- 13 Haziran 2015
- 5.919
- 19.684
- 448
- Konu Sahibi portakalkeki
-
Henuz kimsenin isi dusmemis olabilir,sen biraz cevval ol hosuna giden biri varsa onunla bulus kaynas?Merhaba herkese 35 yaşındayım 4 yıldır evliyim, ben yeni girdiğim ortamlarda elektrik alınamayan kimsenin merak etmediği , buluşmalarda çağırılmayan önemsenmeyen biriyim insanlara yılışık ya da soğuk davranmıyorum onları itecek ne yapıyorum bilmiyorum en kötüsü de eşim de aynı şeylere maruz kalıyor nerdeyse hiç arkadaşı yok buluşacağı , bir sorunumuz olduğunda birbirimize destek oluyoruz ama insan bir telefon bir ses istiyor biri evine çağırsın sosyalleşelim istiyor ben çağırıyorum insanları ama hep ben yapınca da anlamı kalmıyor bana bunu yaşatan herkese öfkeleniyorum ama rahatmış gibi görünüyorum çünkü duygusal ya da takıntılı olarak akılda kalmak istemiyorum fakat gerçekten bu sevgisizlik çok yorucu sizce sorun nerde
Kızlar mesela ilk defa bi ortama girdiniz yanımdaki arkadaşlarım gayet sevilen ilgi gören en basitinden sohbet edilen tipler oluyor biz Avrupa gezisine gitmiştik bir otobüs insandan bi biz dışlandık ilk etapta konuşuyoruz ama o samimiyet kurulmadığı gibi dışlanan konuma geliyoruz bunu yaşayanlar anlar aslında dediklerinizin çoğu gibi ( kibirli , soğuk , dedikoducu ) değilim standart sohbet edilecek biriyim sohbetim ilgi çekmiyor desem diğerleri de günlük hayattan konuşuyor zaten hatta çoğu daha basit bile oluyor ben itici bi enerji diyorum buna elektrik gibi
Kızlar mesela ilk defa bi ortama girdiniz yanımdaki arkadaşlarım gayet sevilen ilgi gören en basitinden sohbet edilen tipler oluyor biz Avrupa gezisine gitmiştik bir otobüs insandan bi biz dışlandık ilk etapta konuşuyoruz ama o samimiyet kurulmadığı gibi dışlanan konuma geliyoruz bunu yaşayanlar anlar aslında dediklerinizin çoğu gibi ( kibirli , soğuk , dedikoducu ) değilim standart sohbet edilecek biriyim sohbetim ilgi çekmiyor desem diğerleri de günlük hayattan konuşuyor zaten hatta çoğu daha basit bile oluyor ben itici bi enerji diyorum buna elektrik gibi
Peki frekans nasil yükseltilir.Burada anlatilanlarin hicbiri degilseniz frenkansinizi yukseltin , cok ciddiyim , demek ki frekansiniz cok dusuk ve insanlar sizi yaninda istemiyor , hepimiz frekansi yuksek insanlara cekiliriz bu bilimsel olarak da kanitlanmis bir durum
Her insan enerji yayiyor etrafina , sizinki cok dusuk demek ki o yuzden de esinizle birbirinizi sectiniz , bazen mesela kel alaka ciftler olur deriz ya bunlar nasil beraber olmus diyr iste o tamamen frekanslarin uyumundan , siz esinizle dusuk frekansta oldugunuz icin berabersiniz , ikiniz de bunu yukseltirseniz arkadas cevreniz olusur
Peki frekans nasil yükseltilir.
Yo buna hiç katilmiyorum genelde insanların duymak istemediği şeyleri ilk başta söylerim ama hiç arkadaşsız kalmadıminsanlara duymak istediklerini söyleyin bakın o zaman nasıl aranılan kişi oluyorsunuz.
