Ben varya sizi çok iyi anladım. Işine gelince ayıracak zamani var bana yok diyosunuz. Neden bilmiyorum ama bende sinir oldum. Ablasını hastaneye götürməsin demiyorki bana da aynı muammeleyi göstersin diyor. Sakın belli etmeyin sinir olduğunuzu sonra kötü siz olursunuz ya sabır deyinArkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...
Öğretmeni de kesin 1.5 ay oldu hala bir merhaba diyemedi velisi diye düşünmüştür :)
Ahhaha çok doğru valla. En geçerli kavga nedenleri arasında ilk 3 e girer aile bireyleriyle kendini kıyaslama. Hatta kin boyutunda devam eder, evliliğe giderse yıllar içinde katlanır basit bir laf.
Artı sigara için ayrılan vakit çalışan personelin gözüne batmasa da kız arkadaşıyla bir iki mesajlaşmasını yakalaması daha çok göze batar. “aman be telefon da elinden düşmüyor” derler.
Bizim üretimde bir kızcağız vardı teknisyen, bir iki kere üretimin orta yerinde vazo misali elinde tel mesaj yazıyordu herhalde. Kafama oturdu bu olay benim cidden. Hiç de ön yargılı değilimdir bu tür şeylere karşı ama oturdu işte.
Siz çalışıyormusunuz bilmiyorum ama çalışan insanlar gündüzleri iş yerinde konuşmazlar çünkü amirlerin gözüne batar bu durum. Akşamları da 4 saat çok bile. Ben nişanlıyım gündüz çoğu zaman konuşmuyoruz günaydın mesajı dışında konuşursak da öğle arasında 5 dk. Akşamları da 3 -4 kez 5er dakika filan ki benim nişanlım benden kmlerce uzakta. Haaa buarada resmen ablasıyla kendinizi kıyaslamışsınız. Söz konusu sağlık olunca bunu düşünmeniz bile çok çirkin.Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...
Off ne kadar sinir bozucu...Benim sadece 2 tane çalışan velim var, durumlarını bildiğimden sürekli mesajla bilgilendiriyorum ya da arıyorum. Olmuyor saatler uymuyor çünkü...Veli toplantısını da hafta içi yapmak gerekiyormuş bizim okulda, ee nasıl gelecekler gelemiyorlar...Kadının biri hatta akşam 20.30-21.00 gibi eve gidiyor ancak. Zor vallahi özel sektör, öyle rahat rahat telefonda konuş, her gerektiğinde izin al olmuyor maalesefAh koalina.. benim iş yerim evimden 60 km uzakta.
Ha deyince gidemiyorum işte. Bir uğrayayım geleyim diyemiyorum mesela. Gittim mi geri gelmemem lazım.
Telefonda açıklamaya çalıştım. Babamın hastalık sürecinde o kadar çok izin aldım ki.. Sonra vefat zamanı.
Ben keyfimden almıyorum ama gel de buraya sor laf etmişlerdir.
Hatta senelik izin kağıdımı imzalayacağım zaman bana dedikleri: babanız vefat ettiği zaman gelmediğiniz 1 haftayı nasıl yapalım?İzin aldınız mı X Beyden ? Genel müdürden bahsediyor.
Dedim ki: ay telefon açıp da X bey babamı kaybettim izne ihtiyacım var demedim tabi.1. derece yakınlar 3 iş günü mü dedim kesin gerisi ne kadar alla alla keyfimden gelmedim sanki” demiştim.
Özel sektör çok kulis yapar bu tür şeyleri.
Ablayı ayda bir kere 15 dk sürecek bir muayeneye götürmüş sadece belkide ilk ve son kez.bu önemli bir durum hamile sonuçta ve yalnız gidemeyebilir.kendi durumunuzla kıyaslamaniz alakasız bence.siz gündüz telde konuşmak istiyorsunuz, geceleri zaten 4 saat konuşuyormuşsunuz,aciklamasi cok mantikli ise yogunlasip kafasini oraya vermek istiyor,aksamida size ayırıyor. Daha napsin. siz calismiyorsunuz galiba fazla boş kalmissiniz bence.birde şu ablalardan ne istiyorsunuz anlamıyorum ya kıyaslamayin kıskanmayin aralarida bozmayin. Kiziyorum çok. işe ablasını karıştırmadan da sorabilirdiniz.Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?