• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işyerindeki izin Alıp ablasını kontrole götürüyor ama bana ayıracak vakti yok...

Ha bu arada (ben de kıyaslama yapmıyorum) biz eşimle nişanlıyken farklı şehirlerde olmamıza rağmen günde 4 saat konuşmuyorduk.

Konuşmanın da b.kunu çıkarmamak lazım afedersiniz. Akşamları 4 saat, gündüzleri 5 saat, ille de ben, ille de ben... Pff
Yakındır sizden yaka silkip, kaçması.

Eğer sizinle konuşmak istemese sizi sevmese aksam da 4 saat konuşmaz. Ailesine yardimci olması sizi neden rahatsız ediyorki. Ha sizin ona çok ihtiyaciniz olur allah korusun hasta falan olursunuz o zaman da sizinle ilgilenmez o zaman bunu söyleyebilir şikayet edebilirsiniz ama su an şikayet edilecek bir durum yok. Siz bu şekilde şikayet ediyosaniz ailesi de oğlum eve geliyorsun saatlerce Kiz aradasinla konusuyosun yüzünüzü göremiyorum dese hakli olmaz mi. Biraz empati kuralim.

o değil de beyin lahmacun kıvamına geliyordur, 4 saat bu kolay mı :KK57: kulaklık kullanın mutlaka..

abla başka sevgili başka, eşi olsaydınız size hak verebilirdim(ki o zaman da ablasını hastaneye götürmesine laf etmeniz yanlış olurdu) ama daha şimdiden buralara girmeyin.ayrıca ha gündüz ha akşam ne fark eder?işteyken rahat bıraksanıza işine odaklansın, haklı yani.hem hastaneye gitmekle konuşmak bir mi?

Gün içinde sevdiğinin sesini duymak istemek savunması da bazı şeyleri tadında bırakanlar için geçerli. 4 saat aralıksız konuştuğun bir insanı ne diye gün içinde arayayım? İşi gücü olan kim arar ki? Ben telefonda 4 saat konuştuğum insanı 3 ay görmek istemem yahu. Hergün hergün... Adamın yerinde olsam gündüzleri izimi kaybettirirdim be, her akşam yetmiyor, bari gündüzleri ulaşamasın diye. Adam iyi dayanıyor. 4 saat neyin muhabbeti olabilir ki Allah aşkına? "Hmm,hümm, evet, ee kem küm" budur hergün 4 saatlik telefon konuşması yani. Zaman kaybı. Önemli olan çok konuşmaktan çok, kaliteli vakit geçirmek bence. Sevgi mevgi de bir yere kadar, insanın midesi bulanır artık.

Vay dört saat konusuyorsun hala mutlu degilsin:-)adam isini biraksin tum gun konussun. Merak ettim her aksam dort saat konusan biri olarak aileniz,arkadaslariniz yok mu? Birak kardesim adami rahat birak ablasi tabiki de yaninda olacak. Kadin milleti bor adam buldumu yapisip kaliyor adam esir sanki ayrica cok sevgili bulur da abla aile bulamaz bir daha bilginize

Ablasi hamile, ne var hastaneye goturmesinde ? Bunun icin tabi ki izin alacak isten,s izinle geyik yapmak icin mi alsin ?

Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...

Yaslariniz kac canim

Arkadaş konuyu açtıktan sonra cevap vermemiş...

Yalnız ben de bikaç arkadaş gibi derdini anlıyorum.
Mesele olan 1 gün konuşmaması değil ki sevgilisinin, sürekli olarak gün içinde konuşmadan uzak kalması.
Ama başka şeyler çıkınca o kısma vakit ayırabilmesi.

Yalnız ben şurda başka bir aykırılık buldum.
(Şu açıklamayı da baştan yapayım, evliyim, erkek kardeşim de evli amma velakin görümcem yok, ayrıca eşimde ilk tanıştığımızda da nişanlıyken de çalışıyordum.)

Beyefendinin kız kardeşi hamile ve hamile kadını mı erkek kardeşi hastaneye götürüyor. Daha konuyu ilk okuduğumda ilk aklıma gelen sorular şu oldu.
-Bu kadının bir eşi yok mu?
-Hadi yok (çocuk nasıl olduysa) kızın kendi annesi de mi yok.
-Hadi o da yok, kayınvalidesi de mi yok.
-Hadi o da yok, yakın bulduğu bir bayan arkadaşı, kuzeni vs. vs. de mi yok.
Bu kadar eksiklik bir araya gelmiş, hamile bir kadını hastaneye erkek kardeşi götürmüş. Bilmiyorum bana ilginç geldi. Etrafımda da bir tane hamile bayanı erkek kardeşinin hastaneye götürdüğüne şahit olmadım. Ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla herkesi erkek kardeşi götürüyor doktora, gayet normal bir durum yani.
Ben baya gerilerde kalmışım demek ki.

Bende eşimle akşamları çok saatler konuşuyordum. Buna rağmen gündüzleri de konuşuyorduk yani. Müsait olduğum herhangi bir ara 2 dk olsa görüşüp kapatıyordum, 2 dk olsa yetiyor. Şu an evliyiz akşamları beraberiz ama gündüzleri yine de ararım yani, maksat sesini duymak.

Hatta bir ara (evliyken üstelik) öyle bir işte çalıştım ki. Normalde çay molaları ve yemek molasında konuşmaya izin var.Neredeyse her yer kamera ama ben bir şekilde fırsatını bulup telefona görüşme yapıyordum yinede...

