Her işyerinde mutlaka hazımsızlar oluyor

Çekememezlik, kıskançlık, haset, fitne, fesat mutlaka oluyor..
Bunlar ezik tipler, biliyorlarki, yükselemeyecekler ve ben yükselemezsem diğerleride yükselemesin, diyorlar..
Başarısızlar ve buna diğerlerinide ortak edip kendilerini bi nevi teselli ediyorlar, malesef..
Güzel yerlerde çalıştım ve özveriyle başarılar elde edince terfiler aldım ama, ama, ama, buna dayanamayan, bunu kaldıramayan, çekemeyen bazı aşşağılık tipler ayağımı kaydırmaya çalıştı..Öyleki patron yalakaları, patrona her türlü palyaçoluğu yapan, patron soytarıları onurlarını hiçe sayarak ayağımı kaydırmayı başardı..Ben özveriyi sadece işimde yaparım, gururumdan özveride bulunamam dedim ve ulaşamayacakları yerimi onlara bıraktım, burası ne size ne de o ayaklarına kapanıp yalakalık yaptığınız, uğruna gururunuzu yerle yeksan ettiğıniz patronunuza da kalmayacak dedim..Veee dediğimde haklı çıktım..Orası kimseye kalmadı, kimseye fayda etmedi, kimseye yar olmadı..Kapandı, iflas etti, derbeder oldu, rezil rüsvay oldular..Eeee, kimsenin ekmeğiyle oynamaya gelmez rızık kapısı, çünkü, bizim görmediklerimizi gören, duymadıklarımızı işiten Yüceler Yücesi ALLAH var..
Ne demişler, alma mazlumun ahını, çıkar ahesteee ahestee..
Onlara hakkımı helal etmiyorum, yüzlerinede söyledim..
Onlardan hakkımı ahiretde alacağım İNŞALLAH..
Orda hesap şaşmaz, oranın hesabı, bana yaptıkları çıkar hesaplarına benzemez, çetindir ötelerin hesabı..
Sende sabret, ALLAH'A havale et, daha güzel yerlere geliyorsun kardeşim..
Derin, engin tecrübeyle sabittir..
Hiç bozma moralini, işinle ilgilen, ki zaten onu yapıyormuşsun..
ALLAH yar ve yardımcın olsun..