• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtip Kalkmak fiziksel Şiddetmidir

Rimedya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
30
1
6
27
problemi astık güya ama ben hala aşamamış durumdayım size danışmak istiyorumve ona karşı çok sogumuş durumdayım ve kendimi toparlayamıyorum. ramazan olmasına rağmen üstelik yirmilik diş çıkarıyor ve midem rahatsız olmasına rağmen ev neden temiz değil diyerek çıkıştı ben de rahatsız olduğum için yapamadığımı söyledim hayır sen iş güç dendiğinde rahatsızım diyorsun diyerek aşağıladığıı beni benim kronik bir rahatsızlığm var benim kasıldığında mide damarlarım çatlama yapıyor ve mide kanaması geçiriyorum o yüzden mümkün oldukça sinirlenmemeye çalışıyorum bunu bilmesine rağmen bu şekilde konuştu bana ben de Allah kalbine merhamet versin şu Ramazan günü söylediğin laf mı dedim İşte bütün kadınlar yapıyor da bir sen misin oruç tutan dedi bende ben normal zamanda yapmayan bir insan değilim şu an rahatsızım yapamıyorum dedim bıktım senden diye bağırarak odaya gitti ben de senden dedim arkasından cevap verdiğimi görünce delirdi çok ağır kufurler etti yazmıyorum buraya ben de benim önümde bu şekilde ağır kelimeler kullanarak terbiyesizlik yapma ben senin karınım dedim senmisin terbiyesiz diyen tuttu çenemden sıkarak kendini dövdürtme dedi sırtımdan itekleyerek odadan dışarı fırlattı beni bunu ikinci kez yapıyor iki yıllık evliliğimiz içerisinde ben de babamı ara seninle konuşarak halledemicez iyice çirkinleştin sen büyükler seninle konuşup halletsin kayınvalidemi de arayacağım o da gelip seninle konuşsun dedim şu Ramazan günü hasta olduğumu bildiğin halde bana nasıl bu şekilde davranırsın dedim . çağır gelsin hadi babanı eğer baban gelirse benim için bu evlilik bitmiştir dedi . Ben de babamı aramadım sadece kayınvalidem i aradım o da geldi oğluna kızdı bana da alttan al dedi sinirli olduğunda ne kadar geridigini biliyorsun konuşma başka odaya git dedi ama başka bir odada .midem rahatsızlandı gözlerin önunde mide kanaması geçirdim keşke öyle olmasaydı resmen bana acıdı diye barıştı ki benim derdim barışmak değil onun artık şu sinirine bir çare bulması kayınvalidem bizi barıştırdı ama hiç barışmak istemiyordum düşünün annesiyle şu şekilde konuşuyor anne seni çağırdı çünkü seninde onunla aynı düşünmeni istiyor şimdi sen gittiğinde olayı tekrardan açıp büyütecek ve ailesinin çağıracak ben de onu boşayacağım bitti gitti onun istediği bu dedi. Ve ayrıca ben bağırdım da bana cevap veriyor çünkü baş olmak istiyor beni küçük görmek istiyor dedi. Anlayamadıgim şekilde bu adamınbir aşağılık kompleksi var ben bunun sıkıntısını çekiyorum bilemiyorum yanlış mı tespit yapıyorum boyu kısa ya özellikle abileri bununla ilgili çok şakalar yapıyorlar kendini ispat etmeye mi çalışıyor bilmiyorum şimdi anlatacağıma bakın nekadar farklı iki karakter annesi gittikten sonra ben gittim yattım midem rahatsız olduğu içinakşam iftar sofrasını hazırlamış beni kaldırdı iftar ettik çocuğun karnını doyur dedim doyurmuş evi toparlamış sonra tekrdan uyumaya devam ettim odaya gidip çok kötüydum ağrıdan ayakta duracak halim yoktu bulaşıkları yıkamış gece sahur hazırlamış yine beni kaldırdı beraber sahur yaptık sofrayı ben toplarım sen git yat dedi çünkü hem dış agrim hem de midem rahatsız onun iyi bir insan olduğunu biliyorum ama artık çekemiyorum bu sinirini benim sıkıntım şu sinirlendiğinde çok korkunç bir insan oluyor sinir geçtiğinde ise iyi bir insan ama çok küçük şeylere sinirleniyor beni gerçekten çok sıktı artık yaaaa sizce abartıyor muyum

