaymak..bende sizin gibi bir konuya yapışan insan görmedim madem siz benim gibi görmediniz

Ha ben kizlarima elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışan yeterki durumum olsun...

Ooo oturduğu yerden herkes öyle söyler.Olsa dünyaları yaparım der.Laf işte,millet öyle sansin !
Olmasi için bir gayretiniz var mı ?
Milletin malına göz dikip arkalarindan konuşmaktan başka,bu konuda attığınız somut bir adım var mı ?
Mesala kendinize ev almak yerine,paranızı kizlariniz için biriktirip onlara ev alabilirsiniz.O zaman inandirici olur iste.O zaman evlerine gidip gururla kahve keyfi yapabilirsiniz

Yoksa böyle boş boş konuşmaktan öteye geçmez sözler...

Kapıda değil burda ağlıyorsunuz muhtemelen bu düşüncelerinizi eşinize de söyleyip adamı üzüyorsunuz. 2 gündür insanlar size ne kadar yanlış düşündüğünüzü, bakış açınızı değiştirmeniz gerektiğini söylüyorlar ama hala aynı sabit fikirlerdesiniz. Bakın benim kendi ailemin 4 tane evi 3tane dükkanı zeytinlikleri arsaları herşeyleri var satın da bana ev alın demeyi kendime hak görmüyorum. Üvey evlat falan da değilim.
Siz de bakış açınızı değiştirin tek maaşla 2 çocuk bakarken ev alamayacağınızı matematik bilen herkes söyler. O yüzden Allah a isyan edip de günaha girmeyin bari. Yapmak zorunda değiller diye düşünüp kendinizi sakinleştirin.

Şimdi daha kötülerine gidip da olsaydı etseydi diye kıvırıyor konu sahibi de basbaya kapıdaki arabaya göz dikmişler. İlk başta araba 30 eder biİm ev için ihtiyacımız 30 bin dedi. Ben başka çocuğu sa var neden tek size diyince hemen kızına da bölsün oldu.
Basbaya erkek olduğu için malda mülkte daha çok hak talep edecekmiş.
Sanki herkes ev sahibi olmak zorunda. O zaman nasılsa olmaz diye hapı bırakıp ikinciyi yapmasaydınız da kendiniz çalışıp alaydınız. Millet gündelikçilik çaycılık demiyor evladına kendi yetiyor. Kayınbabasının arabasını sattırmaya kalkmıyor. İçinden de geçirmeniz hoş değiş.
Kapıya dayanma zaten hakkınız yok. Dayanamazsınız. Şu an ne evde ne arabada kocanızın hakkı da yok. Anca anne veya babanın bir ölürse ölenin payını isteyebilir. İkisi de sağ ise siz de anca uzakta bakarsını

Aynen öyle. Para için çalışma, didinme. Olsaydı gurban olurdum annemmmmm de. Peh.
İki kızınız için şimdiden başlayım birikeme o zaman da samimiyetiniz belli olsun

Hiççç

Al işte örnegini verdiğim gelin konusunda onu destekliyormusum gibi algı yapıp diğer üyelere yaymak..bende sizin gibi bir konuya yapışan insan görmedim madem siz benim gibi görmediniz
Yorum yapmak hakkım .. Siz insanlara saldırarak cevap vermeseniz belki size hak vereceğim ama insanlara saldırarak cevap verip eşinizin ailesi için "Yapmak zorundalar, yapmaları lazım" diyerek dayatıyorsunuz.. Yapmak zorunra değiller dediğimiz için kötü kaynana kötü gelin ilan.ediyorsunuz ve oğullarımız olduğu için öyle söylediğimizi söylüyorsunuz.. Dayatmanız çok sinir bozucu.. Birde görümceniz ve eşi onlarla oturmayı kabul ettiği için birlikte ev yapmalarına bile laf yapıyorsunuz.. Demek ki bakın onların da harcaması var ev yapacaklar nasıl çıkartıp size 30 bin versinler.. Size verseler kızlarıyla ev nasıl yapacaklar ? Dayatma yapmanz sinir bozucu bunu anlamıyorsunuz.. Ne kadar beklentisiz yaşarsanız o kadar çok bulursunuz aradıklarnızı zaten.. Kendi kendinizi yalandan yere sıkıntıya sokuyorsunuz.. Bu düşüncelerinizi eşiniz ve eşinizin ailesi duysa hem onlar üzülecek hem siz üzüleceksiniz ne gerek var ? Düşündüğünüz için bile kendinize kızmanz lazım aslnda ama anlamıyorsunuz.. Anlayamıyorsunuz.. Bizim bizi yerdiğimizi düşünüyorsunuz ama yaptığımız bu değil enazndan ben sizi yermiyorum düşüncenizin yanlş olduğunu anlatmaşa çalışıyorum lakin ne yazık ki anlamıyorsunuz..

Aynen öyle. Para için çalışma, didinme. Olsaydı gurban olurdum annemmmmm de. Peh.
İki kızınız için şimdiden başlayım birikeme o zaman da samimiyetiniz belli olsun
Öyle değil mi ama,ana baba dediğin kendini düşünemez,çocukları için yaşamalı !

Niye kendi rahatıni düşünüp ev istiyor,önceliği çocuklarına verip onlara harcamali.Kendi kirada otursa da olur.Ana dediğin böyle fedakar,cefakar olmali...Şan şöhret bunu gerektirir

Hem tek maaşla zor geçiniyorken,krediyi nasıl ödeyecekler.Onun taksitleri daha fazla olacak, 30 yıllık kredi kullanmayacaksa. Çocuklar daha çok sıkınti çekecek,daha çok eksikleri olacak,sırf kredi ödensin diye. Bu vicdansizlik değilde kayınpeder 30 bin vermedi diye vicdansız.

Şimdi biraz birikimi olan bile krediye girmeye korkuyor...Sanki herşey tastamam da bir 30 bin eksik kaldi. Kayinpeder yine öngörülü adammış,biliyor ödeyemeyip yine ona salça olacaklarını,takdir ettim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…