• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerimdekilerii sevmiyorum

selam ne kadar enteresan bir düşünce tarzı olanlar var ya insan mutlu olmadan nasıl işlerini yapabilir nasıl verimli olabilir böyle bir şeyin mümkünatı yokk.sevmeyebilirsiniz ama anlaşmak ve uzlaşmak zorundasınız ki rahatça işinizi yapıp verimli olabilesiniz.İş yerindeki mutluluk yada mutsuzluk insanın tümm hayatını etkiliyor.

Ben bu şekilde yaşıyorum ve robot değilim. Çeşit çeşit insan var, cıvık olandan uzak duruyor hoş sohbet olanla öğle yemeğimi yiyip işimin başına dönüyorum. Arada odama gelenle iki dk sohbet edip tekrar işime devam ediyorum. Sosyal olmak adına iğreti tipleri ciddiye almıyorum, sosyallik mesai saatleri dışında olur.

Her yerde garip tipler vardır fakat herkeste bir sorun varsa kişi aynaya bakmalı.

Elmayra iyi hoşş yazmışssın Ama kendi açından yazmışsın
İnsanların çalışma ortamı veya mesai arkadasları genel olarak aynı stadüde olmuyor ne yazık ki!
İşyerinde herkes için aynı ibareyi kullanmadım(Herkes kötü ben iyi değil)
Hem kalabalık bir kadromuz yok idari bölümde
Ama ne yazık ki 10 saatimizi işyerimizde geçiyyoruz
Yanii ailemiz kadar bir zaman dilimi
Bu demek değil zaten samimi arkadasşlık dostluk beklemek
Ben bunun beklentisinde değilim zaten
Sadece işimle ilgili olan kısımdan bahsettim.
Sosyalliği zaten işyerinde yaşayalım demedim ben
Amaaa sürekli yüzyüzee oldugun insanların bencillikleride çekilmiyor maalesef.
Yada konumunu sırff ben bilirim havasından kullanan kişiler
Amaa çalışıyoruzzzz:)

Ben bu şekilde yaşıyorum ve robot değilim. Çeşit çeşit insan var, cıvık olandan uzak duruyor hoş sohbet olanla öğle yemeğimi yiyip işimin başına dönüyorum. Arada odama gelenle iki dk sohbet edip tekrar işime devam ediyorum. Sosyal olmak adına iğreti tipleri ciddiye almıyorum, sosyallik mesai saatleri dışında olur.

Her yerde garip tipler vardır fakat herkeste bir sorun varsa kişi aynaya bakmalı.

İnsanların çalışma ortamı veya mesai arkadasları genel olarak aynı stadüde olmuyor ne yazık ki!

Bi onceki yazinda bahsettigin gibi degilsin demekki. canim senin bu dedigin 2 dk konusmayi dahi yapamiyormus bu kizcaaz. kaldiki bi insanin bu durumda ayaklari geri geri gider. Yani herseyin ortasi var…ya civik olacaksin ya da robot olacaksin degil…orta karar olsun, tadinda olsun diyoruz. Buarada calismakta bir nevi sosyalliktir.

Son cumlene hak veriyorum, lakin oyle yerler varki..korlerle sagirlar birbirini agirlar misali…boyle gelmis boyle gider…

Zaten kendi acımdan bakmadan yorum yapamam ki, burada herkes kendi kadar yorum yapar.

Bi onceki yazinda bahsettigin gibi degilsin demekki. canim senin bu dedigin 2 dk konusmayi dahi yapamiyormus bu kizcaaz. kaldiki bi insanin bu durumda ayaklari geri geri gider. Yani herseyin ortasi var…ya civik olacaksin ya da robot olacaksin degil…orta karar olsun, tadinda olsun diyoruz. Buarada calismakta bir nevi sosyalliktir.

Son cumlene hak veriyorum, lakin oyle yerler varki..korlerle sagirlar birbirini agirlar misali…boyle gelmis boyle gider…

Ben "Görmezden Gelmeyi" tarif ettim aslında tontriko. Çok mutsuz olduğum ve şirkettekilerin hiçbiriyle kafa yapımın uyuşmadığı bir yerde çalıştım. Başka bir sebep yüzünden istifa ettim ama istifa edene kadar da herkese güler yüzümü gösterip işimi yaptım. Kimse kimseyle dost olmak zorunda değil. İnsanlar iki yüzlüdür, çıkarcıdır vs bu beni ilgilendirmez, yanıma geldiğinde günaydın derim, selam alırım, sonra işime bakarım. Böyle bakarsak hayat daha güzel olur.

kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ancak saygı duyulması gerekir...işyerinizi orası benim işim olarak görürseniz daha katlanılır hale gelirsiniz..bende hep böyle düşünürüm orası benim işim buraı evim gibi ve iş yerindeki vıcık vıcık ilişkileri çok onaylamam hatta işyerindeki arkadaşlarımla mümkün olduğunca dışarda görüşmem..zaten hafta içi hep aynı ortamda olduğum insanlarla ne diye görüşeyim bana hiç mantıklı gelmiyor..siz işinizi değiştirseniz dahi o ortamdada hoşlanmadığınız birçok kişi olacaktır.size tavsiyem beklentilerinizi azaltın,işyerinizi sadece işyeri olarak görün,ilişkilerinizi resmi çerçevede sürdürün kalan zamanınızı değecek ve değer verdiğiniz inanlarla dışarda geçirin .böylece daha mutlu olacaksınız

her yerde bu tip insanlar var canım sadece iş hayatında değil sosyal hayatta da insanlar çok bencil ve çıkarcı olmuş.en iyisi böyleleriyle fazla muhatap olmamak:31:

İşyerindekileri sevmiyorum Bunalıyorum çalışmak istemiyorum
Herkes iki yüzlüü Benciller
Samimi gibi gözüküyorlar ama Çok benciller.
Çokk sıkıcı geliyorr artıkk

al bendende o kadar arkadasım nefret edıyorum hepsınden ben onlar gıbı yapmacık olamadıgım ıcın oyunlara dusuyorum hep

al bendende o kadar arkadasım nefret edıyorum hepsınden ben onlar gıbı yapmacık olamadıgım ıcın oyunlara dusuyorum hep

Bu konuda muzdarip olan bayağı kişi var sanırsam
Takmamak en güzeli heraldee
Amaa insanın elinde olmuyor bazı şeylerdee

Tontrikoooo:))
Sen benim söylemediğim şeylerrii nedenn yazıyorsun kızz
2 dakikaa konuşma dahi yapamıyormuşummmm
O kadarrr daa değilllll canım
Büyütmeyelimm

elle tutuşup o günün rüküşnü seçipte bizimle deyılsın diyen tipler öle söylim.arkanı döndünmü bittin.ahaha bende arkamdan konuşan arkamda kalsın diyorum kabaca nasılım:))

Tontrikoooo:))
Sen benim söylemediğim şeylerrii nedenn yazıyorsun kızz
2 dakikaa konuşma dahi yapamıyormuşummmm
O kadarrr daa değilllll canım
Büyütmeyelimm

ne bilim yazindan oyle anladim bacim :9:

madem konusabiliyorsun durumun o kadarda vahim degilmis, bende bise var sandim :27::27:

o zaman beklentini tam anlayamamisim canim.

Ben is yerindekilerle mesela oturup konusurum falan filan is yerinde, yeri gelince saka yaparim geyik yaparim, ancak is yemeklerinde filan ancak disarda aktivitede bulunurum. Haricinde ozel saatlerimde hic birsey yapmam.

ne bilim yazindan oyle anladim bacim :9:

madem konusabiliyorsun durumun o kadarda vahim degilmis, bende bise var sandim :27::27:

o zaman beklentini tam anlayamamisim canim.

Ben is yerindekilerle mesela oturup konusurum falan filan is yerinde, yeri gelince saka yaparim geyik yaparim, ancak is yemeklerinde filan ancak disarda aktivitede bulunurum. Haricinde ozel saatlerimde hic birsey yapmam.

Hayır zaten dışarıda bende görüşmüyorum hiçbiri ile görüşmemde
Amaa benn zamanlaa insanların gerçek kimliklerini gördüm
Yaa kadın sırf müdür bu böyle dogru yasal değil mi dediğin için beni ezdi
Diyorum bana böyle böyle demiştin
Yok ben demedim hatırlamıyorum(agız ucu ile) diyor
Nasıll sinir oldum anlatamam ya
Benim kızdıgım olay bu
Bencillik değilde ne
İki yüzlülük değilmi bu da???

Öyle insanlarla çalışıyorumki sırf yalakalık olsun diye 1 ay izinleri olduğu halde yıllık izne çıkmazlar evde çocukları yaz tatilinde kös kös otururlar sorarsın niye gitmiyorsun bir tatile diye "ama para yok" derler hergün internetten alışveriş yaparlar evleri vardır arabaları vardır sırf patrona yalakalık olsun 50-100 lira fazladan alayım diye izin kullanmazlar kurumsal bir firma giriş çıkış saati bellidir mesai yoktur büyük patronlardan biri gelince eve gitmek bile istemezler ama onlar olmayınca çıkışa 5 dakika kala çanta elinde starttan çıkacak atlar gibi beklerler ağ bağlantılarının açık olduğunu bilerek yada bilmeyerek msnden konuşurlar böylelikle evli olupta çok namuslu olanların foyası ortaya çıkar offff söyledim rahatladım...

Valla kızlar süper yazmışsınız :) bende ne olursa olsun bu kadar çok zaman geçirdiğim yerde biraz emek verip ilişkileri düzeltmeye çalışmak gerekiyor,herkesle zaten can ciğer kuzu sarması olunmaz.bu genellliklede kişinin yapısıyla alakalı olarak değişiyor....DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMİN KENDİSİDİR....