Hayır abartmıyorsun bu itip kalkma sinir hali ile itekleme ilerde tokat a tekmeye dönebilir.. Eşin içinde iyi biri olabilir ama ciddi psikolojik sinir problemi üstünlük problemi var.. Bir tedavi alması gerek.. Almazsa ya bu deveyi güdeceksin yani ya miğde kanamalı ya da ilerde dayağa dönen Bi evliliğin olacak çocuğun öyle Bi ortamda büyüyecek ya da boşanmayı göze alacaksın canım benm

eğer baban gelirse benim için bu evlilik bitmiştir dedi . Ben de babamı aramadım sadece kayınvalidem i aradım
Babanizi arayip cagirmaliydiniz
Babaniz da bunu bi saglam tartaklamaliydi bence. Normalde asla siddete siddetle karsilik vermeyi onerecek insan degilimdir ama esiniz olacak adam bundan anlar anca

ve siz hala bu evliligi devam ettireceksiniz ben bunu anladim

problemi astık güya ama ben hala aşamamış durumdayım size danışmak istiyorumve ona karşı çok sogumuş durumdayım ve kendimi toparlayamıyorum. ramazan olmasına rağmen üstelik yirmilik diş çıkarıyor ve midem rahatsız olmasına rağmen ev neden temiz değil diyerek çıkıştı ben de rahatsız olduğum için yapamadığımı söyledim hayır sen iş güç dendiğinde rahatsızım diyorsun diyerek aşağıladığıı beni benim kronik bir rahatsızlığm var benim kasıldığında mide damarlarım çatlama yapıyor ve mide kanaması geçiriyorum o yüzden mümkün oldukça sinirlenmemeye çalışıyorum bunu bilmesine rağmen bu şekilde konuştu bana ben de Allah kalbine merhamet versin şu Ramazan günü söylediğin laf mı dedim İşte bütün kadınlar yapıyor da bir sen misin oruç tutan dedi bende ben normal zamanda yapmayan bir insan değilim şu an rahatsızım yapamıyorum dedim bıktım senden diye bağırarak odaya gitti ben de senden dedim arkasından cevap verdiğimi görünce delirdi çok ağır kufurler etti yazmıyorum buraya ben de benim önümde bu şekilde ağır kelimeler kullanarak terbiyesizlik yapma ben senin karınım dedim senmisin terbiyesiz diyen tuttu çenemden sıkarak kendini dövdürtme dedi sırtımdan itekleyerek odadan dışarı fırlattı beni bunu ikinci kez yapıyor iki yıllık evliliğimiz içerisinde ben de babamı ara seninle konuşarak halledemicez iyice çirkinleştin sen büyükler seninle konuşup halletsin kayınvalidemi de arayacağım o da gelip seninle konuşsun dedim şu Ramazan günü hasta olduğumu bildiğin halde bana nasıl bu şekilde davranırsın dedim . çağır gelsin hadi babanı eğer baban gelirse benim için bu evlilik bitmiştir dedi . Ben de babamı aramadım sadece kayınvalidem i aradım o da geldi oğluna kızdı bana da alttan al dedi sinirli olduğunda ne kadar geridigini biliyorsun konuşma başka odaya git dedi ama başka bir odada .midem rahatsızlandı gözlerin önunde mide kanaması geçirdim keşke öyle olmasaydı resmen bana acıdı diye barıştı ki benim derdim barışmak değil onun artık şu sinirine bir çare bulması kayınvalidem bizi barıştırdı ama hiç barışmak istemiyordum düşünün annesiyle şu şekilde konuşuyor anne seni çağırdı çünkü seninde onunla aynı düşünmeni istiyor şimdi sen gittiğinde olayı tekrardan açıp büyütecek ve ailesinin çağıracak ben de onu boşayacağım bitti gitti onun istediği bu dedi. Ve ayrıca ben bağırdım da bana cevap veriyor çünkü baş olmak istiyor beni küçük görmek istiyor dedi. Anlayamadıgim şekilde bu adamınbir aşağılık kompleksi var ben bunun sıkıntısını çekiyorum bilemiyorum yanlış mı tespit yapıyorum boyu kısa ya özellikle abileri bununla ilgili çok şakalar yapıyorlar kendini ispat etmeye mi çalışıyor bilmiyorum şimdi anlatacağıma bakın nekadar farklı iki karakter annesi gittikten sonra ben gittim yattım midem rahatsız olduğu içinakşam iftar sofrasını hazırlamış beni kaldırdı iftar ettik çocuğun karnını doyur dedim doyurmuş evi toparlamış sonra tekrdan uyumaya devam ettim odaya gidip çok kötüydum ağrıdan ayakta duracak halim yoktu bulaşıkları yıkamış gece sahur hazırlamış yine beni kaldırdı beraber sahur yaptık sofrayı ben toplarım sen git yat dedi çünkü hem dış agrim hem de midem rahatsız onun iyi bir insan olduğunu biliyorum ama artık çekemiyorum bu sinirini benim sıkıntım şu sinirlendiğinde çok korkunç bir insan oluyor sinir geçtiğinde ise iyi bir insan ama çok küçük şeylere sinirleniyor beni gerçekten çok sıktı artık yaaaa sizce abartıyor muyum
Evet fiziksel şiddettir, söyledikleri de sözlü şiddettir. Karakteri oturmamış kendisini geliştirememiş insanların başvurduğu durum.

