Oturduğun yerden millete çan çan çeneni çalıştıracağına kalk elini emeğini çalıştır da bir işe yarasın. Boş boş konuşuyorsun, 2 çocuk annesi olmuşsun ama hayatın gerçeklerini daha öğrenememişsin. Kalk bir işe gir o açıkta kalan parayı kendin biriktir ya da otur evinde ne geliyorsa onla geçin.
Daha yeni çocuk konusunda banlandım

ama dayanamıyorum yine, yani şimdi sen çocuklarını kendin gibi yetiştirme onlar senin gibi milletin eline bakıp da mutsuz olmasın bari diyeceğim elimde değil.
Bu arada dikkatli yaz da kocana yakalanma. Çünkü ben senin kocan olsam şu yazdıklarını görsem senden acayip soğurum yeminle.
Beni anam babam gözümün içine bakarak doğurup büyütecek, hastalığımda gözlerine uyku girmeyecek, koruyacak kollayacak, yetiştirecek, meslek sahibi edecek, asıl onların benimle gurur duyacağı zamanlarda eşim evde oturup benimle beraber hayat mücadelesine girişmeden organlarını büyüterek "para da para, anan da anan" diyecek. Puhaaha. Güldür Güldür Naime'nin kocasıyla anlaşamayıp, sürekli "anan anan anan anan" diye adamın başını yediği karakteri aklıma geldi.
Ayrıca burada ne takılarımı aldılar, bizden borç istiyorlar hatta direkt hep yardım bekliyorlar diye konular okuyoruz eş ailesiyle ilgili. Sen yaşadığın şeye isyan ediyorsan öyle aileye düşsen direkt intihar ederdin heralde.