Öyle insanlarla çalışıyorumki sırf yalakalık olsun diye 1 ay izinleri olduğu halde yıllık izne çıkmazlar evde çocukları yaz tatilinde kös kös otururlar sorarsın niye gitmiyorsun bir tatile diye "ama para yok" derler hergün internetten alışveriş yaparlar evleri vardır arabaları vardır sırf patrona yalakalık olsun 50-100 lira fazladan alayım diye izin kullanmazlar kurumsal bir firma giriş çıkış saati bellidir mesai yoktur büyük patronlardan biri gelince eve gitmek bile istemezler ama onlar olmayınca çıkışa 5 dakika kala çanta elinde starttan çıkacak atlar gibi beklerler ağ bağlantılarının açık olduğunu bilerek yada bilmeyerek msnden konuşurlar böylelikle evli olupta çok namuslu olanların foyası ortaya çıkar offff söyledim rahatladım...

Herşeyii anladımda canım
ağ bağlantılarının açık olduğunu bilerek yada bilmeyerek msnden konuşurlar böylelikle evli olupta çok namuslu olanların foyası ortaya çıkar
Bu cümleyii anlayamadım ???

Herşeyii anladımda canım
ağ bağlantılarının açık olduğunu bilerek yada bilmeyerek msnden konuşurlar böylelikle evli olupta çok namuslu olanların foyası ortaya çıkar
Bu cümleyii anlayamadım ???

Bilgisayarlarda ağ bağlantısına tıkladığın zaman msn geçmişleri okunabiliyor bizde tabi kimisi bunu bilmiyor bilmeyen bayanlarda maşallah msnde döktürüyor bir nevi aynı işyerinde evli olupta aşk yaşayan çok birde utanmadan bu insanların kocaları gelip birbirleriyle el sıkışıyor günün kritiğini yapıyorlar bazen midem kaldırmıyor

Bilgisayarlarda ağ bağlantısına tıkladığın zaman msn geçmişleri okunabiliyor bizde tabi kimisi bunu bilmiyor bilmeyen bayanlarda maşallah msnde döktürüyor bir nevi aynı işyerinde evli olupta aşk yaşayan çok birde utanmadan bu insanların kocaları gelip birbirleriyle el sıkışıyor günün kritiğini yapıyorlar bazen midem kaldırmıyor

Hımm...Amaa çok yanlış bişey yaa
Çok ayıp başkalarının yazışmalarını izlemek
Patronunuz mu yapıyor bunu?

:17:ben de iş arkadaşlarımın hiç birini sevmiyorum hepsi iki yüzlü ve çıkarcı tek istediğim insani şekilde davranmaları saygı göstermeleri ama nerdeee :ssz: senin üstüne iş yıkmak,rant elde etmek için ispiyon etmek ,senden iş öğrenip ben daha iyi biliyorum havasına kapılıp seni ezmeye patronun kim olduğunu göstermeye çalışan garip tipler, seninle dip dibe çalışıp aynı parayı alan ama senin üstünde hakimiyet kurmaya çalışmak için lafı bile edilmeyecek şeylerin olmayacak şeylerin lafını eden emir vermeye çalışan hep açığını arayan tiplerden bıktım.ya iş yerinde çalışıyorsak kanki olmasak bile insan olmalıyız elbet birbirimize ihtiyacımı olazak işimiz düşecek ekip olmalıyız birbirimiz korumalıyız işimizi daha iyi yapmak için birlik olmalıyız bencillik yapmalıyız ama nerde böyle insanlar yok işte ya vallahi bıktım napcam bilemiyorum sırf ezmek için kağıdı sağa değil sola koydun diye laf eden oluyor,sen birşey anlatmaya çalışıyorsun ama illa lafını kesecek kandi istediği gibi anlayacak illa bunu yapacak ya ne basit insanlar var anlatsam sayfalar almaz ama içimi dökeyim dedim.ilk iş gününde taktik değiştircem hiç bir insani beklentim olmayacak dedim yaptım ama yine ezmeye açık aramaya çalıştılar neymiş kapıyı aralık bırakmışım ya bunun lafımı edilir hepimiz kocaman insanlarız haa kapıyı açık bırakmışsın diyen kişi kapıyı sürekli açık bırakıyor :9: kurumsal bir yerde çalışıyorum işçi değilim üniversite mezunuyum kadroluyum ama bu haldeyim ya çığlık atmak istiyorum hepsinin yüzüne iğrençsiniz hiç birşeyden anlamıyorzunuz bana söylüyorsunuz ama kendini neler yapıyorsunuz demek istiyorum haa diyorumda çirkefleşmeden ama karambole getiriyolar örtpas ediyorlar yani samimi olmak yada olmamak değil çözümü resmide olsan malesef böyle görgüsüzler gelip uğraşıyor peki napcaz varmı çözüm önerisi olan?

Back
X