işyerinde ki kız

Adam çok şerefsiz kadında adinin önde gideniymiş ki evli biriyle birlikte ne yazık ki.Malesef günümüzde evli çocuklu erkekler çok cazip geliyor ya da tam tersi evli erkeklere bekarlar çok cazip geliyor.

Adam çok şerefsiz kadında adinin önde gideniymiş ki evli biriyle birlikte ne yazık ki.Malesef günümüzde evli çocuklu erkekler çok cazip geliyor ya da tam tersi evli erkeklere bekarlar çok cazip geliyor.

aynen sanki erkek kıtlığı var

söz meclisten dışarı ama 37 yaşına kadar kendine koca bulamamış beğenememiş kadın git sen

evli barklı çocuklu adamla yat kalk utanmaz arsız

Ben bir cildirir iki cildirir bir zaman sonrada gamsizlasirdim herhalde.
Adamin hamurunda pislik yapcagi varsa yapar..ne dersen de nekadar uzak tutmaya akil vermeye calissan calis.
Cocugun da varmis..hic üzülmeye degmez böyle asagilik insanlar icin.
Adam muhtemelen egosunu sisiriyordur.. patlar elinde insallah.
Sinirlerim bozuldu bak benimde

o kadar zor ki dışardan bakmak...Eşime baskı kuruyorum o kızla muhattap olmayacaksın diye hatta tehdit ediyorum onu bırakmakla..nitekim evladım var ortada şuan bu durum içindeysem sebebi yavrumdur herşey onun için
O kiza bu kadar tepkili olmanda kendine guvenmemen olabilir mi?
Kiz cok mu guzel ?
Ben varken kocam bu kiza mi bakacak diye kendi degerini ortaya koymalisin, yani kendine guvenmelisin.
Sen kizi cok fazla göze batiriyosun, kocanin da ilgisi yoksa bile, dikkati o kiza kayiyo olbilir mi?
Erkekler kiskanildikca kendilerini bursa kumasi saniyo.

"Ben mukemmel biseyim ki kadinlar benim icin kavga ediyo" moduna giriyo.

Saolasın üzülmemeye çalışıyorum.Gamsızlaşılmıyor canım yaa bilakis takıntıya dönüşüyor.

Aslında özgüveni yüksek kendime güvenen biriyim.evet kız güzel bir kız o 25 yaşında ben 32.Ben 1.60 o 1.75. Benden güzel bir kız.Benden güzel başka iş arkadaşlarım da oldu.Hala var.
Kocamın ilgisi olmasa inan ki büyütmem önemsemem.Başka güzel kızlarda var işyerinde diğerlerine nötrüm.G ayet rahatım diğer kızlara karşı.Sence de ilginç deil mi bir yıl boyunca aynı oda da çalışıyorlar ben tayin olup gelince kız oda değiştiriyor rastlantının böylesi

Bence yanlis bi niyetleri olsa sana hic caktirmadan yaparlardi ne yapiyolarsa. Kiz senn oldugun ortamda esine karsi rahat takilamazdi , sonucta bi sucluluk psikolojisine girer insan,?
Genelde boyle iliskiler ortaya ciktiginda etraftakiler "hic de anlamadik, hic de suphelenmedik, hic caktirmiyolardi, nasil da gizlemisler, o kizdan, adamdan beklemezdik " gibi seyler soylerler.
Yani gostere gostere yapilmaz ki?
Hem kiz nisanli ?
Hic nisanlisi isyerine gelmiuo mu?kizin bu tir davranislarina sahit olmuyo mu? Hic farketmiyomy bisey?

Evet benim olduğum ortamda eşime rahat takılamayacağı için odasını değiştirdi.Ve bir gün eşim işe geç geldi onun masasına oturdum.Malum kız kapıyı açtı ve açar açmaz göz göze geldik kızla ve birşey demedi diyemedi ne vardı dedim niye geldiğimi unuttum dedi ve çıktı.Belki kocamı bu kadar iyi tanımasam bende birşey anlamazdım ama malesef ki çok ii tanıyorum.Şuan eşim iş yerinde diken üzerinde gözümün üzerinde olduğunu biliyor.Kız nişanlı fakat nişanlısı başka bir uzak şehirde.1 kez tanışmaya gelmiş ve o kadar adam içinde en çok eşimle anlaşmışlar...kız başkalarına karşı da biraz rahat bir kız aslında.Nişanlısı kıskanç biri değilmiş.Bir keresinde akşam evine bırakırken söylüyordu nişanlım beni iş arkadaşlarıdan kıskanmaz deyiverdi.

