- 9 Mayıs 2016
- 25
- 19
- 38
- 35
- Konu Sahibi Haydegidelum1990
-
Kimin ne yaptıgı sadece kendini ilgilendirir dışlamak ne demek ya ne mal insanlar varArkadaşlar bizim işyerimizde bir arkadaş var. Evlilik arifesinde sevgilisini aldatmış ve başkasıyla kısa bir ilişki sürmüş. Sonra ondan da ayrılmış. Ben 3 ay oldu yaklaşık bu işe başlayalı. İlk başladığımda bir baktım bu arkadaş yalnız sürekli. Meğer tüm çalışanlar bu kızı bu olaydan dolayı dışlamış. Sürekli de dedikodusunu yapıyorlar. O böyle iki yüzlü, şöyle yalancı, yazık oldu oğlana bilmem ne. Ben ise olaylara farklı açıdan bakıyorum. Yani bana göre insanların özel hayatı kendilerini ilgilendirir. Tüm çalışanlar ortak bir şey yaparsa herkes çağırılmalıdır. Bir kaç kez kızın yanına gittim, çok samimi içten davrandı bana. Ama bu sefer de diğer herkes bana tavır alır gibi oldu. Ne onun yanına gidiyorsun diye. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız?
İyi etmişler dışlamakla böylelerini kabullene kabullene bağrımıza basa basa iyice türediler belki akıllanırda ahlakı düzelir haaa bu ona normal geliyorsa kim bilir kimin yuvasını yıkacak hangi kadının aldatılmasına vesile olacak..burada aldatılan kadın olsaydı erkeğe bende dahil türlü türlü ah edip küfür edip vah vah kıza sahip çıkacaktık aldatan kadın olunca normal mi bu durum....hep şunu bilir şunu söylerim sevgilisine eşine yuvasına yanlış yapan sana bana ne yapmaz.... Uzak dur bana arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim demişler....bide acıyorsun samimi kız diyorsun şeytan dır o şeytan!!!!! Aldanma onun o şirinliklerine..edepsiz bide utanmadan insan içine çıkıyorlarArkadaşlar bizim işyerimizde bir arkadaş var. Evlilik arifesinde sevgilisini aldatmış ve başkasıyla kısa bir ilişki sürmüş. Sonra ondan da ayrılmış. Ben 3 ay oldu yaklaşık bu işe başlayalı. İlk başladığımda bir baktım bu arkadaş yalnız sürekli. Meğer tüm çalışanlar bu kızı bu olaydan dolayı dışlamış. Sürekli de dedikodusunu yapıyorlar. O böyle iki yüzlü, şöyle yalancı, yazık oldu oğlana bilmem ne. Ben ise olaylara farklı açıdan bakıyorum. Yani bana göre insanların özel hayatı kendilerini ilgilendirir. Tüm çalışanlar ortak bir şey yaparsa herkes çağırılmalıdır. Bir kaç kez kızın yanına gittim, çok samimi içten davrandı bana. Ama bu sefer de diğer herkes bana tavır alır gibi oldu. Ne onun yanına gidiyorsun diye. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız?
En nefret insan tipi başkalarının sevmediği kişilere tavır alan önyargılı davranan kişilerdir.Arkadaşlar bizim işyerimizde bir arkadaş var. Evlilik arifesinde sevgilisini aldatmış ve başkasıyla kısa bir ilişki sürmüş. Sonra ondan da ayrılmış. Ben 3 ay oldu yaklaşık bu işe başlayalı. İlk başladığımda bir baktım bu arkadaş yalnız sürekli. Meğer tüm çalışanlar bu kızı bu olaydan dolayı dışlamış. Sürekli de dedikodusunu yapıyorlar. O böyle iki yüzlü, şöyle yalancı, yazık oldu oğlana bilmem ne. Ben ise olaylara farklı açıdan bakıyorum. Yani bana göre insanların özel hayatı kendilerini ilgilendirir. Tüm çalışanlar ortak bir şey yaparsa herkes çağırılmalıdır. Bir kaç kez kızın yanına gittim, çok samimi içten davrandı bana. Ama bu sefer de diğer herkes bana tavır alır gibi oldu. Ne onun yanına gidiyorsun diye. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız?
belki hatalı olabılır ama hatasızda kul olmaz dıye bır atasozu vardır sen en guzelını yapmıssınArkadaşlar bizim işyerimizde bir arkadaş var. Evlilik arifesinde sevgilisini aldatmış ve başkasıyla kısa bir ilişki sürmüş. Sonra ondan da ayrılmış. Ben 3 ay oldu yaklaşık bu işe başlayalı. İlk başladığımda bir baktım bu arkadaş yalnız sürekli. Meğer tüm çalışanlar bu kızı bu olaydan dolayı dışlamış. Sürekli de dedikodusunu yapıyorlar. O böyle iki yüzlü, şöyle yalancı, yazık oldu oğlana bilmem ne. Ben ise olaylara farklı açıdan bakıyorum. Yani bana göre insanların özel hayatı kendilerini ilgilendirir. Tüm çalışanlar ortak bir şey yaparsa herkes çağırılmalıdır. Bir kaç kez kızın yanına gittim, çok samimi içten davrandı bana. Ama bu sefer de diğer herkes bana tavır alır gibi oldu. Ne onun yanına gidiyorsun diye. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?