• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerimdekilerii sevmiyorum

Çok güzzel anlattmışsın valla. Aynen öyle yaa... Bugun aynı şeyi yaşadım
Sırf kendini üstün göstermek için kadın beni ezdii..
Bir konuyu daha önceden sordugum ve dediği gibi yaptıgım halde.
Müdürün yanında hayır ben öyle demedim dedi .
Pessss dedimmm
İnsanlarr bu kadar mı bencil olur yaaa

Merhaba herkese

bende siteye yeni üye oldum iş yerindeki klasik tiplerden bahsedilince dayanamadım söyle söyleyim ben çoğu zaman içimden gülüyorum olan bitene reelden uzak tamamiyle yapma maskeli yüzler beni güldürüyor kimse kendi değil bende maskeli balod gibiyim...bence tadını çıkaralımm böyleleri oldukça insan aklının ve edebinin farkına varıyor.

hani gülşah filminde bi sahne var gülşah hülya koçyiğite diyor ki " ben eskiden çok fena bi kızdım sen geldin ben iyi bi kız oldum amaaaaaaaaa bunları görünce yine fena olasım geliyor" :9::9::9: işte şuan bu moddayım :9::9::9: Allah'tan oruçluyumda ya sabır diyip çıkıyorum işin içinden :9::9::9:

Merhaba herkese

bende siteye yeni üye oldum iş yerindeki klasik tiplerden bahsedilince dayanamadım söyle söyleyim ben çoğu zaman içimden gülüyorum olan bitene reelden uzak tamamiyle yapma maskeli yüzler beni güldürüyor kimse kendi değil bende maskeli balod gibiyim...bence tadını çıkaralımm böyleleri oldukça insan aklının ve edebinin farkına varıyor.

Kesinlikle öyle
Tamamen yapmacık tiplerr ya.
Helee birdee iyi gözüküp teee
Sinsiii sinsii olanlarrr yokmuuu.
Hiç çekilmiyorrrr..

Merhaba herkese

bize dokunmasalar yapalım da o yapmacıklık bi bakıyosun ki oyundan çıkmış kapına dayanmış..

sevmek zorunda degiliz, ama anlasmak zorundayiz maalesef. patronunla aran normalse takma kafana, asil kotu olan kotu bir patron cunku.

Her işyerinde mutlaka hazımsızlar oluyor :@
Çekememezlik, kıskançlık, haset, fitne, fesat mutlaka oluyor..
Bunlar ezik tipler, biliyorlarki, yükselemeyecekler ve ben yükselemezsem diğerleride yükselemesin, diyorlar..
Başarısızlar ve buna diğerlerinide ortak edip kendilerini bi nevi teselli ediyorlar, malesef..
Güzel yerlerde çalıştım ve özveriyle başarılar elde edince terfiler aldım ama, ama, ama, buna dayanamayan, bunu kaldıramayan, çekemeyen bazı aşşağılık tipler ayağımı kaydırmaya çalıştı..Öyleki patron yalakaları, patrona her türlü palyaçoluğu yapan, patron soytarıları onurlarını hiçe sayarak ayağımı kaydırmayı başardı..Ben özveriyi sadece işimde yaparım, gururumdan özveride bulunamam dedim ve ulaşamayacakları yerimi onlara bıraktım, burası ne size ne de o ayaklarına kapanıp yalakalık yaptığınız, uğruna gururunuzu yerle yeksan ettiğıniz patronunuza da kalmayacak dedim..Veee dediğimde haklı çıktım..Orası kimseye kalmadı, kimseye fayda etmedi, kimseye yar olmadı..Kapandı, iflas etti, derbeder oldu, rezil rüsvay oldular..Eeee, kimsenin ekmeğiyle oynamaya gelmez rızık kapısı, çünkü, bizim görmediklerimizi gören, duymadıklarımızı işiten Yüceler Yücesi ALLAH var..
Ne demişler, alma mazlumun ahını, çıkar ahesteee ahestee..
Onlara hakkımı helal etmiyorum, yüzlerinede söyledim..
Onlardan hakkımı ahiretde alacağım İNŞALLAH..
Orda hesap şaşmaz, oranın hesabı, bana yaptıkları çıkar hesaplarına benzemez, çetindir ötelerin hesabı..

Sende sabret, ALLAH'A havale et, daha güzel yerlere geliyorsun kardeşim..
Derin, engin tecrübeyle sabittir..
Hiç bozma moralini, işinle ilgilen, ki zaten onu yapıyormuşsun..
ALLAH yar ve yardımcın olsun..

riyakar sinir bozucu bbencil insanlar hayatımızın her yerinde var ne yazıkkı
bazen farkında olmadan bizim de yaptığımız olur bencillik flan
önemli olan tatlım senin kendini bilmen iş arkadaşlarını bu kadar takma

