Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...
bu kadar konuşmaya insan beyninde ur çıkar ,radyasyondan uzak durmak lazımArkadaş konuyu açtıktan sonra cevap vermemiş...
Yalnız ben de bikaç arkadaş gibi derdini anlıyorum.
Mesele olan 1 gün konuşmaması değil ki sevgilisinin, sürekli olarak gün içinde konuşmadan uzak kalması.
Ama başka şeyler çıkınca o kısma vakit ayırabilmesi.
Yalnız ben şurda başka bir aykırılık buldum.
(Şu açıklamayı da baştan yapayım, evliyim, erkek kardeşim de evli amma velakin görümcem yok, ayrıca eşimde ilk tanıştığımızda da nişanlıyken de çalışıyordum.)
Beyefendinin kız kardeşi hamile ve hamile kadını mı erkek kardeşi hastaneye götürüyor. Daha konuyu ilk okuduğumda ilk aklıma gelen sorular şu oldu.
-Bu kadının bir eşi yok mu?
-Hadi yok (çocuk nasıl olduysa) kızın kendi annesi de mi yok.
-Hadi o da yok, kayınvalidesi de mi yok.
-Hadi o da yok, yakın bulduğu bir bayan arkadaşı, kuzeni vs. vs. de mi yok.
Bu kadar eksiklik bir araya gelmiş, hamile bir kadını hastaneye erkek kardeşi götürmüş. Bilmiyorum bana ilginç geldi. Etrafımda da bir tane hamile bayanı erkek kardeşinin hastaneye götürdüğüne şahit olmadım. Ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla herkesi erkek kardeşi götürüyor doktora, gayet normal bir durum yani.
Ben baya gerilerde kalmışım demek ki.
Bende eşimle akşamları çok saatler konuşuyordum. Buna rağmen gündüzleri de konuşuyorduk yani. Müsait olduğum herhangi bir ara 2 dk olsa görüşüp kapatıyordum, 2 dk olsa yetiyor. Şu an evliyiz akşamları beraberiz ama gündüzleri yine de ararım yani, maksat sesini duymak.
Hatta bir ara (evliyken üstelik) öyle bir işte çalıştım ki. Normalde çay molaları ve yemek molasında konuşmaya izin var.Neredeyse her yer kamera ama ben bir şekilde fırsatını bulup telefona görüşme yapıyordum yinede...
Ben olsaydım bu durumda ne yapardım belirtmek istemiyorum. Arkadaş çok fena gaza gelir çünkü...
Ablasının eşi farklı şehirde doğum için rahat etsin diye görümce adayını annesine göndermiş...bana saçma geldi..normalde hamile bayanı eşi dışında bayanlar götürür..kendi eşi alsaydı izini..ters bir şey yaa erkek kardeşin hamile ablasını götüreni ilk defa duyuyorum..benim bildiğim eşi yoksa ..bayan komşu götürsün..erkeğin götürmesi çok saçma olmuş..kimbilir doğumada kardeşi götürür..hata yapmış..![]()
Biz de farklı şehirlerdeyiz ve uzun zamandır yoğun olduğu için görüşmüyoruz yüz yüze 4 saat dediğim mesaj ama 2 günde bir sesli de 4 saat konuştuğumuz oluyor..Ha bu arada (ben de kıyaslama yapmıyorum) biz eşimle nişanlıyken farklı şehirlerde olmamıza rağmen günde 4 saat konuşmuyorduk.
Yaslariniz kac canim
21 23Yaslariniz kac canim