İşyerinde birinden hoşlanıyorum

ing_ing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
175
4
46
Çanakkale
nasıl başlasam bilmiyorumm..çalıştığım iş yerinde birinden hoşlanıyorum buraya kadar sorun yok..ama onda en ufak bi kırıntı bile göremiyorum hatta kendimi palyoço bile hisseder oldum bu ara:)..örneğin komik bi olay anlatılsa yada ne bilim bi espiri yapılsa adam direk bana bakıp gülüyor..bi ara düşündüm acaba ondada varmıdır ,derdi ne niye bana bakıp gülüyor..ama hiç sanmıyorum gerçekci olmak vakti.. o gülüp sırıtınca ben ters de bakamıyorum hoş ben hiç bakamıyorum..gülmesinin sebebi benmiyim acaba hissettimiki...yorumlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler...

buda önün ilgisini belli etme yöntemi olabilir

ya sadece bu hareket dikkatimi çekti yoksa yalnız kaldık biiki kere hiç konuşmadı.gerçekciyimdir normalde ama..o kadar kişi varken ortamda bana bakıp gülüyor olması ??? oluşturdu.

Senden hoşlanıyosa bi şekilde belli eder.
Hiçbişey belli etmiyosa ya hoşlanmıyodur
ya da iş yerinde aşk meşk olaylarına girmek istemiyor olabilir.

canım bence cok umutlanma ben anlamıyorum zaten bazı erkeklerı

of şu erkekler onları anlamak mümkün değil ki... Sadece bu yazdıklarınla da pek bir yardımcı olamayız. Daha detaylı daha başka anıları anlatırsan daha iyi olabilir. Çünkü espri anlatılırken güldü diyorsun belki gülerken gözü çarptı sana yada gülerken sana baktı arkadaşca. yani demek istediğim sana bakmış olsa bile sevip sevmediğini burdan tek bi sözünden anlayamayız...

Kızlar erkeklerde mantık düz..hoşlanıyorsa gelip der .Bence hareketlerınden mana cıkarmayın derım.

Kızlar erkeklerde mantık düz..hoşlanıyorsa gelip der .Bence hareketlerınden mana cıkarmayın derım.

aynen ,ben bı kere o hataya dusdum bana bakıyo sureklı dıye sevdıgını dusunmustum ama sevgılısı varmıs pıslık amdem sevgılın var nıye bakıyosun

Güzel bir telaş içindesin hayatında bir renk ve heyecan.. Buradan kimse sana gerçekçi bir yorum yapamaz imkansız . Tadını çıkar anı yaşa sen kızsın o gelmeli haa ama çok beyeniosun ve kaçırmak istemiyorsun tam aradığın gibi biri o zaman seni bilgilendirerek buradan hepimiz yardımcı olarak yönlendiririz :) Sonra.. Bir gülüşle hayranlık olmaz gelişi güzel bakmıştır senin yüzünde ilginç tepkiler oluşuyordur belki ve o yüzden sana bakıodur mesela; senle gülüosundur yada gülmüyosun yada onun yüzüne bakmadan bıyık altı gülüyorsun felan ilgi çekiyor olabilirsin.. Veya O da seninle ilgileniyor ama yakınlaşarak zamanı bekliyor pat diye söylenmez böyle şeyler dimi yani :) Sen arkadaşın dediği gibi biraz daha bilgi ver ki daha sağlam yrumlar yapalım.. Kolay gelsin mutlu olmanı diliyorum inşallah hayırlısı olsun :)

aynen ,ben bı kere o hataya dusdum bana bakıyo sureklı dıye sevdıgını dusunmustum ama sevgılısı varmıs pıslık amdem sevgılın var nıye bakıyosun

Numaranızı istemeyen erkekde sizle ilgilenmıyordur.Erkekler bizim gibi değil cnm ,biz hareketlerimizle belli ediyoruz hoşlantımızı ..onlar eyleme geçerek..ve o kadar iyi numara yapanları varkı....

bakıyordur ... yedekte yer verebilirimmi diye bakıyordur

evet artık hıc ıhtımal vermıyorum boyle seylere hoslanıyosa gelsın konussun dıyorum yoksa hoslandıgını dusunmuyorum,oburununde gözü cıksın

