işyerinde rahat olmak mı? maas mı?

bhr4530

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
56
8
1
36
merhaba arkadaşlar bi iş yerinde rahat olmak mı? maaş mı ? sizce önemli 1 senedir çalısıyorum özel bir firmada ekreter olarak asgari ücret alıyorum hafta sonum yok .. ama daha önce paket elemanı olarak gırdım pakettte 3 ay calıstım danısmaya aldılar 80 tl zamla ya işim rahat karısan eden basımda duran yok ama az para alıyorum . tek sorunum maas

Paket elemani olmaktansa sekreter olmak daha iyidir. Giyinir kusanir makyaj yapar ise gidersiniz moraliniz duzelir. Paket elemani olmak zor,araliksiz ayaktasiniz ve isletme icinde calisirsiniz saciniz basiniz daginik sekilde. Hem de bedensel olarak fazla yorulursunuz

haklısınız bu aralar kafam cok karısık sacma seylere kaplıp işimden olmka ıstemıyorum fıkır almak ıstedım tesekkurler

Hele ki bir kadın için fiziksel yorgunluğun az olması ne kadar önemli...

rahat olmak önemli bence, maaş ikinci planda neden bayanların çoğu öğretmen olmak istiyor? çünkü tatilleri çok yarım gün ohhhhh mis gibi o yüzden rahatlık önemli

Ben parayı ve değişimi seçtim, iş yüküm çok arttı. Açıkçası talepler beni zorluyor ama sevdim niyeyse yeni alanımızı. Hem bedensel hem ruhen yoruldum yeni başlamamıza rağmen.

hafta sonum yok derken? hafta sonu çalışmıyor musun yani? çalışmıyorsan ve işin rahatsa bence işini değiştirmemelisin. 3 ayda seni sekreter yapmışlar demek ki çalışanı yükseltmesini de bilen bir yer. burda da iyi varlık gösterirsen ilerde daha da yükselebilirsin belki..

paket elemanı dediğiniz fabrika gibi mi

yani sekreter olunca diğer kişiler ile iletişim vs mi yok

genç olduğunuzu ve sıkıldığınızı düşündüm nedense yazdıklarınızdan

yolun başındasınız asgari ücret olağan

üniversite mezunları öyle başlıyor

yemek ve servis de varsa yeme de yanında yat

Benim iş alanım çok stresli.yüksek maaşa yönetici pozisyonunda çalışıp geç saat ve şehir dışına çıkmam gerekiyor çoğu zaman. Rahat olanı seçtim günde 7 saat çalışıp öğleden sonra evde oluyorum haftasonum bana ait.maaş tabi ki yarısı kadar alıyorum

Ben maaşı seçtim kizlar. Mesleğime çok aykırı bir is yapıyorum yine rahat sayilir yine oturuyorum ama vardiyali. Gençken para yapıp sonradan oturayım diye

Ben şu anda çalıştığım işte, ortamım rahat olduğu için hala çalışıyorum. Maaşım sizden daha yüksek ama piyasaya göre çok düşük. Hakkım olan bu değil yani. Ama malesef bazı imkanlarımı ve dışarıda iş bulamayan insanları düşündükçe şımarıklık etme deyip oturuyorum..
Biraz senden kötü durumdakileri düşün tatmin olursun bulunduğun yerden.
Bazı insana sekreterlik yetmez yükselmek ister tabi ki şikayet eder fazlasını ister ama senin için yaptığın iş yeterliyse macera aramaya gerek yok.

herkeze tesekkür ederim cok sukur ya işim rahat basımda kımse yok rahat derken pakkette göre cok rahat her ısın kendıne göre zorlu var ...omergry cok haklısınız tesekkürler

benim aklım cok karısmıstı ama şimdi fikirler alınca daha ıyı geldi bana

Bence maaş önemli her işin zorluğu var. asgari ücret devamlı çalışacaksanız sorun çünkü insanın zoruna gidiyor bu şekilde çalışmak hemde hafta sonu yok. yinede ben rahatım parayı da takmıyorum diyorsanız siz bilirsiniz. hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…