problemi astık güya ama ben hala aşamamış durumdayım size danışmak istiyorumve ona karşı çok sogumuş durumdayım ve kendimi toparlayamıyorum. ramazan olmasına rağmen üstelik yirmilik diş çıkarıyor ve midem rahatsız olmasına rağmen ev neden temiz değil diyerek çıkıştı ben de rahatsız olduğum için yapamadığımı söyledim hayır sen iş güç dendiğinde rahatsızım diyorsun diyerek aşağıladığıı beni benim kronik bir rahatsızlığm var benim kasıldığında mide damarlarım çatlama yapıyor ve mide kanaması geçiriyorum o yüzden mümkün oldukça sinirlenmemeye çalışıyorum bunu bilmesine rağmen bu şekilde konuştu bana ben de Allah kalbine merhamet versin şu Ramazan günü söylediğin laf mı dedim İşte bütün kadınlar yapıyor da bir sen misin oruç tutan dedi bende ben normal zamanda yapmayan bir insan değilim şu an rahatsızım yapamıyorum dedim bıktım senden diye bağırarak odaya gitti ben de senden dedim arkasından cevap verdiğimi görünce delirdi çok ağır kufurler etti yazmıyorum buraya ben de benim önümde bu şekilde ağır kelimeler kullanarak terbiyesizlik yapma ben senin karınım dedim senmisin terbiyesiz diyen tuttu çenemden sıkarak kendini dövdürtme dedi sırtımdan itekleyerek odadan dışarı fırlattı beni bunu ikinci kez yapıyor iki yıllık evliliğimiz içerisinde ben de babamı ara seninle konuşarak halledemicez iyice çirkinleştin sen büyükler seninle konuşup halletsin kayınvalidemi de arayacağım o da gelip seninle konuşsun dedim şu Ramazan günü hasta olduğumu bildiğin halde bana nasıl bu şekilde davranırsın dedim . çağır gelsin hadi babanı eğer baban gelirse benim için bu evlilik bitmiştir dedi . Ben de babamı aramadım sadece kayınvalidem i aradım o da geldi oğluna kızdı bana da alttan al dedi sinirli olduğunda ne kadar geridigini biliyorsun konuşma başka odaya git dedi ama başka bir odada .midem rahatsızlandı gözlerin önunde mide kanaması geçirdim keşke öyle olmasaydı resmen bana acıdı diye barıştı ki benim derdim barışmak değil onun artık şu sinirine bir çare bulması kayınvalidem bizi barıştırdı ama hiç barışmak istemiyordum düşünün annesiyle şu şekilde konuşuyor anne seni çağırdı çünkü seninde onunla aynı düşünmeni istiyor şimdi sen gittiğinde olayı tekrardan açıp büyütecek ve ailesinin çağıracak ben de onu boşayacağım bitti gitti onun istediği bu dedi. Ve ayrıca ben bağırdım da bana cevap veriyor çünkü baş olmak istiyor beni küçük görmek istiyor dedi. Anlayamadıgim şekilde bu adamınbir aşağılık kompleksi var ben bunun sıkıntısını çekiyorum bilemiyorum yanlış mı tespit yapıyorum boyu kısa ya özellikle abileri bununla ilgili çok şakalar yapıyorlar kendini ispat etmeye mi çalışıyor bilmiyorum şimdi anlatacağıma bakın nekadar farklı iki karakter annesi gittikten sonra ben gittim yattım midem rahatsız olduğu içinakşam iftar sofrasını hazırlamış beni kaldırdı iftar ettik çocuğun karnını doyur dedim doyurmuş evi toparlamış sonra tekrdan uyumaya devam ettim odaya gidip çok kötüydum ağrıdan ayakta duracak halim yoktu bulaşıkları yıkamış gece sahur hazırlamış yine beni kaldırdı beraber sahur yaptık sofrayı ben toplarım sen git yat dedi çünkü hem dış agrim hem de midem rahatsız onun iyi bir insan olduğunu biliyorum ama artık çekemiyorum bu sinirini benim sıkıntım şu sinirlendiğinde çok korkunç bir insan oluyor sinir geçtiğinde ise iyi bir insan ama çok küçük şeylere sinirleniyor beni gerçekten çok sıktı artık yaaaa sizce abartıyor muyum