İşyerinde ki Hatam

Vicdanen rahatsız olduğunuz için burada paylaştınız diye düşünüyorum.
Yine de ben doğrudan yanayım tabi karar sizin.

Benim düşüncem. Maddi bi hata olsa direk söylerim. Benim inanışıma ters misliyle çıkacağına inanırım. Az buz para değil. Ki belki çıkarmayacak hoş görecek bilemeyiz

Haklısınız bir şey demiyorum kendi yaptığımı doğru bulmuyorum eğer öyle bir insan olsam buraya yazıp insanların yorum yapacağını bile bile konu açmazdım zaten . Her şey olacağını varır dedim bıraktım bende akışına . Vicdan olarak kafaya taktığım pek söylenemez. Bi kaç ay sonra soracak bu niye böyle diye . Faturalara imza isim yazdığımızdan dolayı bilecek gizleme olsa ismimi yazmam zaten . Keserse kesin ne düşünürse düşünsün etik değil evet o yaptı diye de yapmıyorum zaten yapmamın bi sebebi de yok öyle bi insan değilim gelsin bağırsın çağırsın sorsun hesap kovacaksa kovsun umurumda değil. Söyleyeceğim tek cümle size söyledim diye hatırlıyorum o da kabul etmeyecek hiç uzatmayacağım haklısınız gözümden kaçmış ne derseniz o .. çünkü başkasının olsa da yinedr ben yiyorum o fırçayı açıklama yapıyorum yok gene aynı bu yüzden her şeye eyw

Yoo açıkça yazıyorum aslında her şeyi borcumuz vardı azaldı yani bu ay ki maaşımla biter. Kiralar yeter bize eğer kovulursam. İstifa ettim olmadı ilk girdiğim ayda hakaretten dolayı hemde neyse dedim daha iyi olur her şey kalayım. Sonra o beni çıkartmak istedi ilan vermiş haberim yok 12 gün sonra eşim söyledi gittim hesap sordum ne zaman söylemeyi düşünüyordunuz diye istifa ettim sonuç yanlış anlaşlma olmuş geri vites ses etmedim..

İstifa ettiniz mi etmediniz mi? bi istifa ettim bi kovulmayı bekliyorum yazıp duruyosunuz, ne biçim iş bu ya.

insan hata yapabilir bence bu hatayı söyleyebilmek en büyük erdemdir.
Ben ilk istifamı patronun bana hakaret ettiğinde aşağıladığında verdim yerine eleman bulana kadar kalır mısın dediler kaldım sonra patronla konuştuk kalmamı istedi kaldım ( kalmakla pişman olduğum doğrudur) sonra aradan bi kaç ay geçti eşim bana senin yerine eleman arıyorlar 12 gündür ilan orada dedi nasıl bir iştir ya bu dedi. ona da arkadaşı söylemiş senn eşin orada çalışıyordu çıkacaksa kardeşimi koymayı düşünüyorum diye küçük yer olduğu için duyuluyor hemen.Ben bnu görünce İk ya gittim evet patron istemiş yerime eleman bakmayı dedim neden nedenini söylememiş . İyi dedim peki. Neden söylemediniz bana 12 gündür ilan orada ne yapacaktınız Ayşe hel she git mi . Daha önce söyleseydiniz iş arar mağdur olmazdım. Ben istifa ettiğimde size böyle yapmamıştım dedim. Madem öyle ben istifa ediyorum dedim ihbarı beklerken patron yurtdışından geldi sonra beni ik çağırdı she Hnm yanlış anlaşlma olmuş . Top ik da kaldı . Sanki ik yanlış anlamış gibi . Söyleyeyim ik nın yanlış anlama bi gibi durumu olamaz patrondan habersiz yapamaz o istemeden yapamaz. Çünkü kulaklarımla duymuştum daha önce patron ik da ki adama elemana kriterlerimi biliyorsun ona göre seç dedi ama ben kimin için olduğunu kestirememiştim meğer bemm içinmiş ..

çok saçma sapan olaylara maruz kalmışsınız, bence daha fazla yüz göz olmadan kendinize iş bakmaya başlayın çünkü buldukları ilk fırsatta sizi çıkaracaklar gibi hissettim. ama ne kadar borcumuz yok vs deseniz bile işsizlik psikolojisi zor olur, önce iş bulun sonra kendiniz ayrılın, zaten tazminat vs durumu yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…