İtip Kalkmak fiziksel Şiddetmidir

eşiniz sizi oruçluyken rahatsızken itip kakmış ve siz bu şiddet midir diye soruyorsunuz. evet bence şiddettir, üzülüyorumki bu bağırış çağırış çocukların gözü önünde oluyor.
bence birlikte terapi almalısınız yoksa ilerleyen konularda 1 tokat şiddet midir, kafamı gözümü yardı şiddet midir diye devam edeceksiniz gibi.

Ya canım benim maalesef ki psikolojik sıkıntısı var. Yani Bi kendimizi düşünelim öncesinde kocamızı itip kakıp sonra güler yüzle davranabilir miyiz? Kaldıki sinirin erkeği kadını olmaz yani. Sinirlenince sen neden itip kalk mıyorsun. Ben boşandım inan öle bir girdap ki sanki Hakkaten herkesin evliğinde hakaret var, herkesin kocası el kaldırıo, kadınlar yutuyor gibi düşündürtülüyordum. En son tak etti dedim herkes katlanıyor olabilir ben sürekli ağlıyorum sefil GB ortalıklarda geziyorum, işime kendimi veremiyorum, korkudan cocuk yapmayı bile düşünemiyorum, dedim herkes çekebilir ama bana göre değil psikolojim reddediyor. Sonra boşanınca aydınlanma yasadım hayır herkesin evliliği hakaret ve el kadırmayla geçmiyormuş. Senin yerindeyken zamanında ben asla yüzüne bakmazdım, asla konusnazdım, ama bunu bile normal insana yapınca anlaşılıyormuş. Çünkü ben böle davrandığımda benim eski eş iyice çıldırıp hakaretleri ve ezmeyi daha da arttırıyordu. İnanki Allah yardımcın olsun.

Tum yorumları yazılanları okudum, kocanız dısında size hakaret eden bir kısı bile yok, bu konuda rahat olun Ozellıkle burası ıcın.

Arkadaşlar adamda sinir var. İttirmiş. İleri gitmeden çözülmeyecek bir problem mi? Konuşularak gerekirse tedaviye gidilerek. Boşanmak en son çözümdür. Adam günlük hayatta hiç mi iyi bir tarafı yok. o kadar mı sıkıntılı. Boşanın nedir hemen ya? Evlilik bu değil ki. Evlilik birlikte çözüm bulmaktır. Karşı taraf çözüme yaklaşmıyorsa boşanmak en son çaredir. Ki bence çözüme yaklaşıyor. Kendini affettirmek için yemek yapmış evi toplamış. Umrunda olmaması diye bir durum yok. Kusura bakmayın bu sitedeki yorumları genelde okurum herkes hemen boşan der. Hoşunuza gidiyor galiba yuvaların yıkılması

Tum yorumları yazılanları okudum, kocanız dısında size hakaret eden bir kısı bile yok, bu konuda rahat olun Ozellıkle burası ıcın.
Eşimle bu son kavgamız de ki bir konu yüzünden çok hassasim oda bana iş yap dediğimde hastayım diyorsun biseyin yok dediğinden zaten kırgınım mide ağrısını çeken bilir birde hemcinalerim tarafından yazılanları görünce çok üzüldüm ben eleştiriye açık bir insanım çok kişi yanlış hareket ettiğine dair söylemleri var hep seninkini de beğendim haklılar ama iş hakarete gelirse bu ayiptirvyani Bir kişi blöf demis bir kişide ben sizin gibi kadınları iyi bilirim başı agrisa acile geliyor ilaç bile yazmiyoruz eşleri bıkmış artık yazmış

Ben senin midenın numaradan agrıdıgını soyledıgını dusunmuyorum.

Kocan merhametsız ve kotu bir adam, sadece konuyla ilgili bunu diyebilirim.

Degısmez de, karakteri bu. Ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin senin anlayacağın, kısa boyu uzamayacagına gore bu saatten sonra kini nefreti de daim kalacak.

Hergun yaşarsın bunu kı anladıgım kadarıyla yasıyorsun. Evinin alt katındaki Bıme giderken izin almadın diye sana bagırıp cagıran bırınden bahsediyoruz.

Kavanozun kapağını sıkı kapamazsan boyle kırılır dıyıp elindeki dolu kavanozu yere patlatan adam bu.

Akabinde yemek hazırlar gene falan. Kısır bi dongu bu yani. Yemek hazırladı diye ıyı adam deriz kim bilecek.
Hayat sızın,Secim karar sızın .sızı bunca eziyet bosatmsmıs burdakı boşanlar zaten bosatmaz, kimsenin endısesı olmasın bu konuda.

Hayır fiziksel şiddet olur mu hiç sevgi gösterisiBirde soruyorsun konu sahibi.Ne var bu adamda sizi boşar diye mi korkuyorsunuz?Böyle sinerseniz dahası da gelir.Blöf yapıp babamı arayacağım diyeceğinize keşke arasaydınız yazık değil mi size?6

Babamı falan çağırmazdım çocuk musun sen velimi çağırın diyorsun? Adamda net aşağılık kompleksi var. Kapı dışarı ederdim boşanma davası açardım.

