İtip Kalkmak fiziksel Şiddetmidir

Ne oluyor ki kendinizi bi zeki sanma derdindesiniz. Yormayın kendinizi olmuyor. Agresif bir insansınız. Her cümleniz ele veriyor sizi. Sizin her cümleniz bana hatalı. Gelmiş benim siz ve sen dememi eleştiriyorsunuz. Sizinle muhattap olmak şu an en son isteyeceğim şey. İyi geceler

Yoo sanmıyorum gayet zekiyim zaten. İnanın hiç yorulmadım. Yazdığım iki mesaj beni neden yorsun? Belli siz baya kinlenmişsiniz bana, her mesajımı bildiğinize göre. Eleştiriye bu kadar kapalı olmak iyi bir şey değildir. Bir mesajdaki düşüncenizi eleştirdim diye aldınız nerden nereye taşıdınız meseleyi. Elbette cevap vermezseniz muhatapta olmamış olursunuz. İyi geceler 😊

Arkadaşlar adamda sinir var. İttirmiş. İleri gitmeden çözülmeyecek bir problem mi? Konuşularak gerekirse tedaviye gidilerek. Boşanmak en son çözümdür. Adam günlük hayatta hiç mi iyi bir tarafı yok. o kadar mı sıkıntılı. Boşanın nedir hemen ya? Evlilik bu değil ki. Evlilik birlikte çözüm bulmaktır. Karşı taraf çözüme yaklaşmıyorsa boşanmak en son çaredir. Ki bence çözüme yaklaşıyor. Kendini affettirmek için yemek yapmış evi toplamış. Umrunda olmaması diye bir durum yok. Kusura bakmayın bu sitedeki yorumları genelde okurum herkes hemen boşan der. Hoşunuza gidiyor galiba yuvaların yıkılması

Tedavi ne konuda işe yarayacak? Adama format atıp zihniyetini, tüm benliğini baştan mı yazacaklar?

kendini dövdürtme dedi

Adama göre;

1. Birini dövmek normal bir eylemdir.
2. Şiddet şiddet görenin suçudur; karşıdakini kışkırtmıştır, tahrik etmiştir, kısaca hak etmiştir. Şiddeti uygulayan masumdur; hak edenin hak ettiğini vermiştir sadece.

ben bağırdım da bana cevap veriyor çünkü baş olmak istiyor beni küçük görmek istiyor dedi.

3. Erkek istediğini söyler. Kadın erkeğe cevap veremez.
4. Evlilik hayat arkadaşlığı değildir. Birinin baş olup diğerini güttüğü bir kurumdur ve o "baş" tabii ki kadın olamaz.
5. "Baş olmak" isteyen kadın karşısındaki erkeği küçük görmek istiyor, bu da adamı sinirlendiriyor. Çünkü asıl küçük olan kadın. Onun ne haddine erkeğe baş olmak!

bütün kadınlar yapıyor da bir sen misin oruç tutan dedi

6. Ev işleri kadın işidir.
7. Erkekler tüm gün ayı gibi yatabilir ama kadınlar makinedir. Yorulamaz, hastalanamaz, dinlenemez ya da sırf keyfi öyle istiyor diye yan gelip yatamaz. Bunlardan birini yapıyorsa laf duymayı da hak eder dayak yemeyi de...

Bakın 3 cümleden 7 maddelik alt metin. Dileyen çoğaltabilir de.
Bu kafa tedaviyle falan düzelmez. Düzelmesi için adamın yeniden üretilmesi lazım.
Buradaki insanlar da bunu bildikleri için boşan diyorlar, yuva yıkma meraklısı oldukları için değil.
Şu adamları "ama siniri var :(" diye mazur görmeyi bıraktığınız gün bütün kadınlar bir gün yüzü görebilecek.