Ben olsaydım bu durumda ne yapardım belirtmek istemiyorum. Arkadaş çok fena gaza gelir çünkü...

Arkadaş konuyu açtıktan sonra cevap vermemiş...

Yalnız ben de bikaç arkadaş gibi derdini anlıyorum.
Mesele olan 1 gün konuşmaması değil ki sevgilisinin, sürekli olarak gün içinde konuşmadan uzak kalması.
Ama başka şeyler çıkınca o kısma vakit ayırabilmesi.

Yalnız ben şurda başka bir aykırılık buldum.
(Şu açıklamayı da baştan yapayım, evliyim, erkek kardeşim de evli amma velakin görümcem yok, ayrıca eşimde ilk tanıştığımızda da nişanlıyken de çalışıyordum.)

Beyefendinin kız kardeşi hamile ve hamile kadını mı erkek kardeşi hastaneye götürüyor. Daha konuyu ilk okuduğumda ilk aklıma gelen sorular şu oldu.
-Bu kadının bir eşi yok mu?
-Hadi yok (çocuk nasıl olduysa) kızın kendi annesi de mi yok.
-Hadi o da yok, kayınvalidesi de mi yok.
-Hadi o da yok, yakın bulduğu bir bayan arkadaşı, kuzeni vs. vs. de mi yok.
Bu kadar eksiklik bir araya gelmiş, hamile bir kadını hastaneye erkek kardeşi götürmüş. Bilmiyorum bana ilginç geldi. Etrafımda da bir tane hamile bayanı erkek kardeşinin hastaneye götürdüğüne şahit olmadım. Ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla herkesi erkek kardeşi götürüyor doktora, gayet normal bir durum yani.
Ben baya gerilerde kalmışım demek ki.

Bende eşimle akşamları çok saatler konuşuyordum. Buna rağmen gündüzleri de konuşuyorduk yani. Müsait olduğum herhangi bir ara 2 dk olsa görüşüp kapatıyordum, 2 dk olsa yetiyor. Şu an evliyiz akşamları beraberiz ama gündüzleri yine de ararım yani, maksat sesini duymak.

Hatta bir ara (evliyken üstelik) öyle bir işte çalıştım ki. Normalde çay molaları ve yemek molasında konuşmaya izin var.Neredeyse her yer kamera ama ben bir şekilde fırsatını bulup telefona görüşme yapıyordum yinede...

Ben olsaydım bu durumda ne yapardım belirtmek istemiyorum. Arkadaş çok fena gaza gelir çünkü...
bu kadar konuşmaya insan beyninde ur çıkar ,radyasyondan uzak durmak lazım :KK12:

bana saçma geldi..normalde hamile bayanı eşi dışında bayanlar götürür..kendi eşi alsaydı izini..ters bir şey yaa erkek kardeşin hamile ablasını götüreni ilk defa duyuyorum..benim bildiğim eşi yoksa ..bayan komşu götürsün..erkeğin götürmesi çok saçma olmuş..kimbilir doğumada kardeşi götürür..hata yapmış..o_O

Bazılarına garip gelmiş ama kadını kontrole kardeşinin götürmesi gayet de normal bir şey.ister doğum kontrolü olsun ister başka bir şey, farketmez.ha "çalışan kardeşine neden izin aldırmış, o gün boşta olan birini bulamamış mı, illa birileriyle beraber gitmesi mi gerekirdi" falan deseydiniz hak verebilidim ama kardeşini seçmesini garipsemeniz de bana garip geldi doğrusu.ayrıca evet belki bazıları iş yerindeyken sevgilisiyle konuşmak için en azından birkaç dakikasını ayırabiliyor olabilir ama eğer gün içinde konuşabilecekleri başka zamanlar da varsa bir insanı iş yerindeyken meşgul etmeyi doğru bulmuyorum.ayrıca hep ben hep ben diye sürekli ilgi beklemek de bana biraz bencilce geliyor, herkesin ailesi, arkadaşları, ayrı hayatları var.ve hastaneye götürülmek ile telefonda konuşmak birbirinden çok alakasız şeyler, neyin karşılaştırması bu yani?kaldı ki biri abla biri sevgili, eş bile değil.

bana saçma geldi..normalde hamile bayanı eşi dışında bayanlar götürür..kendi eşi alsaydı izini..ters bir şey yaa erkek kardeşin hamile ablasını götüreni ilk defa duyuyorum..benim bildiğim eşi yoksa ..bayan komşu götürsün..erkeğin götürmesi çok saçma olmuş..kimbilir doğumada kardeşi götürür..hata yapmış..o_O
Ablasının eşi farklı şehirde doğum için rahat etsin diye görümce adayını annesine göndermiş...
AZaten tek sevgilim götürmüyor annesi başka ablası da var sevgilimin yanında..
Kimsesi olmasa bn bunları düşünmem tabi ki götürecek ama abla anne varken ne gerek var işten izin almaya..

Ha bu arada (ben de kıyaslama yapmıyorum) biz eşimle nişanlıyken farklı şehirlerde olmamıza rağmen günde 4 saat konuşmuyorduk.
Biz de farklı şehirlerdeyiz ve uzun zamandır yoğun olduğu için görüşmüyoruz yüz yüze 4 saat dediğim mesaj ama 2 günde bir sesli de 4 saat konuştuğumuz oluyor..

Back
X