Allah yardımcınız olsun ne diyebilirim ki???eşinizle bişeylerin kopmadığına,bir umut olduğuna inanıyorsanız deneyin derim.sonuçta şöyle birşey var ne kadaınlar var dayak yiyen,sorunları diz boyu olan ama hala yuvasında duran.Allah korusun sizde öyle bir durum yok.erkekler malesef nefis yönünden bizlerden çok daha zayıflar.en ufak bir zorluk,bunalım onlar için kandırılmaya en müsait dönem.birebir yaşadım bende malesef.evli olduğu halde senin kıymetini bilememiş,eşin çok şanslıymış bilmem ne bilmem ne,konu sizin olduğu için çok fazla detaya girmek istemiyorum.ama muhtemelen eşinizde de aynı durum var..bir bebek sorumluluğu,bir anne yükü,yanii herşeyi 2 kat arttı ve bu bunalımdan tek başına çıkamadı.bana neden anlatmıyor derseniz??kabaca yediremedi demek daha doğru olur.Allah korusun yerinizde olsam öncelikle eşim o küfür etmek istemiyorum daa neyse o şahsa bişey hissediyor mu?paylaşımları ne boyutta bunları düşünürüm.bende önceden boşanırım bilmem ne falan dedim.ama sonuçta ne gerek var ortalık m...için yuva yıkmaya.malesef bizi en çok üzen kadın oluyor.muhtemelen kadın şu süreçte çok güzel eşinizin beynini yıkıyor.fırsat vermeyin derim.sonuçta siz kendiniz dile getiriyorsunuz herşeyin farkındasınız.sevmeseydiniz mücadeleye gerek bile duymazdınız.
arkadaşım ben şimdilik kim ne derse ne yaparsa yapsın dedim bekliycem bakalım ne olacak herşeye de hazırım sadece biraz sabır lazım elbet veriri Allahım hayat bu belli olmaz neler olacak bakalımmmmAllah yardımcınız olsun ne diyebilirim ki???eşinizle bişeylerin kopmadığına,bir umut olduğuna inanıyorsanız deneyin derim.sonuçta şöyle birşey var ne kadaınlar var dayak yiyen,sorunları diz boyu olan ama hala yuvasında duran.Allah korusun sizde öyle bir durum yok.erkekler malesef nefis yönünden bizlerden çok daha zayıflar.en ufak bir zorluk,bunalım onlar için kandırılmaya en müsait dönem.birebir yaşadım bende malesef.evli olduğu halde senin kıymetini bilememiş,eşin çok şanslıymış bilmem ne bilmem ne,konu sizin olduğu için çok fazla detaya girmek istemiyorum.ama muhtemelen eşinizde de aynı durum var..bir bebek sorumluluğu,bir anne yükü,yanii herşeyi 2 kat arttı ve bu bunalımdan tek başına çıkamadı.bana neden anlatmıyor derseniz??kabaca yediremedi demek daha doğru olur.Allah korusun yerinizde olsam öncelikle eşim o küfür etmek istemiyorum daa neyse o şahsa bişey hissediyor mu?paylaşımları ne boyutta bunları düşünürüm.bende önceden boşanırım bilmem ne falan dedim.ama sonuçta ne gerek var ortalık m...için yuva yıkmaya.malesef bizi en çok üzen kadın oluyor.muhtemelen kadın şu süreçte çok güzel eşinizin beynini yıkıyor.fırsat vermeyin derim.sonuçta siz kendiniz dile getiriyorsunuz herşeyin farkındasınız.sevmeseydiniz mücadeleye gerek bile duymazdınız.
bende yine yapsın yine yapsın tek benle kalsın ben hep affederim tek yuvam yıkılmasın demiyorum arkadasım
yalnızca şunu bilin çok zor bir durum bebekle çok zor insan vebal altına girmek istemiyor bir yandan gitmek bir yandan sabretmek istiyor çaresiz kalıyorsunuz ben soğuk bir insan değilim...
duygusal bir insanım buz gibi olamıyorum ama herşey düzelebilecekse düzelsin diyorum.. çocuğumun mutsuz bir yuvada büyümesini bir kenara bırakın bende katlanamam buna ama işte insan belki diyor düzelir mi ve zamana bırakıyorum kendisi bilir...
ha çektim kapıyı çıktım asla affetmem işim olmaz bunu da yapabilirim ama bir gün kızım bana sorduğunda dakika durmadım kızım kadınlık gururm var demek yerine yeterince sabrettim yavrum demeyi tercih ederim bu da benim seçimim
evet itiraf ediyorum ben aldatıldım ....
doğuma az bir süre kala eşim mutsuz olduğunu ve boşanmak istediğini söyledi. çok mücadele verdim 1 senedir
çünkü ben eşimi çok seviyorummmm neler yaşandı bir kaç defa bıraktı gitti ama geri döndü insanın evladı da olunca daha bir zor oluyor ayrılmak .. bağrıma taş basarım diyemiyorsun. eşimin bir kadınla ilişkisi olduğunu da biliyorum kadın evli .. eşime kalırsa bizde iletişim problemi vardı başka başka problemler ama bence her evde olandan çok daha azdı herşey.. benim eşimin ailesiyle ya da başka türlü problemlerim olmadı hiç maddi manevi açıdan... şimdi ne yapmalıyım bilmiyor dışarda uzaklarda bir iş buldu ve gidiyor aklımda hep aynı soru ne olacak ben şimdi ne yapacağım ama şöyle bir karar aldım bırakacağım gitsin istiyorsa ama kararı o alsın o ne istiyorsa o olsun. çünkü ben ne istediğimi biliyorum ben yuvam yıkılmasın yavrum mutlu bir yuvada büyüsün istiyorum. muhtaç değilim iyi bir işim ve sonuna kadar arkamda olan ailem var.