Kesinlikle şiddet ve siz sustukça bişey yapmadıkça devamı gelecek. Lütfen ama lütfen duruma göre hareket edin ve bişey yapın. Kaderiniz kabullenmeyin

Tedavi ne konuda işe yarayacak? Adama format atıp zihniyetini, tüm benliğini baştan mı yazacaklar?

Adama göre;

2. Şiddet şiddet görenin suçudur; karşıdakini kışkırtmıştır, tahrik etmiştir, kısaca hak etmiştir. Şiddeti uygulayan masumdur; hak edenin hak ettiğini vermiştir sadece.

4. Evlilik hayat arkadaşlığı değildir. Birinin baş olup diğerini güttüğü bir kurumdur ve o "baş" tabii ki kadın olamaz.
5. "Baş olmak" isteyen kadın karşısındaki erkeği küçük görmek istiyor, bu da adamı sinirlendiriyor. Çünkü asıl küçük olan kadın. Onun ne haddine erkeğe baş olmak!

7. Erkekler tüm gün ayı gibi yatabilir ama kadınlar makinedir. Yorulamaz, hastalanamaz, dinlenemez ya da sırf keyfi öyle istiyor diye yan gelip yatamaz. Bunlardan birini yapıyorsa laf duymayı da hak eder dayak yemeyi de...

Bu kafa tedaviyle falan düzelmez. Düzelmesi için adamın yeniden üretilmesi lazım.
Buradaki insanlar da bunu bildikleri için boşan diyorlar, yuva yıkma meraklısı oldukları için değil.
Şu adamları "ama siniri var :(" diye mazur görmeyi bıraktığınız gün bütün kadınlar bir gün yüzü görebilecek.
Sadece erkekler mi sinirli? Kadınlar da sinirli! Sinir bi hastalıktır. Tedavisi var. Hemen boşan diye kestirip atılmaz. Yuva çok hassas bir meseledir. Her şey yapıldıktan sonra boşanmak esastır. Gidip geniş geniş yorum yapan yetenekli arkadaşlara bravo.

Adama göre;

Ha benim arkadaşımın eşi psikiyatride tedavi oldu şu an çok mutlular. Boşaaan boşaaan deseydim sizin gibi iki çocuk ya annesiz ya babasız büyüyecekti.

Sadece erkekler mi sinirli? Kadınlar da sinirli! Sinir bi hastalıktır. Tedavisi var. Hemen boşan diye kestirip atılmaz. Yuva çok hassas bir meseledir. Her şey yapıldıktan sonra boşanmak esastır. Gidip geniş geniş yorum yapan yetenekli arkadaşlara bravo.

Ha benim arkadaşımın eşi psikiyatride tedavi oldu şu an çok mutlular. Boşaaan boşaaan deseydim sizin gibi iki çocuk ya annesiz ya babasız büyüyecekti.

Ben ne diyorum, siz ne anlayıp neye cevap veriyorsunuz belli değil.
Neyse, anlamak isteyen anlamıştır sanırım.
İyi akşamlar.

Ben ne diyorum, siz ne anlayıp neye cevap veriyorsunuz belli değil.
Neyse, anlamak isteyen anlamıştır sanırım.
İyi akşamlar.
Hayır benim tedavi olsun cevabına tedavi olup ne olacak diye verdiğiniz cevabı unutmuşsunuz bu sizin probleminiz. İyi akşamlar

Siz eşinizle boşanamıyorsunuz diye neden herkes çekmek zorunda sinirli adamları. Sinir bir hastalık evet mesela eşiniz askerde komutanına dayılanmış mı ? iş yerinde patronuna ne yapıyorsun lan diyebiliyor mu ? polise atar gider yapıyor mu ? yapamaz ama size yapar.. oruçluyum sinirliyim ayy kendimde değilim ama eşime çocuklara gücümün yettiğine

Siz eşinizle boşanamıyorsunuz diye neden herkes çekmek zorunda sinirli adamları. Sinir bir hastalık evet mesela eşiniz askerde komutanına dayılanmış mı ? iş yerinde patronuna ne yapıyorsun lan diyebiliyor mu ? polise atar gider yapıyor mu ? yapamaz ama size yapar.. oruçluyum sinirliyim ayy kendimde değilim ama eşime çocuklara gücümün yettiğine
Eşimle boşanamamak ne demek ya! Ne alaka. Sinirli adamı çeksin diye anlayan bi arkadaşa ben daha bir şey anlatmam. Paragraf anlam bilgisi çalışalım.

