Sende bir daha gulduklerinde bir kahkaha patlat . Onlari devamli suz. Onlara bakarak konus. Ne yapiyorlarsa sende yap. Tirssinlar.[/QUOTE
bu kızın anneside sürekli şirkete gelir bana bakışları boğacak tarzda öldürecek gibi beni...
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Bu işe başlayalı 2 ay oldu iyi bir firmada çalışıyorum ama burdaki iki kadının bana karşı davranışları beni herşeyden soğuttu .tuğba diye biri bana karşı en başlardan beri iyi davranmıyordu sonra ne olduysa yakınlaştı bizim burada çalışan hizmetli ablaya melise uzak olmayacağım dahada yakınlaşacağım düşmanım yakında olmalı demiş beni düşmanı olarak görüyor dün çok iyiydi buğün benimle hiç konuşmaz hale geldi gitti ayselin yanına ayselde ondan beter.daha önce saç baş girmişler birbirine arkalarından konuşuyorlar birbirlerinin sürekli çok yalakalar şeytanlar anlatamam tavırlarını şimdide aysel ve tuğba kanka oldular.buğün hepsi üzerime geliyor çok mutsuzum ben ya diken üstündeyim sürekli dalga geçiyorlar benimle ne konuşsam göz göze gelip gülüyorlar yılmak istemiyorum ne yapayım yardım eder misiniz bana acaba ?
Her iş ortamında böyle kıskançlıklar ne yazık ki oluyor .Bu kıskançlıklarla başedebilmen için ; İş ortamında ki arkadaşlıkları çok ciddiye almaman gerekiyor,kimseye güvenmemen ,iş ortamında asla dost olmayacağını bilmen gerekiyor .Bunları bildikten sonra sorun olmaz .Hele ki biri gelip de şu kişi senin için bunu dedi ,bu kişi sunu söyledi gibi laflarla yanına gelirse asla ama asla inanma .iş ortamlarında böyle şeylere çok rastlanır .ama genelinin aslı yoktur menfaat amaçla yapılan bir taktiktir sadece
O yüzden kimsenin ne dediğine kulak asma derim .Benim çok kısa çalıştığım dershanede de böyle bir durum olmuştu .ilk başladığımdan beri bayan personel bana inanılmaz sıcaktı .yalnız kadın 40 yasındaydı .son günlere doğru sürekli bana laf taşımaya başladı ,iş arkadaşımı bana karşı doldurmaya başladı .Bana bir kere demişti ki ; " X kişi senin yaptığın işe ben yaptım deyip atladı ,ama sen hiç ses çıkarmadın "dedi bıyık altı gülümseyerek .ben de dedim ki " X abla ne yapabilirim yani o ben yaptım dedi ise ben de orada çirkeflık yapıp olay mı çıkarayım "dedim .Bana böyle laf taşıyan eminim diğer iş arkadaşıma da laf taşıyordu .Beni dolduran o'nu da dolduruyordu bundan eminim .zaten son zamanlara doğru aynı oda da çalıştığım iş arkadaşımla aramız birden bozuldu anlam veremediğim bir şekilde .Ben o'na o bana süreklı imalı laflar ederdik .Kısacası kadın amacına ulasmıstı :) o yüzden canım sakın kimsenin dediğine kulak asma ,hatta mumkunse samimiyetde kurma .Sadece merhaba merhaba bu kadar basit
Şunu da belirteyım ; yanlış anlaşılmasın amacım kimseyi küçümsemek değil .Ama iş ortamlarında temizlik görevlilerıyle mesafeli olmakda fayda vardır .samimi olma mesafelı ol .temizlik görevlileri malesef ki iş ortamında ne oluyor bitıyor herşeyi bilirler .Dedikodu da laf taşıma da üzerlerine yoktur .O yüzden mesafelı ol .Tekrarlıyorum yanlış anlaşılmasın amacım kimseyi küçümsemek değil .
öyle yapıyorum zaten yeni başladım aysel laf çarpıyor imalı konuşuyor sonuçta yeniyim öğreniyorum yok yardımcı olmadılar bir kere bile bana kılığıma kıyafetime takıyorlar sürekli gözleriyle parçalıyorlar resmen beni ikisi birlikte dışarı çıkıyorlar kahkaha atıyorlar bana bakıp yanımda fısır fısr kulaktan kulaga konuşuyorlar patlatmaya calışıyorlar.
hahaha bir aysel de sen de var demekbenim bir tekstil şirketınde modelistlik yaptığım dönem ,aysel adında birinden çok çekmiştim .
ben dediğini anladım tatlım haddimize değil zaten insanı yadırgamak ama dediğinde haklısın çok laf dönüyor ortamda bana onların ne yaptığını anlatıyor ben sıkıntımı içime atıyorum zaten kimseye birsey anlatmıyorum...
3 kadınız sadece tatlım mesafeliyim zaten ama göz devirip devirip duruyorlar anlam veremiyorum olanlara burda tek arkadaşım çağrı iyi çocuk onunda burnundan geliyor inanın susuyorum olmuyor düşün sürekli senin taklitin yapılıyor ne yaparsın sen ?
Haklisin canim gercekten hos degil bu durum.
Belli ki kiskaniyorlar, olabildigince uzak durmaya calis o zaman..
Banada genelde böyle oolur. Sonradan en yakına rkadaşlarımda onlar olur. Sizin ne olacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?