- 17 Şubat 2015
- 8.831
- 24.287
- 548
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ben de anlayamadım Atom kurumu falan mı burası atomu mu parçalıyorlar hfsssdff
Tamam sizi yanına çağırmasın,sizi rahat bıraksın. Müdür de “şu işleri yap” dediğinde siz de dosyaların arasında çırpının.
İşe yeni başlamışsınız, deneyiminiz yok, geçmiş işlerden gelen bir birikim de yok. Elinizdeki tek silah öğrenme isteği ve kişisel çabanız.
Sizi yanına çağırması size saygı duymasıdır. Yoksa size hiç anlatmadan inanın işi kendisi daha hızlı yapardı. Öğretmek kolay değildir.
Biz kaç yıllık eleman olarak yeni göreve atanınca aman bilgi alayım diye dört dönüyoruz, bu havanız nereden geliyor acaba?
Bu konu sahte de olsa, gerçek de olsa terapiste gidin.
valla üst üste hayatın her alanında sıkıntı yaşadığını anlatmak ve bu derece isterik tavırlarla yazmak dediğin gibi fake konu bile olsa konu sahibinin psikolojik sorunları olduğunun göstergesi.
ama ben hiç fake ihtimali vermiyorum.
o kadar çok ki bilgi, görgü, usul bilmediği halde kendini bulunmaz hint kumaşı sananlar. gerçekten anlattığı davranışı sergileyen o kadar çok insan var ki iş hayatında.
8 sene önce işe yeni başlayan bir arkadaş "ofiste ben herkesi görebileceğim yerde oturup herkese hakim olmalıyım, iş anlatmak isteyen de benim yanıma gelmeli. ben zaten kısa sürede yönetici olup sadece insanları idare edeceğim için bilmek çok önemli değil" demişti.
sonra herkesin nefretini kazandı, diğer birimler "lütfen onu göndermeyin iş çözmek için, daha da karıştırıyor işleri" demeye başlayınca, "burası bana layık değil" diyip istifa etti fklkşgf
“Beni kovmadılar ben kendim gittim oraya fazla geldim” diyordur etrafına.
Evet insanlar da bayılıyor zaten iş bilmeyen çömez elemanı başlarına yönetici yapmaya.
O elemanın aile yaşamını merak ediyorum.
“Sen aslansın kaplansın“ deyişi iş yeri kapısında bitiyor.
Zor duruma düşmemiş, ayağına taş değmemiş, zorluk nedir yokluk nedir bilmiyor sizinki. Ailesinin imkanlarına dayanmış, kendini sıkmak zorunda kalmamış. Ama Zorunlu şimdi işini kaybetse başka iş bulamaz, devletin çalıştıramadığı ile kim uğraşır, aynı gün içinde dehlerler. Eninde sonunda tutar köyünün yolunu. Zorunlu neyine güveniyor onu anlamıyorum.zengin bir ailenin anaokulundan beri özelde okumuş kızı idi.
bu arada aynı koşulları olup son derece edep-aadap-uslup bilenler de var.
fakat bu numunelikti.
Zor duruma düşmemiş, ayağına taş değmemiş, zorluk nedir yokluk nedir bilmiyor sizinki. Ailesinin imkanlarına dayanmış, kendini sıkmak zorunda kalmamış. Ama Zorunlu şimdi işini kaybetse başka iş bulamaz, devletin çalıştıramadığı ile kim uğraşır, aynı gün içinde dehlerler. Eninde sonunda tutar köyünün yolunu. Zorunlu neyine güveniyor onu anlamıyorum.
yanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya
konularına yorum yapınca da bu kadının üstüne gitmekle suçlanıyoruz.O yüzden yorum yohhhhAçtığı konulara bakarak siz orada barınamazsınız
Konuyu komple anlatır mısınız?yanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya
İsinize bakın çalışın savaşmayin sevmeyin ama saygı duyun kimsenin huzurunu kaçırmayın derimyanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya
Allah aşkına bunu yapmayınKonuyu komple anlatır mısınız?
bi düşündüm özetleyivereyim sevaptır dedim ama "lost"u anlatsa daha kolayAllah aşkına bunu yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?