- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitap okuyun. O da yasak degildir herhalde.. bol bol kitap okumak icin firsat hem onunla muhattap olmazsiniz. Ayrica daha 1 aydir tanidigim birine abla demem samimi olmam asla tezzul birsey istememBizim küçük bi dükkanımız ve iki masamız var. Canımız sıkıldığında çıkıp gidebileceğimiz bi lavabomuz bile yok. Onun dışında ortamda konuşabileceğim başka biride yok. Bi şehirden bi şehire geliyorum. Tanıdığımda yok başka. Hele bide iş olmazsa insan sabahtan akşama kadar çatlıyo. Telefon yasak. Bilgisayarla uğraşmak yasak. İnanın dediğiniz gibi yapsam akşama kadar konuşmasam insan çatlar orda
Oda benim eşyalarımı kullanıyordu. Aynısından alcaktım onlada bu konuda konuşmuştuk.Dediğim gibi fazla samimiyetin sonu. Bendeki zaten hareketlerine susmaktan kaynaklanıyorisyerinde kisisel ve ozel esya istenmez fondoteniniz yoksa yoktur ayrica niye fotosunu cekiyorsunuz onu hic anlamadim
kufur konusunda da sessiz kalarak hata yapmissiniz , illa sac bas yolmak gerekmiyor baskasina cevap vermek icin
Konuşulacak bir insan olsa "fondöteni almışsın senin A*..." demez değil mi? Ben de 20 yaşımda çalışmaya başladım ve senin gibi iletişim ihtiyacımı iş yerinde gidermeye çalışıyordum, hep sıkıntıya düştüm, bizimkiler tavsiye, sen zaten ortama göre zamanla kendini çekersin yada açarsın.Bizim küçük bi dükkanımız ve iki masamız var. Canımız sıkıldığında çıkıp gidebileceğimiz bi lavabomuz bile yok. Onun dışında ortamda konuşabileceğim başka biride yok. Bi şehirden bi şehire geliyorum. Tanıdığımda yok başka. Hele bide iş olmazsa insan sabahtan akşama kadar çatlıyo. Telefon yasak. Bilgisayarla uğraşmak yasak. İnanın dediğiniz gibi yapsam akşama kadar konuşmasam insan çatlar orda
isyerinde kisisel ve ozel esya istenmez fondoteniniz yoksa yoktur ayrica niye fotosunu cekiyorsunuz onu hic anlamadim
kufur konusunda da sessiz kalarak hata yapmissiniz , illa sac bas yolmak gerekmiyor baskasina cevap vermek icin
Aynı şekilde hftada 6 gün sabahtan akşama kadar ordayım bu insanları kendi ailem ve arkadaşlarımdan daha çok görüp zaman geçirdiğim için seviyeli ve eğlenceli bi ortamım olsun isterdim bendeKonuşulacak bir insan olsa "fondöteni almışsın senin A*..." demez değil mi? Ben de 20 yaşımda çalışmaya başladım ve senin gibi iletişim ihtiyacımı iş yerinde gidermeye çalışıyordum, hep sıkıntıya düştüm, bizimkiler tavsiye, sen zaten ortama göre zamanla kendini çekersin yada açarsın.
Bi ara kolundan tutup dicektimde olay uzayacaktı bide benden büyük kaç yaşında kadına bunu yapmaya ben utandım o ettiği laftan utanmadı sonrada işimden olurdum çünkü ben sakin konuşamıyorum zaten yeterince biriktim fena patlıcam sonu nasıl olur bilmiyoruma*mna koyarm lafında alır o lafı ona iade ederdim iyi sakin kalmışsın
fazla da dayanamazsın zaten öyle biri ile çalışmaya imkanın varsa başka iş bakBi ara kolundan tutup dicektimde olay uzayacaktı bide benden büyük kaç yaşında kadına bunu yapmaya ben utandım o ettiği laftan utanmadı sonrada işimden olurdum çünkü ben sakin konuşamıyorum zaten yeterince biriktim fena patlıcam sonu nasıl olur bilmiyorum
ona tamamen katiliyorum ama kankamdan istedim dese bu kadar abes gelmezdi belkiSalt iş yeri de değil Milana, makyaj malzemesi hiçbir şartta istenmemeli esasen. Diş fırçası istemek gibi bir şey bu. Hiç hijyenik değil.
İşe başlayalı bir ay oluyor. İşyerinde 2 kişiyiz.kendisi benden 10 yaş büyük 30 yaşında bekar biri. İlk başlarda aramız çok iyiydi ama sanki yumuşak yüzlülüğüm zamanla suistimal edildi ve haddini aştı bazı konularda iş konusundada deneyimim var zannımca kendine rakip olarak gördüğünü düşünüyorum. Benim tersim çok pistir gibi laflarla başladı bu terslikleri yok adamın kafasında yolunmadık saç bırakmam. Sonra seni keserim adam ol gibi şakalarla devam etti. Gene bunlarıda aldırmadım ama eşit statüde olmamıza rağmen en son bugün olay patladı. Yanıma fondotenimi almamışım. Ondan istedim. Oda verdi. Sonra bi ara dışarı çıktı fondoteni ortada duruyodu bende resmini çektim. İçeri lap diye girdi bianda sen benden izinsiz fondotenimimi alıyosun a*ına koyarım senin gibi bi laf etti orda emin olun saç baş yoluşmamak için kendimi zor tuttum. Gene takmadım en sonda bilgisayarı neden kapattın diye bağırdı bende dedim ben kapatmadı monitorun sinyali gidiyo arada abla bi bak dedim. Kapatmışsın gel nasıl kapattıysan oyle aç dedi bende dedim elinin altında düğme falan gene patlamadım. İşimi yaparken dibmde oturuyodu morali bozuldu bişeye sandalyeden bi kalktı öff diye sandalye bana çarptı yürüdü gitti. Sürekli böyle gergin ve stresli hareketleri var ve beni rahatsız ediyo. Çevresindeki bazı insanlarlada bole konusmaları var ama onlarla samimiyeti var uzun süredir. Bizim ole bi durumumuz yok olsa bile bu şekilde bu şakayı asla kabul etmem. Yolda birisi birisine soylediğinde bile kavga sebebi. Ama tartısma sebebiyle işten kovulurum diye bişey demedim. Çıkışta yüzümü astım falan hiç konuşmadım. Baktı moralim bozuk olay cıkacagını anladı şimdide bana mesaj atmış. Hiç cevap vermedim onun dısında bana der haftasonu gel gezelim edelim falan blmemne. Patronların yanında melaike gibi davranıyor. O kız ole bise yapmaz dedirtmek için. Boyle biriyle nasıl baş edilir bana yardımcı olun nolur kendisine hiçbir saygısızlıgım olmadı daha yeni bulduğum işimdende olmak istemiyorum ama boylede yapamıyorum((((