Öyleleri varkı biraz ilginizi sezdiyse sırf egolarını tatmın etmek için bile ilgilenır gıbı görünüp dalga gecenleri var hoşlanmadığı halde...onun için bir erkek size direk gelip bir şey teklıf edıp numaranızı istemıyorsa sakın sakın ümitlenmeyın derim... en azından kapılmayın

sana karşı ilgisi varsa gelip söyler canım
davranışlarından gülüşünden anlam çıkarma ilgini de belli etme
senden hoşlanıyorsa bir şekilde yaklaşır zaten

yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar...ya dedğim gibi bi iki kere yalnız kaldık öyle bir şey olasydı söylerdi zaten diyor mantığım.. gel görki duygularım olayları anlamak istediğii gibi algılıyor heralde... ya öyle fiil bi hareket hiçolmadı ben sadece bakışlardan gidiyorummm..örneğin cafeye gidince arkadaşlara soruyorum birşey istermisinz diye sıra ona gelince daha bakmadan tebessüm etmeye başlıyor o gülümseyince bende gülümsüyorum öyle komedi çıkıyor..umarım anlamamıştır ..bir arkadaşın dediği gibi durumu çakıp sırf egoyu tatmin etmek için değildir...işin kötüsü hafta sonu şirketçe geziye gidiyoruz günü birlik.. ben napacam ne edecem bilmiyorum..tek bildiğim ikimiz göz göze gelince tebessüm ediyoruz başka bi şe yok! yada evlenmesini beklemek...

ayyy çok şeker sen hoşlanmışsın tatlım bu adamdan.
Ama diğer arkadaşlarında dediği gibi sadece bakması bi anlam ifade etmez.
Hayatında biri var mı? öncelikle bunu bilmelisin.
Erkek öyle liseli gibi bakmayı falan sevmezler hemen olsun isterler gelirler konusurlar.
(Eğer çok çekingen değilse) hakkında hayırlısı olsun canım. sen pek umutlandırma kendini derim kaderinde varsa olur elbet.
Ayrıca ne kadar zamandır tanıyosun ne zamandır bu böyle????:26::26::26:

8 - 9 ay oldu olacak..ya hoş benim fikrim iki kişi arasında birşey olursa bence ilk karşılaşmada olur..ama bakışlarından beni düşündürüyor..ya o hissetmesinde ona hissettiğimi..ama bakıştığmzda dünya duruyor tabi tek bana göre:)

Biz sevdik diye karsimizdaki de bizi sevmek zorunda gibi bir cabaya girmek gereksiz.SIk bir kiyafete herkes bakar ama biz, sadece onun bakisina anlam yukleriz oysa herkes bakmistir.Tatli bir espriye herkes guler ama biz yine onun tebessumunu muhimseriz.Ahhh be kardesim Seven sevdigine somut adim atmazsa bu senin icin anlamsiz olmali.Bu devirde erkek milleti ve kiz milletine bakiyorumda : bir lisedeki aski ; bir universitedeki aski,bir mahalledeki aski,bir arkadasinin askina aski;bir internetteki aski,bir anasinin kendine buldugu aski,bir isyerindeki aski amaaaniiin pek genis bir mideleri var nasssi guvenelim bu ASKlara be guzelim.

Aynı yerde çalışıp da sevgili olmaya çalışmak, sevgili olmak çok zor. Aynısı benim başıma geldi çünkü hele ki çok dedikoducu, yılış yılış arkadaşlar, böyle şeylerde direk kapıya koyan bir patron varsa onbeş misli zor ama aşk asla engel tanımıyor :) Birşekilde ilişki başlıyor. Erkek birşekilde duygularını ifade ediyor.

Sizin bu bakışma, gülümseme ne zamandır var?

Bizimkisi gibi iş yerinde aşk meşk olaylarına köpüren, hatta direkt işten atan manyak bir patronunuz veya amiriniz var mı ?

Hımm böyle değilse şanslısın canım :)

Normalde senle konuşmaları nasıl, diğerlerine göre daha mı yakın, olur olmaz gelir senle konuşur mu? İş konusunda hep senden mi ister veya hep sana mı sorar?

Benimkisi böyle yapardı, ben normalde hep uzak dururdum ama konu iş olunca e mesele ciddi tabi konuşurdum o zaman. Baktı hatuna bu şekilde yaklaşıyor İş muhabeeti yavaş yavaş aşk muhabeetine dönüştü çünkü ben de ondan hoşlanmaya başlamıştım

Yine de sen kendini çok ümitlendirme, şimdi sen hoşlandığın için hep kendine anlıyor da olabilirsin, sadece sana gülüyor, sadece senle ilgileniyo zannede de bilirsin, sonradan üzülmemen için biraz daha gözle yada iş konusunda yakınlaşıp sana karşı boş mu dolu mu gözlemleyebilirsin...

Son düzenleme:
ya bu 2 3 aydır sıklaştı anlamsız gülmeler..yok ya baskı falan yok yöneticilerden.ya ben ilgisi olduğunu sanmıyorum hatta biliyorum ama karşı tarafın her hareketi göze batar ya..ay bana baktı ay güldü ay şunu dedi...bi gariplik var ama sebebi benim galiba..keşke herşey daha farklı olsaydı..tek bildiğim çok içten gülüyor kimsede o gülüşün benzerini görmedim..hafta sonu nasıl geçeek bilmiyorum dua edin de daha fazla hayal alemine dalmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…