sakinlik isterseniz de doğruları söyleyin, herkes kaçışır zaten. :)
Tesekkür ederim cevabiniz icin.Ben sadece klasik müsik dinliyorum.Her gün isyerinde yaklasik 6 saat.Kendim de klarinet caliyorum.Türk dizilerini pek izlemiyorum.Sanirim benim enerjim yüksek.Özellikle gül yagini deniycem.Internete de bakarim.Konu ilgimi cekti.Pek cok yontemi var aslinda ama en basiti evde bos olunan anlarda mesela yemek yaparken , esle sohbet ederken vs mozart dinlemek , mozart'in yaptigi muzik frekans arttiriyor enteresan sekilde
Hicbir sekilde drama ve gerilim iceren dizi ve film izlememek , tam tersi bol bol gulecek seyler izlemek , kahkaha atmak frekans arttiriyor ve beyne mutluyum ben enerjisi veriyor , beyin de daha cok mutluluk hormonu salgiliyor
Esansiyel yag kullanmak ozellikle gül yagi ama orjinal gul yagi olmali , biraz fiyati yuksek orjinal gul yaginin ama evde buhardanlikta kullaninca evin de o evin icindekilerin de frekansi artar
Googleda daha detayli bilgiler var ama ben bunlari yaparim surekli , bugune kadar kimse beni itici bulmadi gunluk hayatimda , tam tersi herkes enerjimin cok yuksek oldugunu soyler
Hatta yatmadan once mozart acarim tablette ben uyurken arka planda calar her gece
Evde son ses mozart çalarken bunu okumakPek cok yontemi var aslinda ama en basiti evde bos olunan anlarda mesela yemek yaparken , esle sohbet ederken vs mozart dinlemek , mozart'in yaptigi muzik frekans arttiriyor enteresan sekilde
Hicbir sekilde drama ve gerilim iceren dizi ve film izlememek , tam tersi bol bol gulecek seyler izlemek , kahkaha atmak frekans arttiriyor ve beyne mutluyum ben enerjisi veriyor , beyin de daha cok mutluluk hormonu salgiliyor
Esansiyel yag kullanmak ozellikle gül yagi ama orjinal gul yagi olmali , biraz fiyati yuksek orjinal gul yaginin ama evde buhardanlikta kullaninca evin de o evin icindekilerin de frekansi artar
Googleda daha detayli bilgiler var ama ben bunlari yaparim surekli , bugune kadar kimse beni itici bulmadi gunluk hayatimda , tam tersi herkes enerjimin cok yuksek oldugunu soyler
Hatta yatmadan once mozart acarim tablette ben uyurken arka planda calar her gece
Tesekkür ederim cevabiniz icin.Ben sadece klasik müsik dinliyorum.Her gün isyerinde yaklasik 6 saat.Kendim de klarinet caliyorum.Türk dizilerini pek izlemiyorum.Sanirim benim enerjim yüksek.Özellikle gül yagini deniycem.Internete de bakarim.Konu ilgimi cekti.
Evde son ses mozart çalarken bunu okumak
Ben de diyorum şeytan tüyü var herhalde bende meğerse mozartın işiymiş
Ahhaa deli , mozart gerçekten hem ruhun ilaci hem enerji yukseltiyor , adam gelmis gecmis en buyuk yeteneklerden biri
Siz takilmissiniz mesela ben takilmazdim buna ve uzak durmazdimBu durumlarda genelde soğuk ya da eleştirelsindir yorumları yapıldığı için onu düzeltmek istedim kızlar yoksa oraya takılmadım , Avrupa gezisinde biz de diğerleri gibi sohbete dahil olduk zaten çoğunlukla geziliyor bi öğlen yemeğinde biz eşimle daha önce sohbet ettiğimiz bir kızın yanına oturduk bir süre sonra kız yan masaya sizle oturmak istiyordum falan dedi en sonra da kalkıp onların yanına gitti orada modumuz çok düştü doğal olarak ondan sonra da o kıza ve grubuna mesafeli olduk öncesinde sorun yoktu oysa ikimiz de medeni insanlarız eşimle , girdiğim ortamlarda gözlem yaptım kimsenin ekstra bir çabası olmadan ortam kurabiliyor biz rahat da olsak sohbet de açsak bir şeyler tam istediğim karşılığı bulamıyor bu arada görüştüğüm insanlar var ama ilk etapta topluca görüştüğümüz aile dostlarımız şimdi ayrı ayrı takılıyorlar ve biz binde birine davet ediliyoruz , biri frekans demiş olabilir çünkü çok okuyan izleyen derin sohbete girebilen biriyim ama frekans tutmamış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?