Belki siz kızı kıskanıyorsunuz ve ne yapsalar gözünüze geliyor olabilir mi? Ne bileyim kız nişanlı sonuçta, en aşklı dönemidir sevgilisiye.

niye gelmiş odaya nası unutur ciddi bişe ise?var bişe arkadaşım hislerine güven ve o kaşardan uzak dur eşine bıtbıt ederek değil başka biyolla

Bu kız senin rahatsızlığını biraz anlasamı acaba? Belki bir kaç adım geri çekilir
Bende anlamıyorum bu erkekleri uyarmışsın daha ne diye karının rahatsız olduğunu bile bile devam ediyorsun.

napcan biliyon mu kocanın haberi olmadan kızı bi tenhada sıkıştır bana bak kocamın peşini bırak nişanlına nası bi kaşar olduğunu söylerim de beynini dağıtırım evini basar yüzüne kezzap dökerim de en uçuk tehditleri savur ki kocana seni şikayet ettiğinde inanmasın ama kocana sakın bişe deme yuh yalancı ben muhatap bile olmuyorum onla falan de ama kocanın inanması için son zamamlar şüphelenmiomuş gibi yap hatta özür dile ne salak mışım aşkım kız nişanlısına deli gibi aşıkmış geçen konuştuk seni abisi gibi görüyomuş falan de.aralarında konuşuyolarsa bu yemlerini birbirlerine yumurtlarlar biri sana söyler illa .

belki canınızı sıkacağım ama
üzerine gitme şımarmasın, bırak zaten 2-3 aya gidecek gibi yorumlara hiç katılmıyorum!

bence siz yeterince hissetmişsiniz olan biteni
ha, fiziksel birliktelik yoktur elbette ama duygusal olarak flört ettikleri, birbirlerinden zevk aldıkları anlattıklarınızdan ve hissettiklerinizden çok açık geldi bana ve çok çirkin

eşiniz sizi bu kadar üzmeyi göze alabildiğine göre
kız gitse ne oluuuur kalsa ne olur
bu iş 2-3 aya bitse ne oluuuur bitmese ne olur

bence dır dır etmeyi, ağlamayı vs bırakın
kendinize dönün
kocanıza bu kıza olan tavırları için değil, size karşı olan vurdumduymazlığı için kesin ve katı tavır koyun
açık açık rahatsız olduğunuzu, bu durum değişene kadar sizinle konuşmamasını söyleyin, bu kadar, daha üstelemeyin, sen şöyle yaptın o böyle yaptı bıd bıdı

ve
onlarla hiç ilgilenmeyin
öğlenleri vs kendi arkadaşlarınızla çıkın gidin
arkadaşınız yoksa varmış gibi yapın "arkadaşlarla buluşacağım" deyip gidin, gerekirse yalnız yiyin

eşinize karşı mesafeli ama dışarıya karşı neşeli olun
bırakın kocanız düşünsün bu kadına ne oldu diye
neden bu kadar neşeli, nereye gidiyor desin
o sizin peşinize düşsün

arkadaşlarınızla mesajlaşın, mesajlaşacak kimse yoksa en yakın arkadaşınızın numarasını bilinmeyen numara olarak kaydedin, onunla mesajlaşın
evde durduk yere telefonunuza bakıp gülün
gözlerinizin içi gülsün

erkekler ağlayıp sızlamaktan, dır dır dan anlamıyor!
yaptığı çok çirkin
sizi kaybedebileceğini hissettirin

beni yanlış anlamanızı istemiyorum ama söylemeden de yapamıycam.... eşinizin o kıza karşı hal ve haraketlerini biliyorsunuz... 2 3 aya kadar evlenecek gidecek diyorsunuz.... bu kız nereye gidecek.... yani kızında eşinize karşı ilgisi varsa... evlendikten sonra görüşürler mi??? acaba diye düşünüyorum.... siz asıl o kız evlendikten sonra eşinizi çaktırmadan takip edin...

Sen kiza karsi tavir alsan bi guzel rezil etsen isyerinin ortasinda ?

İş yeri flörtü diye bişey okumuştum.Açıklamasında şu yazıyordu "çalıştıkları zaman içerisinde birbirlerine ilgi duyar, kur yap, bakışır ama ilişki asla bundan öteye gitmez"

Aooov. Resmen ortada yahu. Bir dişiden rahatsız olsam sevgilime belirtirim o da birdaha görüşmez. Zaten farklı bir gözle de bakmaz. Açık açık adama söylüyorsunuz bağırıp çağırıyorsunuz belki de neden hala devam ediyor? Çok mu lazım muhatap olması? Sizin üzülmenizden daha mı önemli elin kızı? Bana hiç hoş gelmedi. Bence telefon dökümlerine vs bakın. İlk yakaladığınızda da ikisini de rezil edin. Sinirlerim bozuldu ya göz göre göre ne yapıyorlar.

İkiside birbirleriyle egolarini tatmin ediyorda olabilirler. Bu flortlestikleri gercegini degistirmez. Soguk davranin sert tavir takinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…