işyerinde ki kız

İste bu yüzden evli çiftleri ayni is yerinde calistirmazlar genel olarak. Kadin zaten nisanliymis evlenip gidecekmis, gerçekten rahatsizlik boyutundaysa gordukleriniz kiz gidene kadar ne yapacaginizi değil, bu adamla bir omur nasil gecireceginizi düşünün. Çünkü evli bir erkek olarak diğer bayanlarla mesafesini koruyamiyorsa işiniz is. Bugun ayşe gider yarin fatma gelir unutmayin.

ben de bunu demek istemiştim

Bence aynı odada çalışmış olmanın verdiği bi samimiyet vardır..kız da güzel olunca siz yanlış anlamış olabilirsiniz..

Bazı kızlar nişanlı bile olsa sırf dikkat çekmek için erkeklere bakıyor.Bunun en büyük örneği benim yakın arkadaşım.Pek güzel değil ama hoş kız.Sevgilisi de olmasına rağmen yolda giderken bana bir şey anlatırken bile gözü sürekli erkeklerde.Uzun uzun kendine baktırana kadar uğraşır,bakınca da bir değişik davranır.
Bence siz hislerinizde haklı olabilirsiniz,kadınlar hissediyor gerçekten.Ben artık bu konularda kadınların suçlu olduğunu düşünüyorum.Bir kız çirkin bile olsa erkeğe cilve yaptı mı vs. erkek hemen kapılıveriyor.Bak beni beğenen var vs. diye.
Bence umursamıyormuş gibi davranın.Ama gizlice kontrol edin ve siz de erkek arkadaşlarınız varsa bilerek gözünün önünde gülün ,hareketleriniz onun gibi değişsin,bakalım ne hissedecek??

2 3 ay sonra kız evlenince eşinizle muhattap bile olmayacak emin olun. Su anda da nişanlısına eşiniz için is arkadaşımın kocası dediğine eminim.

Kız evlenip gidince daha buyuk tehlike:-(en azından boyle gözünün onundeydiler

Çalıştığım hastanede iki kişi war adam 28 yaşında kadın 40 larda.. kadın evli ve 2 çocuğu var adam ben ilk işe girdiğimde nişanlıydı şimdi ise evli. Işe ilk girdiğimde duymuştum ilişkilerini. Beraber nöbet tutmalar, el kol şakaları ve hatta birbirlerinin üzerine uzanmalar arkadaş ayağına.. adam evlendi. Kadın düğününe bile gitti ama adam balayında olması gerekirken kadının nöbetlerinde yanına geldi.. hala herşey aynen dewam ediyor. Allah ıslah etsin. Ikisinden de nefret ediyorum ve ikisiyle de konuşmuyorum. Ama millet öyle doğal davranıyo ki.. sonuç olarak ahlaksız insanları hiçbirşey durduramıyor. Dikkat edin. Inşallah bir an önce kız gider oradan

Yuh diyorum. Allah kahretsin böylelerini. Soyları kurusun dedikçe daha çok çoğalıyolar amip misali arkadaş!

Keşke olmayan birşey olsaydı bana öyle gelseydi saçmalamış olsaydım

Kız 2 hafta izinliydi eşim fazlasıyla durgundu.Eşimin beni bırakmak gibi bir niyeti yok olsa ben ona kaç kez söyledim ayrılalım diye ortada bir çocuğumuz var ve her söylememde şiddetle karşı çıktı

Yani eminsiniz aralarında bir şey olduğuna eee sizi istemiyorsa 'Ayrılalım' dediğinizde neden kabul etmiyor? Pastam dursun hem de karnım doysun diyor herhalde

Eşin niyeti bozmuş bir kere bu aşifte gider başkası gelir senin kocan adam olmadıktan sonra......

Şüphelendiyse bi kadın kesin bişey çıkar altından. Ama kız gidecekmiş. O yüzden hiçbir tavsiyeye ihtiyacınız yok. Sabredeceksiniz 2-3 ay kadar.

Akıllı kadınsın. Belki de zamanında seni art niyetli olmakla, fesatlıkla suçladı bazıları, kocan bile. Ama kadın hisseder diyorum ben. Hisseder kardeşim. Ben de aynıyım. Er ya da geç çıkarıyor Allah gerçek yüzlerini meydana.

aynen bir kadın bir şeyden şüphe ettiyse altından bir pislik çıkıyor

tabi herşeyden işkillenen kadınlar hariç

Sizden oncede varmis birlikte calisiyolarmis biseyler olsaydi ozaman olurdu.sizle evlenmezdi ve o kiz da nisanlanmazdi bence yalnis aanliyo olabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…