nasıl başlasam bilmiyorumm..çalıştığım iş yerinde birinden hoşlanıyorum buraya kadar sorun yok..ama onda en ufak bi kırıntı bile göremiyorum hatta kendimi palyoço bile hisseder oldum bu ara:)..örneğin komik bi olay anlatılsa yada ne bilim bi espiri yapılsa adam direk bana bakıp gülüyor..bi ara düşündüm acaba ondada varmıdır ,derdi ne niye bana bakıp gülüyor..ama hiç sanmıyorum gerçekci olmak vakti.. o gülüp sırıtınca ben ters de bakamıyorum hoş ben hiç bakamıyorum..gülmesinin sebebi benmiyim acaba hissettimiki...yorumlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler...
Kızlar erkeklerde mantık düz..hoşlanıyorsa gelip der .Bence hareketlerınden mana cıkarmayın derım.
aynen ,ben bı kere o hataya dusdum bana bakıyo sureklı dıye sevdıgını dusunmustum ama sevgılısı varmıs pıslık amdem sevgılın var nıye bakıyosun
Numaranızı istemeyen erkekde sizle ilgilenmıyordur.Erkekler bizim gibi değil cnm ,biz hareketlerimizle belli ediyoruz hoşlantımızı ..onlar eyleme geçerek..ve o kadar iyi numara yapanları varkı....
bakıyordur ... yedekte yer verebilirimmi diye bakıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?