Eşimle boşanamamak ne demek ya! Ne alaka. Sinirli adamı çeksin diye anlayan bi arkadaşa ben daha bir şey anlatmam. Paragraf anlam bilgisi çalışalım.
Siz çekiyorsunuz işte eşinizi , idare ediyorsunuz. Boşanmıyorsunuz tedavi oldu mu sizinki , yok . Arkadaşınız da çekiyormuş tedavi olmuş sizin sayenizde boşanmamışlar falan. Nedense çevrenizde sinirli adamlar cengaver savaşçı eşler var. Hiç sinirli kadın hikayeniz var mı ? Yok, olamaz kadınlar sinirli olup kocaya tekme tokat girerse ağzını burnunu kırıp kapıys koyulur. Sinirli olmak bal peteği kocaların hakkı ama yalnızca ezilen kadınlara..

Siz çekiyorsunuz işte eşinizi , idare ediyorsunuz. Boşanmıyorsunuz tedavi oldu mu sizinki , yok . Arkadaşınız da çekiyormuş tedavi olmuş sizin sayenizde boşanmamışlar falan. Nedense çevrenizde sinirli adamlar cengaver savaşçı eşler var. Hiç sinirli kadın hikayeniz var mı ? Yok, olamaz kadınlar sinirli olup kocaya tekme tokat girerse ağzını burnunu kırıp kapıys koyulur. Sinirli olmak bal peteği kocaların hakkı ama yalnızca ezilen kadınlara..
Ben eşimi o beni idare eder. Benim ilişkim hakkında yorum yapacak bilgiye sahip değilsiniz. Neden bel altı vuruyorsunuz. Benim eşim sizin çirkin düşüncelerinizdeki insan değil. Böyle de anlatmadım. Sizin bu kininiz nefretiniz nedir. Ben boşanmanın en son aşama olduğunu söylüyorum. Ve kimseye de boşan demem. Her çareyi denedin mi derim. Nasıl bir kafa yapısına sahipsiniz. Ne kadar çok boşandırırsanız puan mı alıyorsunuz.

Gerçekten sinirli olan sinir hastası olan zaten bir süre sonra toplumda dışlanıyor. Tedavi oluyor veya toplum dışına itiliyor. Sinirliyim diye gezen kocalarınızın durumu şişmiş ego, bencillik , artistlik başka da bişey değil. Uyanın artık ya siz çekin hadi zevk alıyorsunuzda çocuklar vardır onların günahı ne ?

Ben eşimi o beni idare eder. Benim ilişkim hakkında yorum yapacak bilgiye sahip değilsiniz. Neden bel altı vuruyorsunuz. Benim eşim sizin çirkin düşüncelerinizdeki insan değil. Böyle de anlatmadım. Sizin bu kininiz nefretiniz nedir. Ben boşanmanın en son aşama olduğunu söylüyorum. Ve kimseye de boşan demem. Her çareyi denedin mi derim. Nasıl bir kafa yapısına sahipsiniz. Ne kadar çok boşandırırsanız puan mı alıyorsunuz.
Yahu asıl belaltı vurmak için açığınızı özelinizi bilmem gerek. Nasıl belaltı vurayım sadece doğru noktalara değiniyorum, ikimizde biliyoruz. Asla boşanamayacağınız için kabullenip olayı normalleştirmek istiyorsunuz. Sinirli adamları Bu kadar delidivane savunmanız sözlerimden rahatsız olmanız bundan. Eşinizi tanımam belki tanısam ne iyi adam derim. Ama size kötü davrandığına adım gibi eminim.

