kesin kaçmak taktiğini kullanıyor o kaçsın sen kovala gibi :)nasıl başlasam bilmiyorumm..çalıştığım iş yerinde birinden hoşlanıyorum buraya kadar sorun yok..ama onda en ufak bi kırıntı bile göremiyorum hatta kendimi palyoço bile hisseder oldum bu ara:)..örneğin komik bi olay anlatılsa yada ne bilim bi espiri yapılsa adam direk bana bakıp gülüyor..bi ara düşündüm acaba ondada varmıdır ,derdi ne niye bana bakıp gülüyor..ama hiç sanmıyorum gerçekci olmak vakti.. o gülüp sırıtınca ben ters de bakamıyorum hoş ben hiç bakamıyorum..gülmesinin sebebi benmiyim acaba hissettimiki...yorumlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler...
ya bu 2 3 aydır sıklaştı anlamsız gülmeler..yok ya baskı falan yok yöneticilerden.ya ben ilgisi olduğunu sanmıyorum hatta biliyorumama karşı tarafın her hareketi göze batar ya..ay bana baktı ay güldü ay şunu dedi...bi gariplik var ama sebebi benim galiba..keşke herşey daha farklı olsaydı..tek bildiğim çok içten gülüyor kimsede o gülüşün benzerini görmedim..hafta sonu nasıl geçeek bilmiyorum dua edin de daha fazla hayal alemine dalmiyim
ya kaçma kovalama meselesi oldğunu sanmıyorum..korktuğum bendeki durumu anlayıp egosunumu adam tatmin etmek istiyor..ama gülüşü çok tatlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kaç kovala taktiğine giriyorsa hiç uğraşmaa derim bu tür erkeklerin daha olgunlaşmadığını düşünüyorum.Bir zaman sonra yorgunluk ve sinir alır çünkü bu saçma hareketlerin sonucu.Bak diyorum hareketlerden mana çıkarma ,tabiri caizse manmunu eder seni üzülürsün .
Seni anlyorum canm ... ama şu an bu bakışmalardan aldığın mutluluk ,adamın ya sevgılısı yada senınle oyun oynadığını anlayınca iki misli kat kat fazla üzüntü olarak çıkacak...kendini bu tür erkeklerden korumalısın... o üzülsün nıye sen üzüleceksınki .Tavana bakmak daha ıyıdır böyle kalitesizlere bakmaktan emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?