işyerinde ki kız

borealis_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
513
5
118
Aydın
Arkadaşlar sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere işyerinde ki kız!!Eşimle aynı iş yerindeyiz.8 yıllık eşimin davranışları gülüşleri herşeyi kendini ele veriyor o kızla muhattapken.Beden dili anlatıyor bana herşeyi.Canım çok yanıyor ve bu konuyu eşimle defalarca konuştum.Benden önce 1 yıl beraber aynı odada çalışmışlar ve ben gelince kız odasını değiştirdi biranda.Eşim her konuşmamdan sonra saçmalama öyle şey mi olur diyor ve akabinde kavga başlıyor.Sırf yüzden kaç kez ağladım bilmiyorum.Normalde çok kıskanç biri değilim ve iş ortamımızda başka kızlar da var ve hiçbirinde bu hissi yaşamıyorum.Devlet memuruyum ve tayin olmamız gibi bir durum imkanlar dahilinde değil.Söz konusu kız nişanlı ve 2-3 ay içinde evlenip gidecek.Bu 2-3 ay nasıl geçecek???

Aralarında duygusal bir bağ olsa kız evlenmezdi diye düşünüyorum. Bu kadar dayanmışsın 3 ay daha sık dişini, eşine de bir şey deme. Kız evlendikten sonra eşinin davranışlarından ona karşı ne hissediyormuş daha iyi anlarsın.

kesinlikle ilgili bir yolunu buluyor ona birşeyler sorabilmek için.Türlü bahanelerle.Akşamları biz bırakıyoruz.Bana soruyor gelebilir miyim diye hayır demiyorum.Belli etmemeye çalışıyorum.

Belli etmemekle iyi yapmışsın bu yüzden kendini birşey sanabilir

Kizin nisanli olmasi buyuk avantaj evlenip gidecekse fazla usteleme sende ama yinede gozun ustunde olsun.. neler neler olmuyorki bu hayatta

Valla hersey beklenir , bende kiskanc degilim .
Ama mesela esimin calistigi yerde bir suru bayan var bi kactanesi sulu sulu ama hicc dile getirmiyorum simarmasin diye...
aslında doğrusu belki senin yaptığın ama tercih edilirsem başkasına gururum incinir sevgimi inancımı kaybederim eşime karşı

Eşinizin üzerine bu konuda daha çok giderek olmayan bir şeyi aklına sokacaksınız . Zaten nişanlıymış ve 2-3 ay sonra evlenecekmiş rahat olun azcık stres yapmayın boş yere

Kizin nisanli olmasi buyuk avantaj evlenip gidecekse fazla usteleme sende ama yinede gozun ustunde olsun.. neler neler olmuyorki bu hayatta
o kadar zor ki dışardan bakmak...Eşime baskı kuruyorum o kızla muhattap olmayacaksın diye hatta tehdit ediyorum onu bırakmakla..nitekim evladım var ortada şuan bu durum içindeysem sebebi yavrumdur herşey onun için

Kız 2 hafta izinliydi eşim fazlasıyla durgundu.Eşimin beni bırakmak gibi bir niyeti yok olsa ben ona kaç kez söyledim ayrılalım diye ortada bir çocuğumuz var ve her söylememde şiddetle karşı çıktı

Ben dün gece öğrendiğim bir olayı anlatayım

eşimin 2 tane çok yakın iş arkadaşı var biri erkek biri dişi

bu üçü ve bir adam daha çok yakındılar kankaydılar aralarından su sızmazdı

neyse ben bu kadını çocukluğumdan beri tanıyorum benim çocukluk halimi bilir kendisi E abla

annemi de tanır

bu kadın bebeğimin doğumundan sonra çok sık görüşmek ister oldu bizle

kendisi 37 yaşında ve daha hiç evlenmemiş

eşimin dediğine göre çocuk özlemindendi bu düşkünlüğü

ben bu kadından gel zaman git zaman eşime olan bakışları ve davranışlarından gıcık kaptım hayran hayran bakardı

selamı selamı kestim gördüğümde hiç muhattap dahi olmadım

gerisini eşime bıraktım uyardım da bak böyle böyle bu kadın tehilkeli biri dedim.

oda arkadaşlığına devam etti bir süre sonra diğer arkadaşıyla bu kadının adı çıktı

adam evli barklı çocuklu

eşim onlar öyle şey yapmaz dedi bide dün gece ne görsün mesai dönüşü gecenin

11 inde bu kadın ve adamı samimi bir şekilde adamın arabasında görmüşler eşim ve bir arkadaşı

o kadar üzülmüş ve hayal kırıklığına uğramış ki tansiyonu fırladı

hiç beklemezdim onlardan gözümle gördüm ne adi insanlarmış bütün bağımı koparıcam dedi

en çokta adamın eşi ve çocuğuna üzüldük ki kadın onunla da samimiyet kurmuştu düşünün

birde adamın karısı bu gün yarın bir tane dağa doğuracak bu nasıl iş

Yuzune vurma,diline dolama ama izlemede kal..

Hanı adamında aklında yokken var etme..

Evet hayatta şaşırmıyorum artık hiçbirşeye.Yazıklar olsun o kadına hem karısıyla samimiyet kuruyor hemde eşiyle ilişki
kuruyor.Bak sizde hissetmişsiniz birşeyler ve eşinizi o kadına karşı uyarmışsınız.evet kadınlar hisseder böyle şeyleri bilir

uyardım ama asla karışmadım eşime güvenim sonsuz bu konuda ne yapacağını bilir yani

kadın bizimkinden yüz bulsa belki de o diğer kadının yerinde ben olucaktım

düşünmesi bile kötü

adam çok şerefsizmiş cidden birde dinciyim diye geçinir öyle bir tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…