Bana ikinizde de sıkıntı var gibi geldi.Siz de sürekli ramazan oruç hastayım hastayım hep aynı detaylar üzerinden gidiyorsunuz. Hastalıkla ilişkinizi güzel devam ettirme yolundasınız sanki hastalıkla varoluyorsunuz. Adam dağ kaçkını gibi davranıyor ama aynı adam iftar sahur bulaşık çocukla da ilgileniyor. sorun var ise kesinlikle karşılıklı..

Ikinizde de sıkıntı var. Şayet adam sizi hasta halinizle tartakladıysa onun hazırladığı yemek zehir zıkkım olmalıydı yememeliydiniz. Adam küfretmiş şiddet göstermiş sonra yemekle sofrayla(ki normalde yapması gereken şeyler zaten) sizi kafalamaya calismis. Bilmiyorum garip geldiniz ikiniz de.

Babanizi arayip cagirmaliydiniz
Babaniz da bunu bi saglam tartaklamaliydi bence. Normalde asla siddete siddetle karsilik vermeyi onerecek insan degilimdir ama esiniz olacak adam bundan anlar anca

ve siz hala bu evliligi devam ettireceksiniz ben bunu anladim
Bundan iki ay önce boşanma kararı alıp bir hafta ailemde kaldım sonra konuşup anlaştık güya tertemiz bir sayfa açtık kızım var 19 aylık babasına çok düşkün günlerce ağladı baba diye oda büyük etki oldu bana donmemde çok severek eev
Bana ikinizde de sıkıntı var gibi geldi.Siz de sürekli ramazan oruç hastayım hastayım hep aynı detaylar üzerinden gidiyorsunuz. Hastalıkla ilişkinizi güzel devam ettirme yolundasınız sanki hastalıkla varoluyorsunuz. Adam dağ kaçkını gibi davranıyor ama aynı adam iftar sahur bulaşık çocukla da ilgileniyor. sorun var ise kesinlikle karşılıklı..
hastalığın üzerinden bu kadar durmamın nedeni 3 gündür benim ne kadar rahatsız olduğumu görmesine rağmen evin dağınıklığını bana problem yapışı her şeyin bir yolu yordamı vardır onun karakterine gelecek olursam benim sıkıntım bu zaten sanki iki karakterde bir insanla yaşıyor gibiyim beni bu kadar yıpratan bu zaten

