Herkesin sınavı farklı bu dünya da..
Lütfen bu yazdıklarımı çok çok iyi oku...
Benim evim var yıllar önce eşimle karar aşamasında demiştik önce evmi alalım çocuk mu yapalım.. ev alırsak ben çalışmak zorundayım çocuğa bakacak kimsem yok...
Eşim ev ev çok önemli dedi peki dedim ev aldık.. evim 3 artı bir bahçeli 130 metre kare ve aşırı göz alıcı dekoratif çok güzel bir ev...
Biz evi aldık tamam şimdi bebek yapalım dedik olmadı...5 yıldır bebek özlemi çekiyorum.. hastane hastane geziyoruz yıllardır..
2 NEGATİF tüp bebek deneyimim var 3. Içın nisan da randevum...
1. Negatifi aldığım gün bütün bedenimi hissetmedim acıdan canım yanıyor diyw hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşim o gün beni Piskologa götürdü... 2. Negatif de allahım al canımı ben bu acıya dayanamıyorum.. 1 tane evlat istedim sen istesen verirsin allahım niye istemedin diye bağırarak alıyormuşum....
Kendimde değildim sonra çok tövbe ettim...
Sana şunu demek istiyorum ben bu aşırı derecede lüks bir evde gece gündüz agliyorum sahipsiz bir mezar olmaktan korkuyorum... dua edecek 1 evladimin olmayışından korkuyorum.. 2 yatak odam boş belkide hep boş kalacak... Lütfen sahip olduğun şeylerin değerini bil ev bir şekilde alınır inşallah ama evlat alınmıyor...