Herkesin yeri farklıdır, ve yerine göre değer verilir. Gerçekten götürecek biri yok belki, son çare sevgilindi…Sen hasta olsan götürecek birin olmasa seni götürür mü? Bunun cevabı önemli.Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...
Konu sahibini bence kimse anlamıyor anlatmak isteği ablasını hastaneye götürmesi değil çok yoğun çalıştığını söyleyip tüm gün bi ne yapıyosun bile dememesi hepimiz çalışıyoruz ama bi 2 dk eşlerimize ayıracak vaktimiz yok mu insan gün içerisinde sevdiğinin sesini duymak ister bence konu sahibi haklı ben olsam beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım bile
Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...
Ayyy durun kızlar,arkadaş kötü bişiy dememiş ki.
Adam en azından ablayı hastaneye götürürken yolda bile arayabilir "nasılsın sevgilim" diye.
Sigara içmeye indiğinde 2 dakikalığına bile arayabilir.
Ne var yani bu kadar zor değildir sanırım.
Kızcağız arasın saatlerce dedikodu yapsın demiyor ki halini hatrını sorsa mutlu olacak.
Ben de olsam üzülürdüm açıkçası.
Ahhaha çok doğru valla. En geçerli kavga nedenleri arasında ilk 3 e girer aile bireyleriyle kendini kıyaslama. Hatta kin boyutunda devam eder, evliliğe giderse yıllar içinde katlanır basit bir laf.Saklamayın bence bu düşüncelerinizi neyin ne olduğunu şimdiden görsün. Yanlış falan anlamayacak ki sizin düşünceniz bu, o kadar sebeple yetinmiyor eksiklik hissediyorsunuz hala, iş/mesai kavramlarından bihabersiniz, önemli bir durum olmadıkça çalışan birini rahatsız etmemeyi ve onun mesai saatlerinde sizi ayırmadığı zaman için dert edinmemeyi zor yoldan ama tam öğrenmiş olursunuz.
Akşamları 4 saat yerine, 2 saat konuşalım, 2 saati de gündüz çalışırken bana harca diyerek başlayın mesela. Sigara molasında sigara içilir, yemek molasında yemek yenir, o beş dakika vakit bulunur ama özel konuşmalara harcanan zaman için edilen tek bir laf asab bozar. O kadar işin arasında bir de seninle mi uğraşacağım? lafını ne kadar çok duyarsanız o kadar alışırsınız duruma.
Sizin hastane işinizde bu sefer izin alamazsa ama ablan için almıştın, yoksa beni ablan kadar sevmiyor musun lafı da süper bir kavga sebebidir, denemedim ama %100 çalıştığına eminim.
Konu sahibini herkes anladığı için yanlış düşündüğünü söylüyor.Konu sahibini bence kimse anlamıyor anlatmak isteği ablasını hastaneye götürmesi değil çok yoğun çalıştığını söyleyip tüm gün bi ne yapıyosun bile dememesi hepimiz çalışıyoruz ama bi 2 dk eşlerimize ayıracak vaktimiz yok mu insan gün içerisinde sevdiğinin sesini duymak ister bence konu sahibi haklı ben olsam beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım bile
Öğretmeni de kesin 1.5 ay oldu hala bir merhaba diyemedi velisi diye düşünmüştür :)konu sahibi izin almayı kolay sanıyor herhalde.
9 Eylülde kızım okula başladı daha izin alıp, gidip öğretmeniyle tanışamadım. 1,5 ay olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?