Her işyerinde mutlaka hazımsızlar oluyor :@
Çekememezlik, kıskançlık, haset, fitne, fesat mutlaka oluyor..
Bunlar ezik tipler, biliyorlarki, yükselemeyecekler ve ben yükselemezsem diğerleride yükselemesin, diyorlar..
Başarısızlar ve buna diğerlerinide ortak edip kendilerini bi nevi teselli ediyorlar, malesef..
Güzel yerlerde çalıştım ve özveriyle başarılar elde edince terfiler aldım ama, ama, ama, buna dayanamayan, bunu kaldıramayan, çekemeyen bazı aşşağılık tipler ayağımı kaydırmaya çalıştı..Öyleki patron yalakaları, patrona her türlü palyaçoluğu yapan, patron soytarıları onurlarını hiçe sayarak ayağımı kaydırmayı başardı..Ben özveriyi sadece işimde yaparım, gururumdan özveride bulunamam dedim ve ulaşamayacakları yerimi onlara bıraktım, burası ne size ne de o ayaklarına kapanıp yalakalık yaptığınız, uğruna gururunuzu yerle yeksan ettiğıniz patronunuza da kalmayacak dedim..Veee dediğimde haklı çıktım..Orası kimseye kalmadı, kimseye fayda etmedi, kimseye yar olmadı..Kapandı, iflas etti, derbeder oldu, rezil rüsvay oldular..Eeee, kimsenin ekmeğiyle oynamaya gelmez rızık kapısı, çünkü, bizim görmediklerimizi gören, duymadıklarımızı işiten Yüceler Yücesi ALLAH var..
Ne demişler, alma mazlumun ahını, çıkar ahesteee ahestee..
Onlara hakkımı helal etmiyorum, yüzlerinede söyledim..
Onlardan hakkımı ahiretde alacağım İNŞALLAH..
Orda hesap şaşmaz, oranın hesabı, bana yaptıkları çıkar hesaplarına benzemez, çetindir ötelerin hesabı..

Sende sabret, ALLAH'A havale et, daha güzel yerlere geliyorsun kardeşim..
Derin, engin tecrübeyle sabittir..
Hiç bozma moralini, işinle ilgilen, ki zaten onu yapıyormuşsun..
ALLAH yar ve yardımcın olsun..

Beautify Geçmiş olsun sanada.
Maalesef dediğin gibi ayağını kaydırmak isteyen muhakkak oluyor.
Bendee aynı şeyii söyledim içimden
Senin gibi
"Allah çıkarsın "
Pisss düşüncelerii kendilerini sarsınn sarmalaasın
Ahhhh Ahhh mecburuzz işteeee
Allahhh yardımcımız olsun dediğin gibi Sabırrr versinnnn...

Son düzenleme:
İşyerindekileri sevmiyorum Bunalıyorum çalışmak istemiyorum
Herkes iki yüzlüü Benciller
Samimi gibi gözüküyorlar ama Çok benciller.
Çokk sıkıcı geliyorr artıkk

İşyerinde kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. Herkes iş listesindeki görevlerini yerine getirir ve karşılığında maaşını alır. Lak lak etmek için çalışılmaz. Profesyonel bakmalısınız. Eğlenceli olması için patronun palyaço mu getirmesi lazım şirkete?

İşini yapıp mesai bittiğinde evine gidersen daha mutlu olursun.

İşyerinde kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. Herkes iş listesindeki görevlerini yerine getirir ve karşılığında maaşını alır. Lak lak etmek için çalışılmaz. Profesyonel bakmalısınız. Eğlenceli olması için patronun palyaço mu getirmesi lazım şirkete?

İşini yapıp mesai bittiğinde evine gidersen daha mutlu olursun.

bu dedigin seyleri robotlar yapiyor, biz robot muyuz?? insanlar arasindaki iletisim onemli, buna sosyallik diyoruz.

kaldiki bi ogle yemegini birlikte yesen surekli kasinti kasinti oturmak cok bunaltici, zevkli bir ortam olusturmak varken neden boyle olur anlamiyorum.

hani 1-2 kisi gicik olurda bi is yerinde, bu arkadasin is yerindeki herkeste varmis bi sorun anladigim kadariyla.

bütün iş yerleri böyle ,hazımsız insanlar var ,ezikler azıcık mevki gördümü değişenler ,ancak fitneyle işini yürütenler

mesafeni koru standart bir tavır sergile en iyisi bu

bu dedigin seyleri robotlar yapiyor, biz robot muyuz?? insanlar arasindaki iletisim onemli, buna sosyallik diyoruz.

kaldiki bi ogle yemegini birlikte yesen surekli kasinti kasinti oturmak cok bunaltici, zevkli bir ortam olusturmak varken neden boyle olur anlamiyorum.

hani 1-2 kisi gicik olurda bi is yerinde, bu arkadasin is yerindeki herkeste varmis bi sorun anladigim kadariyla.

Ben bu şekilde yaşıyorum ve robot değilim. Çeşit çeşit insan var, cıvık olandan uzak duruyor hoş sohbet olanla öğle yemeğimi yiyip işimin başına dönüyorum. Arada odama gelenle iki dk sohbet edip tekrar işime devam ediyorum. Sosyal olmak adına iğreti tipleri ciddiye almıyorum, sosyallik mesai saatleri dışında olur.

Her yerde garip tipler vardır fakat herkeste bir sorun varsa kişi aynaya bakmalı.

Back
X