yaşadığım acıyı içimdeki sızımı anlatsam geçen günleri içimdeki büyüyen o boğazıma düğümlenen cümleler gözüme yığılan yaşlar veeee
minicik yavrumun o güzel nefesi veeeeeee ona (eşime) olan bitmek tükenmek bilmeyen sevgimmm
sizlerden isteğim bana varsa tecrübelerinizi varsa önerilerinizi bundan sonra ayrılırsam beni neler bekleyecek ne yaşarım nasıl mutlu edebilirim kuzumu ve belki de düzelip yoluna girer mi herşey ?????
şimdiden tüm yorumlarınız için sağolun Allah razı olsun
6 seneye yakın evliliğimizmutlaka eşini seviyorsun ama bir ömür bu sekilde gitmez. bu arada ne kadarlık evlisiniz.. çocuğu görüyormu eşin
elbette seçimi yapacak olan sizsiniz fakabasan, bizler burada ancak fikir beyan edebiliriz. ötesi sizin hayatınız, sizin tercihleriniz.. son tahlilde, herkes tercihlerini yaşar..
siz evli bir kadınla birlikte olan kocanıza hala sevgi duyuyor olabilirsiniz.. duygu sizin duygunuz, hayat sizin hayatınız..
umarım eşiniz kızınız olayları idrak edecek yaşa gelmeden önce bu ahlaksız tutumundan vazgeçer ve evladınız çirkin bir ortamda büyümez..
6 seneye yakın evliliğimiz
ayrıca suçlu sadece kadın değil adamda da suç var belki bende de kim bilir
benim için şu saatten sonra nedenler nasıllar değil iyi veya kötü ne olursa olsun bu işin içinden başarıyla çıkmak
eşim dönerse tertemiz bir yürekle gerçekten affederek kabul edebilmek bunu yapmakda zor çünkü,
dönmezse ya da artık benim sabrım taşarsa dimdik kocaman bir yürekle yavruma mutluuu bir hayat sunabilmek
2 durumda da başarılı olursam ben zaten mutlu olurum :)
bunu bende düşünüyorum Allah kimseye yaşatmasın kafam çok karışık belkide zamanında çok sevmiş olmam buna etkendir kendi duygularımı çok da sağlıklı tartamıyorum belki de sizlerden tek bir ricam var lütfen yargılamayın hayatta insanın başına herşey geliyor.. yinede halime şükrediyorum daha zor bir durumda da olabilirdim maddi maneviKısa bir süreliğine bazı olaylara sünger çekersiniz . . Belki eşinizde gelir af diler . Bi süre sonra yine aynı şeyi yaşarsanız ahlayıp vahlarsınız . . Sizi başkasına tercih etmiş bir adam için seviyorum kelimesi bile çok gereksiz . . Sevdim diyebilirsiniz ama hala hatalarını bilebile seviyorum demenizi bi kadın olarak anlıyamıyorum . . Benimde küçücük evladım var . Daha 4 aylık . Benim eşimin gönlüne başkası düşse inanın ama onun adını bile anmam. . Çocuğumda büyüdüğünde sorsa babasını Sana iyi kötü bi Babaydı ama bana son derece Kötü bir eşti derim .Aklı erincede bana hak verir diye düşünüyorum .Birde sizin ilgiye sevgiye şevkate en çok ihtiyacınız olduğu anda sırtını dönmüş size .Hamilelik sürecinde yapılan yanlış sadece size dğeil çocuğunuzada yapılmıştır
"siz evli bir kadınla birlikte olan kocanıza hala sevgi duyuyor olabilirsiniz.. duygu sizin duygunuz, hayat sizin hayatınız.."
asude bahar senelerce mutlu bir ilişki mutlu bir evlilik öncesinde güzel bir dostluk yaşadığın insanı öyle cart diye silip atmak kolay değil
siz illaki bir iğneleme yapacaksınız bu soruları zaten bende kendime soruyorummmm içimde herşey aynı mı sizce elbette değişenler oldu kızgınlıklar nefretler
seni sevmediğini söyleyen adama bu saatten sonra ancak ,arkadaş olursun oda çocuğun var diye
şimdi de beni iğnelemekle itham ediyorsunuz..
oysa ben sadece dışardan gördüğümü yazıyorum..
hayatımda hiç görmediğim, üstelik derdi de olan bir insanı neden iğnelemeye çalışayım?
siz kendi dünyanızda bile kendinizi sorgularken, dışardan birinin sizin davranışlarınızı sorgulaması absürt bir durum mu?
kavga gürültü olmuyor hiç (sadece birkaç kez oldu 2 yada 3 ) hakaretler küfürler falan asla...eşinizle evdeki haliniz nasıl peki?
konuşuyor musunuz?
yaşadığınız durum çok zor gerçekten.
İnsan ne diyeceğini bilemiyor, ortada masum bir bebek var.
aynı yatağa baş koyduğunuz canınız ciğeriniz bildiğiniz kocanız sizi aldatıyor, suçlu adam değil, onun birlikte olduğu kadın oluyor öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?