problemi astık ama ben hala aşamamış durumdayım ve ona karşı çok soguklmuş durumdayım ve kendimi toparlayamıyorum. ramazan olmasına rağmen üstelik yirmilik diş çıkarıyor ve midem rahatsız olmasına rağmen ev neden temiz değil diyerek k çıkıştı ben de rahatsız olduğum için yapamadığımı söyledim hayır sen iş güç dendiğinde rahatsızım diyorsun diyerek aşağıladığıı beni benim kronik bir rahatsızlığm var biliyorsun sende kasıldığında mide damarlarım çatlama yapıyor ve mide kanaması geçiriyorum o yüzden mümkün oldukça sinirlenmemeye çalışıyorum bunu bilmesine rağmen bu şekilde konuştu bana ben de Allah kalbine merhamet versin şu Ramazan günü söylediğin laf mı dedimİşte bütün kadınlar yapıyor da bir sen misin oruç tutan dedim ben normal zamanda yapmayan bir insan değilim şu an rahatsızım yapamıyorum dedim bıktım senden diye bağırarak odaya gitti ben de senden dedim cevap verdiğimi görünce delirdi çok ağır kufurler etti yazmıyorum buraya ben de benim önümde bu şekilde ağır kelimeler kullanarak terbiyesizlik yapma ben senin karınım dedim senmisin terbiyesiz dedi tuttu çenemde sıkarak kendini dövdürtme dedi sırtımdan itekleyerek odadan dışarı fırlattı ben de babamı ara seninle konuşarak halledemicez iyice çirkinleştin sen büyükler seninle konuşup halletsin kayınvalidemi de arayacağım o da gelip seninle konuşsun dedim şu Ramazan günü hasta olduğumu bildiğin halde bana nasıl bu şekilde davranırsın dedim . çağır gelsin hadi babanı eğer baban gelirse benim için bu evlilik bitmiştir dedi . Ben de babamı aramadım sadece kayınvalidem i aradım o da geldi oğluna kızdı bana da alttan al dedi sinirli olduğunda ne kadar geridigini biliyorsun konuşma başka odaya git dedi midem rahatsızlandı gözlerin önunde mide kanaması geçirdim kayınvalidem bizi barıştırdı ama hiç barışmak istemiyordum düşünün annesiyle şu şekilde konuşuyor anne seni çağırdı çünkü seninde onunla aynı düşünmeni istiyor şimdi sen gittiğinde olayı tekrardan açıp büyütecek ve ailesinin çağıracak ben de onu boşayacağım bitti gitti onun istediği bu dedi. Ve ayrıca ben bağırdım da bana cevap veriyor çünkü baş olmak istiyor beni küçük görmek istiyor dedi. Anlayamadıgim şekilde bu adamınbir aşağılık kompleksi var ben bunun sıkıntısını çekiyorum bilemiyorum yanlış mı tespit yapıyorum boyu kısa ya özellikle abileri bununla ilgili çok şakalar yapıyorlar kendini ispat etmeye mi çalışıyor bilmiyorum şimdi anlatacağıma bake kadar farklı iki karakter annesi gittikten sonra ben gittim yattım midem rahatsız olduğu içinakşam iftar sofrasını hazırlamış beni kaldırdı iftar ettik çocuğun karnını doyurmuş evi toparlamış sonra bulaşıkları yıkamış gece sahur hazırlamış yine beni kaldırdı beraber sahur yaptık sofrayı ben toplarım sen git yat dedi çünkü hem dış agrim hem de midem rahatsız onun iyi bir insan olduğunu biliyorum ama artık çekemiyorum bu sinirini benim sıkıntım şu sinirlendiğinde çok korkunç bir insan oluyor sinir geçtiğinde ise iyi bir insan ama çok küçük şeylere sinirleniyor beni gerçekten çok sıktı artık yaaaa

bana da alttan al dedi sinirli olduğunda ne kadar geridigini biliyorsun konuşma başka odaya git dedi

Şu erkek annelerinin kurduğu cümleye sinir olduğum kadar başka bir şeye sinir olmuyorum .
Sinirlenmesin o zaman madem gergin oluyor , ben neden alttan alayım ki o kadar küfürü , ben de hakim olamıyorum biri bana küfür ettiğinde o hakim olsun sinirine de o alttan alsın , deseydiniz ya.

Yemin ediyorum nefret geldi artık böyle adamlardan da , böyle adamların analarından da.

1.si kocanız ruh hastası
2.si hayat müşterek, bütün gün evde duran adam ev dağınık bu senin işin diyemez.
3.sü evet hem fiziksel şiddet hem sözlü şiddet
4.sü boşanmaya karar verip tekrar barışmanız kocanızın elini güçlendirmiş. Nasılsa boşamayacaksınız.
5.si babanı çağırırsan bu evlilik biter diyen adam alt metin olarak şunu demek istiyor. Ben seni döverim, hakarette ederim ama kimse bilmeyecek. Sen kimseye bunlardan bahsedemezsin. Boşanmak istemiyosan sessizce dediklerimi yap.
6.sı kocanız sizi kendinden aşağıda görüyor. Siz onun gözünde hayat yoldaşı değilsiniz onun dediklerini yapmak zorunda olan, götünü toplamak zorunda olan, çocuklarına bakmak zorunda olan bir kölesiniz. Ona laf söyleyemezsiniz çünkü siz düşünemezsiniz. Herşeyi o düşünüp size söyler, siz de emirleri yaparsınız.
7.si mide kanamasını sahura kadar nasıl çözdünüz?

Back
X