- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Zaten senelerdir ediyorum ama yok değişen bişe yok ilerleme yok eziyete devam içimde vesveseler var Allah seni duymuyor artık kovdu kapısından yoksasenelerdir ufacık biseler olurdu diyor buna engel olamıyorum hamile halimle tek başıma kiralık ev bakiyorumSakın isyana düşme sakın bak bizde direk ayrı eve çıktık diye eşimin ailesi düğün paramızı taktıkları 3 tane bileği bide üstüne eşya parası onbin TL aldılar ama ne oldu biliyor musun onları bizden aldıkları gün aradan 3 saat geçmedi bir anda borçları çıktı sen sadece dua et Allah biliyor ya otur secde in başına gece kalk agla istersen dua et Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmıyor
Bak şimdi bi yazı okudum peygamber efendimiz ne demiş haketmediğin bir muamleme gördüğün de unutmak o kişi senin değerini bilmeden ölmez. Ve Bi yerde okumuştum Bi gelinin çocugu olmuyor eltisi görğmcesi kaynanası herkes seni alcagımıza başkasnı alsaydık diyor Bi evlat veremedin diyor eşiyle boşanıyor gelin başkasıyla evleniyor duyuyorki eltisi ve kocası görümcesi ve kocası vefat etmiş ortada kalan 6 çocuk kaynanasına demişki o kadar torun istiyordun işte sana 6 tane torun bu dediklerimi unutma Allah kimseyi unutmaz bak ben bebek için dolanıp dolanıp duruyorum Rabbim sana nasip etmiş çok güzel bişeyZaten senelerdir ediyorum ama yok değişen bişe yok ilerleme yok eziyete devam içimde vesveseler var Allah seni duymuyor artık kovdu kapısından yoksasenelerdir ufacık biseler olurdu diyor buna engel olamıyorum hamile halimle tek başıma kiralık ev bakiyorum
Boyle deme ama ...Duanla yakarisinla rabbimin kapisinda israrci ol.inan mucizeler oluyor hic yoktan miras cikti arsa arsayi verdim ev aldim.İmkani var miydi?Mumkun degil ama rabbim nasip etmek isterse bir sekilde oluyorZaten senelerdir ediyorum ama yok değişen bişe yok ilerleme yok eziyete devam içimde vesveseler var Allah seni duymuyor artık kovdu kapısından yoksasenelerdir ufacık biseler olurdu diyor buna engel olamıyorum hamile halimle tek başıma kiralık ev bakiyorum
Biliyorum nasip etmek isterse neler olur nelerama içimden bir vesvese bizi unuttu Allah şuanda bu parasizlikta kiralık ev arıyoruz ve kiralar uçtu ben suanki halinin derdindeyim ama mucize yok hiç irsey uokBoyle deme ama ...Duanla yakarisinla rabbimin kapisinda israrci ol.inan mucizeler oluyor hic yoktan miras cikti arsa arsayi verdim ev aldim.İmkani var miydi?Mumkun degil ama rabbim nasip etmek isterse bir sekilde oluyor
Umarım nasip olur sana da daha fazla hasret cekmezsin insalah...bu konuda bile içimde yine isyan vesvesesi...bakiyorumda karakteri mesela kötü bir kadının güzel güzel cocuklari olmuş bizesorsan haketmiyor ama senin gibi dinine düşkün müslümanın çocuk hasraeti. Var ben bu döngüyü anlayamıyorum anlasamda kalbime sığmıyor mantiguBak şimdi bi yazı okudum peygamber efendimiz ne demiş haketmediğin bir muamleme gördüğün de unutmak o kişi senin değerini bilmeden ölmez. Ve Bi yerde okumuştum Bi gelinin çocugu olmuyor eltisi görğmcesi kaynanası herkes seni alcagımıza başkasnı alsaydık diyor Bi evlat veremedin diyor eşiyle boşanıyor gelin başkasıyla evleniyor duyuyorki eltisi ve kocası görümcesi ve kocası vefat etmiş ortada kalan 6 çocuk kaynanasına demişki o kadar torun istiyordun işte sana 6 tane torun bu dediklerimi unutma Allah kimseyi unutmaz bak ben bebek için dolanıp dolanıp duruyorum Rabbim sana nasip etmiş çok güzel bişey
Iste bu da senin sinavin canim.Sen sakin ol Allah ins bir kapi acar.Keske elden bisey gelseBiliyorum nasip etmek isterse neler olur nelerama içimden bir vesvese bizi unuttu Allah şuanda bu parasizlikta kiralık ev arıyoruz ve kiralar uçtu ben suanki halinin derdindeyim ama mucize yok hiç irsey uok
Herkesin imtihanı farklı herkesin derdi var senin biraz kafan karışmış ama isyan etme lütfen bence Bi besmele çek inşirah suresi oku bak için ne kadar rahatlıcak sözler köşkü var ordan biraz bişeyler dinle YouTube dan için rahatlasın içine atmışsın herkesi şimdi çıkıyor hamilesin de üzme kendiniUmarım nasip olur sana da daha fazla hasret cekmezsin insalah...bu konuda bile içimde yine isyan vesvesesi...bakiyorumda karakteri mesela kötü bir kadının güzel güzel cocuklari olmuş bizesorsan haketmiyor ama senin gibi dinine düşkün müslümanın çocuk hasraeti. Var ben bu döngüyü anlayamıyorum anlasamda kalbime sığmıyor mantigu
Saol Allah razı olsunIste bu da senin sinavin canim.Sen sakin ol Allah ins bir kapi acar.Keske elden bisey gelse
Bak bir kıssa anlatılır:Zaten senelerdir ediyorum ama yok değişen bişe yok ilerleme yok eziyete devam içimde vesveseler var Allah seni duymuyor artık kovdu kapısından yoksasenelerdir ufacık biseler olurdu diyor buna engel olamıyorum hamile halimle tek başıma kiralık ev bakiyorum
Saolun çok güzel şeyler yazmışsınızÖncelikle Allah yardimciniz olsun inşallah.
Biraz kendinize gelin maşallah sağlığıniz yerinde eşin yanında . Parasız olmaz elbette ama aç açıkta değilsiniz. . İnsanlar çadırda yaşıyor ,geçtiğimiz günlerde deprem kaç ev yıktı ..Şükursuzluk iyi değil. Elbette çeken bilir ama olumsuz düşüne düşüne kendinize edersiniz olumlu düşünün biraz.. Tasinmak zor ama nasip işte demek böyle olması gerekiyormuş vardır bi hayır bunda da. Herkes ev alma derdinde biliyorum zor ama herkesin evi olmak zorunda değil. Bak parayi verdiğin her ev senin içinde yeterki sağlık olsun .
Sizi üzmek istemem belli bunalmisiniz ama eşinizin ailesi milyarder de olsa Size ev almak zorunda değilki .. Böyle beklentiye girmek çok ayıp. Senin yerinde olsam anlattığına göre birlikte yaşamadıniz diye sorun yapmışlar ,ev alsalar satın almis gibi yaparlar . Niye minnet ediyorsunuz alan alır almayan almaz talep hoş değil...
Sakıp Sabancı demiş ya herşeyim var ama okadar gücüm çocuğuma sağlık vermeye yetmiyor. Neye yarar demiş...
Beklenti içine girip kendinizi doldurmayın uzulursunuz.
İnşallah istediğiniz miktar kiralık ev bulur huzur içinde yaşarsiniz. . Yeni başlangıçtır belkide kim bilir.. İsyan etmektense sınavını güzel atlat kalbe gelsede dile vurma her gecenin sabahı var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?