İtici bi enerjim mi var ortamlarda sevilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum ama şu ilk maddeniz kesinlikle ben. Dediğiniz gibi benim annem de öyle bi tip ve ben de muzdaripim o konuda. Biri evime geliyosa veya ben gidiyosam rahat olalım hatta mutfağa birlikte girelim birlikte toplayalım falan isterim.

Çok mantıklı söylediklerinizi deneyeceğim ben de bunun frekans ya da enerjiyle ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum çünkü insanları itecek bir tavır takınmam çok muhtaç da görünmüyorum hayatta herşeyi kendi çabamla başardım kendimin eksik yönlerini de gayet biliyorum ama enerji görülebilen bir olgu değil sonuçta verdiğimiz hisle alakalı insanlar da bi açıklama bulamıyor olabilir bu duruma

İnsanları bu kadar önemsemek yıpratıcı. Hiç önemsemeyin anlamında söylemiyorum. Gerçekten hakk edene değer verilmeli.

Karşımdakilerin değer vermez / ilgisini esirger davranışları benim için turnusol işlevi görür. Böylelikle hayat yolculuğumda kimlerle devam edeceğime karar veririm. Üzülmem, aksine sevinirim.

Türk toplumu olarak yalnızlığı 'eziklik' olarak kodlamışız. Bu nedenle etrafımızda hep birileri olsun diye çabalıyoruz. Kendi kendimize yetmeyi öğrenmekten başka çaremiz yok. Bireysellik o kadar da kötü değil.

Aslında katıldığım ortamlarda derin sohbetler dönmüyor ki çok isterdim dönmesini , yemek çocuklar gündelik telaşlar ya da siyaset dizi vs ekseninde konuşuluyor ben de bunlara katılıyorum çünkü küçük bir ilçede kısıtlı bir ortamımız var , evli olduğum için bu konularda ekleyecek birşeylerim oluyor gayet rahatımdır hatta yemeğe bulaşığa yardımcı olurum eşli sohbetlere katılırım zaten sorun buluşunca yaşananlarda değil bunun dışındaki zamanlarda insanların arayıp sorduğu akşam çaya gel dediği biri olmamam, genelde arkadaşlarım beni mantıklı biri olarak tanımlar ortamı eğlendiren neşe kaynağı değilim ancak sohbeti çekilmeyen biri de değilimdir ama buluşan çiftlere bakıyorum gayet sıradan sohbetler ortalama bir enerji ile dönüyor

Ya anladim hani derinlesmeme derken kendini acmama anlaminda soylemistim yoksa yuzeysel birisiniz demek istemedim kusura bakmayin ama onda da yanlis tahmin yapmis olabilirim buyuk ihtimal. Belki de ortaminiz size cok uymuyordur sizinle ilgili bir sey degildir ortamdakilerle uyusmamissinizdir...

Youtubede frekans arttirici muzikler var uyurken de acin arka planda calsin , umarim hayatiniz istediginiz sekilde degisir kisa surede

Kız biz işi bilmiyoruz valla bak. Mıç mıç yapmıyoruz, yılışmıyoruz, bulaşmıyoruz. Ortamın gudubetiyiz, tek doğrucu davut biziz. Ağzına biraz yağ bal sür, bak nasıl insan doluyor etrafın. Ay bilemedim, herkes iyi hoştur, sorun bizdedir belki de gerçekten. Ben alıştım, siz de alışın. Şimdi de ben istemiyorum, başım ağrıyor kasıla kasıla.

Hep Chopin dinliyordum hüzünlü bir tarzı var belki de Mozart’a geçme zamanım gelmiştir teşekkürler

Yuzeysel.olmak değil aslinda
Ben dostluga cok önem veririm ama cok sevdigim biri beni aramadiysa ya da ben aradigimda acmadiysa "isi vardır/musait degildir/hayat kosturmasi" diye düşünüp musait bir zaman diliminde yine konusuruz diye bakıyorum.
Bu duruma "arkadasim beni önemsemiyor" olarak bakmak yerine "herkes yerinde sagolsun" olarak bakarim.
Benim.ya da sizin değeriniz, baskalarinin verdiği deger/önem kadar değildir. Siz kendinizle ne kadar mutlusunuz, esiniz de olmasa kendi basiniza kaldiginizda ne hissediyorsunuz bununla alakalı. Bakın esinizin olmasi bile aslinda bir seyleri paylaşabildiginizi gosterir, peki baskasinin verdigi deger neden bu kadar önemli?

Ay sorma ben de sevmem mıç mıç iliskileri şu pandemi donemindeki sosyal izolasyon tam benlik bir kavram gerci evde de artik sıkılmaya basladim 8 ayda, insan sosyal bir varliktir tanımının gereğinden sebep, sosyallik ariyorum artık mesafeli sosyallik candır.

Iste insanlar akil.almak istediginde mantıklı kisilere basvurur ama iş eğlenmeye geldi mi akillarina gelmezsiniz. Bu tam manasiyla sizlik de degil ustunuze alınmayin ama baskalari tarafından aranip sorulmak yerine arada siz de arayip hal hatir sorun, sırf beklentiyle olmaz bu işler.

Evet genelde öyledir benim bahsettiğim diğerleri de kendi aralarında kopup eğlenmiyor gittiğimizde sakince sohbetimizi ediyor ayrılıyoruz yaşlar 35 civarı zaten olgun bir ortam oluyor

Mıç mıç tek başına sıkıntı değil de, o canım balım dedikleri arkasını dönünce ettikleri laflardan midem bulanıyor. İnsandan soğumaya yer arayan bir tipim zaten.

Özel hayatta beni daha çok anlayan insanlar var ama iş ortamında iş dışında akıl danışılan biri değilim. Biri birşey der, dayanamaz bi şey söylerim, o an kale alınmaz. Sonra dediğimin nasıl çıktığını izlerim. Böyle o suratların aldığı şekli falan. Zevkli.

Ben de is yerinde aslinda cok kaale alınmam bu biraz amirden de ileri gelen bir şey. Ama o ortamdan uzaklasip da bana isleri düştüğü için herkes beni arıyor :)
Onun haricinde de iyi bir diyalog gelistirdigim 1 kisi var o da bana yetiyor.
Geçenlerde bir video acip dinledim, orada diyor ki insanlar her ortamda başarılı olmayabilir. Ev hayatında başarılıyken is hayatinda olmayabilir ya da sosyal iliskilerde sıkıntı yasayabilir. Gayet mantikli gelmişti.

Mıç mıç tek başına sıkıntı değil de, o canım balım dedikleri arkasını dönünce ettikleri laflardan midem bulanıyor. İnsandan soğumaya yer arayan bir tipim zaten.
Onu zaten anlıyorsun tavirlardan. Ben canim balim konusmalarini pek sevmem, bazısınin yapisi odur. Muhabbetin gidişatından anlasiliyor zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…