işyerinde ki kız

cnm cıkısta bahaneler bulun ne bılım kaynanama gıdıces kusura bakma dıye yada yemek yıces basbasa, sınemaya gidices, yada bunu yapıcz fılan diyin cnm.. kız sızınle gelmeye alısmıs.. bence sızden uzak tutmalısın..

kesinlikle ilgili bir yolunu buluyor ona birşeyler sorabilmek için.Türlü bahanelerle.Akşamları biz bırakıyoruz.Bana soruyor gelebilir miyim diye hayır demiyorum.Belli etmemeye çalışıyorum.

bunca zaman sabretmişsiniz bir şekilde kavga dövüş sürmüş evliliğiniz..2-3 ay hemencecik geçer merak etme..nasıl olsa gidecek zafer sizin

Zor ...
Kadın hissediyorsa vardır bir bildiği der susarım .

Bende herkesten herşeyi beklerim özellikle bi kız için böyle hislere kapılıyorsan ve diğerlerinde bişey yoksa kesinlikle bi bit yeniği vardır kadın hissi diye bişey var gerçekten çok doğru yani

2 3 ay da kız gidecekmiş, eşinin davranışları değiştiyse senin bu laflarına rağmen utanıp kendini düzeltmedi mi? Valla 8 yıllık kocanmış, en iyi sen tanırsın. Gerekirse bu 2 3 ay yanından ayrılma eğer iyi hissedeceksen. Bir bahane bu birşeyler sor, hadi yemeğe gidelim de, hadi kahve içelim de. O kızı bastırarak davran, gül söyle şaka yap.

Ben aralarında bir şey olduğunu sanmıyorum.

Aralarında ilişki olsa hiç buluşmazlar mı? Telefonla görüşmezler mi, mesajlaşmazlar mı? Sadece işyerinde bakışıyorlar diye ilişki yaşadıklarını ya da eşinizin ilgi duyduğunu söyleyemeyiz bana kalırsa.

Ayrıca kızı rezil edin gibi yorumlarla da sakın gaza gelmeyin. Kendinizi alçattığınızla kalırsınız bir de komik duruma düşersiniz.

Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama benim aklıma sizden önce acaba sevgililer miydi gibi bir ihtimal geldi.

Allah herkezi yerinde mutlu etsin ne diyim

Valla Kadınlarin icgüdüsü diye kesine yakın bir durum var. Bende bir isyerine girmiştim, benim pozisyonumda ki kız nisanlı 1 hafta sonra dugunu vardı, onun yerine baslamıstım. Müdür olan sahısla bu kızın bakısmaları, yılısmaları dıkkatımı cekti ama mudur 50 yasında bu bayanın yaşında ögretmen kızı var. Bu kız gitti baska şehre ama tlfda cılvelesmeleri saatleri bulurdu, adam kapıyı kapatıp kızla konusurdu ayyy iğrencccc

Bu sekilde surekli o kadinla ilgili kiskanclk yaparsan, hic olmadigi halde esinin aklina baska seyler getireblrsn, bnlar hassas konular, hersey once dusuncede baslar, sende esini boyle bi dusunceye itme bence, kiz evlenip gidecekmis zaten, biraz daha sabretmeye calis.

kocanı kazanmaya bak bence biraz cilve biraz naz ve ssürekli o kız konusunu açma adamın aklında yoksada aklına sokacaksın.işte zaten o kız var bıde gel evde onu konus, kendi hayatınızı ne zaman konusacaksınız?? bakımlısındır belkı ama exstraexsta bakımlan allah yardımcın olsun unutmazsam dua edıcem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…