Şiddettir
Bu adam size şiddet gösteriyor, aşağılıyor, saygı duymuyor, bosanmakla tehdit ediyor, iç meselelerinize aileleri karıştırıyor ve siz hala "iyi bir insan olduğunu biliyorum" diyorsunuz.

Yahu asıl belaltı vurmak için açığınızı özelinizi bilmem gerek. Nasıl belaltı vurayım sadece doğru noktalara değiniyorum, ikimizde biliyoruz. Asla boşanamayacağınız için kabullenip olayı normalleştirmek istiyorsunuz. Sinirli adamları Bu kadar delidivane savunmanız sözlerimden rahatsız olmanız bundan. Eşinizi tanımam belki tanısam ne iyi adam derim. Ama size kötü davrandığına adım gibi eminim.
Gerçekten sesli güldüm :)))( sinirli adamı savunmuşum. :)) Eşim bana kötü davranıyor Muş. Allah'ımmmm :)))) siz herkesin kocası herkese kötü davransın diye hayaller kurduğunuz için böyle konuşuyorsunuz. Yuvalar dağılsın herkes ağlasın diye de bir derdiniz var. Var böyle insanlar:) bence susun rezil ettiniz kendinizi bana

Gerçekten sesli güldüm :)))( sinirli adamı savunmuşum. :)) Eşim bana kötü davranıyor Muş. Allah'ımmmm :)))) siz herkesin kocası herkese kötü davransın diye hayaller kurduğunuz için böyle konuşuyorsunuz. Yuvalar dağılsın herkes ağlasın diye de bir derdiniz var. Var böyle insanlar:) bence susun rezil ettiniz kendinizi bana
Rezil olan eşlerine sinirli kılıfı ile psikolojik ve fiziki şiddet uygulayanlar. Siz kimsiniz ki ben size rezil olayım. Savunduğumuz değerler açık rezil olacak birisi var ise şiddete kılıf bulan sindirendir. ben konu sahibine ikinizde hatalısınız dedim ilk mesajımda . Konu daha buralara dahi gelmeden. Boşanır boşanmaz bilemem her kadın mutlu yaşasın gücünün farkında olsun isterim , siz bile...

Ve son defa söylüyorum benim evliliğim hakkında yorum yapmak sizin haddiniz değil. Bu hakkı size tanımadım. Oturup burda zırvalamaya devam edin cevap vermeyeceğim. Çünkü kıymetli zamanımı sizin boş beyninize ayıramam

Ve son defa söylüyorum benim evliliğim hakkında yorum yapmak sizin haddiniz değil. Bu hakkı size tanımadım. Oturup burda zırvalamaya devam edin cevap vermeyeceğim. Çünkü kıymetli zamanımı sizin boş beyninize ayıramam
Gerçekler acı değil mi ? Ama ben inanıyorum değiştirebilirsiniz. Önce gerçeklerle yüzleşmekle başlayın işe...

Çünkü kıymetli zamanımı sizin boş beyninize ayıramam
İnsan verecek mantıklı bir cevap düzgün bir açıklama bulamayınca sizin başvurduğunuz yola başvuruyor.Hakaret ediyor. Ben bu boş beynimle kimse beni itip kakmadan hakaret etmeden sinirliyim diye dövmeden sövmeden bir hayat yaşıyorum elhamdulillah, size de tavsiye ederim.

Siz tum bu olanlara rağmen nasil bu kadar kisa sürede baristinız onu aklim almiyor. Bana sanki siz o ne yaparsa yapsin kolay baristiginiz, diretmadiginiz icin adam rahatca istedigi gibi davranabilyo, konusabiliyo gibi geldi

Back
X