İşyerinde dışlanan arkadaş.

Haydegidelum1990

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
25
19
38
35
Arkadaşlar bizim işyerimizde bir arkadaş var. Evlilik arifesinde sevgilisini aldatmış ve başkasıyla kısa bir ilişki sürmüş. Sonra ondan da ayrılmış. Ben 3 ay oldu yaklaşık bu işe başlayalı. İlk başladığımda bir baktım bu arkadaş yalnız sürekli. Meğer tüm çalışanlar bu kızı bu olaydan dolayı dışlamış. Sürekli de dedikodusunu yapıyorlar. O böyle iki yüzlü, şöyle yalancı, yazık oldu oğlana bilmem ne. Ben ise olaylara farklı açıdan bakıyorum. Yani bana göre insanların özel hayatı kendilerini ilgilendirir. Tüm çalışanlar ortak bir şey yaparsa herkes çağırılmalıdır. Bir kaç kez kızın yanına gittim, çok samimi içten davrandı bana. Ama bu sefer de diğer herkes bana tavır alır gibi oldu. Ne onun yanına gidiyorsun diye. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız?

Ben olsam dedikodulara asla kulak asmam olayın aslını esas sahibinden öğrenmek isterdim. Ha özel hayatından banane demezdim. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersem yarın birgün o yılan beni sokabilir. Yani başkasını aldatma alçaklığını yapmışsa bizzat ağzından öğrenirsem tabiki muhattap olmam. Beni de aldatabilir. Güvenmem. Bu sonucu çıkarana kadar kızla muhattap oldum diye tavır yapan herkese gerekli açıklamayı bizzat yapardım ama onlara da kötü davranıp kendimden uzaklaştırmazdım.

Düşmez kalkmaz bir Allah diye boşuna dememişler. Sınanmadığın konuda ahkam kesmek kolay. Kız çok iyi biridir mutlaka demiyorum ama herkes bir şansı hak eder. İnsanları Özel hayatına göre etiketlemek ne kadar doğru bilemedim. Belki oda pişmandır. Siz içiniz nasıl rahat edecekse öyle davranın.

Arkadaşlar bizim işyerimizde bir arkadaş var. Evlilik arifesinde sevgilisini aldatmış ve başkasıyla kısa bir ilişki sürmüş. Sonra ondan da ayrılmış. Ben 3 ay oldu yaklaşık bu işe başlayalı. İlk başladığımda bir baktım bu arkadaş yalnız sürekli. Meğer tüm çalışanlar bu kızı bu olaydan dolayı dışlamış. Sürekli de dedikodusunu yapıyorlar. O böyle iki yüzlü, şöyle yalancı, yazık oldu oğlana bilmem ne. Ben ise olaylara farklı açıdan bakıyorum. Yani bana göre insanların özel hayatı kendilerini ilgilendirir. Tüm çalışanlar ortak bir şey yaparsa herkes çağırılmalıdır. Bir kaç kez kızın yanına gittim, çok samimi içten davrandı bana. Ama bu sefer de diğer herkes bana tavır alır gibi oldu. Ne onun yanına gidiyorsun diye. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız?
Kimin ne yaptıgı sadece kendini ilgilendirir dışlamak ne demek ya ne mal insanlar var

Kızda hata. Özel hayatınızı işyerindekilerle paylaşmayın diye boşuna demiyorlar demek ki. Anlatmasa kimse bilmeyecekti.
Siz de kıza vebalı gibi davranmayın, arada gidin yanına konuşun. İletişiminiz olsun. Diğer çalışanların da hepsi ruh hastası. Onlara noluyor yani herkesin hayatı kendine..

İyi etmişler dışlamakla böylelerini kabullene kabullene bağrımıza basa basa iyice türediler belki akıllanırda ahlakı düzelir haaa bu ona normal geliyorsa kim bilir kimin yuvasını yıkacak hangi kadının aldatılmasına vesile olacak..burada aldatılan kadın olsaydı erkeğe bende dahil türlü türlü ah edip küfür edip vah vah kıza sahip çıkacaktık aldatan kadın olunca normal mi bu durum....hep şunu bilir şunu söylerim sevgilisine eşine yuvasına yanlış yapan sana bana ne yapmaz.... Uzak dur bana arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim demişler....bide acıyorsun samimi kız diyorsun şeytan dır o şeytan!!!!! Aldanma onun o şirinliklerine..edepsiz bide utanmadan insan içine çıkıyorlar

İş yerindeki insanlara ne milletin özel hayatından yani çok abes bir durum boş vakitleri çok sanırım bunlarla uğraşıyorlar. Kesin kanıtları var mı bu kızın birini aldattığına dair? Yani nerden çıkmış bu mevzu çok ilginç gerçekten.

Ben olsam yeni gittiğim bir iş yerinde kimseyle samimi olmaz , uzun bir süre mesafeli olurdum, oluyorum.

Ne diğer dedikoduculari dinleyin, ne de kızın yanına gidin . Uzun bir süre uzaktan izleyin, her şey şekilleniyor zaten zamanla.

En nefret insan tipi başkalarının sevmediği kişilere tavır alan önyargılı davranan kişilerdir.
Böyle insanları zavallı buluyorum.

Siz doğru yoldasınız. İnsanların özeli kendisini ilgilendirir. Birileri birini kötüleyip dışlamaya çalışıyosa açık ve net çekemiyodur. O kişi sizin en iyi dostunuz olabilir. Bırakın zaman göstersin herşeyi. İnsanları kendiniz tanımaya çalışın kimsenin lafıyla kimseye tavır almayın

Ya ne zaman hak hukuk adalet birini koruma durumu yaptıysam o kişiden kazık yedim .Neyse o düzene uyun :kızgın:
Hala aynıyım siz olmayın .

belki hatalı olabılır ama hatasızda kul olmaz dıye bır atasozu vardır sen en guzelını yapmıssın

Arkadaşlık ılıskılerı baska, bıreysell bırlıktelık ılıskılerı baska oldugu gıbı ben ıyı bır arkadas olabılırım ama ıyı bır es olamayabılırım.
Ben gecmıste yasadıgı seyı onemsemezdım

Çok samimi olmaya gerek yok. Ama sevgilisini aldatmış olması benim için bir kriter olmazdı iş yeri için. Ben işime bakardım.

Back
X