Blöf yapmışsınız işte babamı çağırırım demişsiniz blöfü görmüş, çağırırsan boşanırız demiş. Sizde geri basmışsınız. Tam olarak nerede hakaret etmişim?

Blöf yapmışsınız işte babamı çağırırım demişsiniz blöfü görmüş, çağırırsan boşanırız demiş. Sizde geri basmışsınız. Tam olarak nerede hakaret etmişim?
Haklısın ben onu rahatsızligima dediğinizi sandım sizin mesajından önce sizin gibi kadınları çok iyi bilirim başları ağrısı acile gelirler ilaç bile yazmıyoruz eşlerini bıktırmislar yazmış üstüne sizin mesajınızı görünce aynı konuya değndiniz sandım bu konuda çok hassasım çünkü eşimde beni bu konudan vurdu

ev neden temiz değil diyerek çıkıştı
Bu duygusal şiddet

diyorsun diyerek aşağıladığıı beni
Bu da duygusal şiddet

bunu bilmesine rağmen bu şekilde konuştu bana
Bu da duygusal şiddet

bütün kadınlar yapıyor da bir sen misin oruç tutan dedi
Bu da duygusal şiddet

bıktım senden diye bağırarak odaya gitti
Bu da duygusal şiddet

delirdi çok ağır kufurler etti
Bu da duygusal şiddet

senmisin terbiyesiz diyen dedi
Bu da duygusal şiddet

çok küçük şeylere sinirleniyor
Bu da duygusal şiddet

eğer baban gelirse benim için bu evlilik bitmiştir dedi
Bu da duygusal şiddet/tehdit

tuttu çenemden sıkarak kendini dövdürtme dedi
Bu fiziksel şiddet

ırtımdan itekleyerek odadan dışarı fırlattı
Bu da fiziksel şiddet

Konu sahıbı kavanoz kapağını gevsek bırakmıs bigun, bunu boyle gevsek bırakırsan boyle kırılır dıyıp kavanozu yere fırlatmış adam.

Konu sahıbı kavanoz kapağını gevsek bırakmıs bigun, bunu boyle gevsek bırakırsan boyle kırılır dıyıp kavanozu yere fırlatmış adam.

Aslında ortada gevsek birşey var, ama bu kavanozun kapağı değil. Tövbe estağfurullah. Böyle adamlari nasıl yetiştiriyorlar anneler çok merak ediyorum

Aslında ortada gevsek birşey var, ama bu kavanozun kapağı değil. Tövbe estağfurullah. Böyle adamlari nasıl yetiştiriyorlar anneler çok merak ediyorum
Gelınıne alttan al demıs kadın ortada degıl mı nasıl yetıstırdıgı, boyunun kısalıgının sebebı sanki karısı. Insan hayat arkadasına nasıl boyle kinlenir neden kinlenir bilmiyorum

Gelınıne alttan demıs kadın ortada degıl mı nasıl yetıstırdıgı, boyunun kısalıgının sebebı sanki karısı. Insan hayat arkadasına nasıl boyle kinlenir neden kinlenir bilmiyorum

Zaten burdada "erkekler sinirlidir", "erkekler oruçken sinirlidir" ciler de var. Kaynana 2.0 loading.. Evet erkekler sinirlidir, kadınların sini yok tabi. Sahsen profesyonel yardım alınmadan bu evlilik zerre ilerlemez.Ama konu sahibinin eşi buna yaklasacagina inanmıyorum. Cünkü bay hödük "beni sen bu hale getirdin" cilerden.

Hem fiziksel hem de piskolojik şiddet bana birisi şart ve rest çekerse o kişi hayatımdan çıkan olur açık ve net sizi pasif buldum ne demek kvye demek 5 yaşındaki çocuğumu şikayet ediyorsun annesine hayırdır çekip gidicektim arkana bile bakmadan

Selam, tesadüfen okudum da mesajınızı. “Bütün erkekler bekler” derken konuyu açmamışım; yani normal zamanda bekler de ; tabiki hastalık zamanı olmaz asla. Ben bile bebek baktıpım için baştan söyledim, sahurları hazırlayamıcam dedim, peşinen. Üzülsem de yapamıyorum, yetemiyorum. Hele bi de hasta olsam da beklese imkansız yapamam ben de. İnsanlığa sığmaz. Üzülüyorum şu hâlimize, severeği geçin, sırılsıklam aşık olarak evleniyoruz biz kadınlar. Tam aradığım kişi diyoruz. Evlenince biraz xaman geçiyo, bambaşka biri oluyorlar. En kötüsü de şiddet, konu sahibi tabiki ayrılmalı, sonraki yazıda da gördüm, boşanma aşamasında şans vermiş yine yok ki şiddet ve aldatmanın affı yok. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…