itiraf ediyorum,ben aldatıldım..

bende yine yapsın yine yapsın tek benle kalsın ben hep affederim tek yuvam yıkılmasın demiyorum arkadasım
yalnızca şunu bilin çok zor bir durum bebekle çok zor insan vebal altına girmek istemiyor bir yandan gitmek bir yandan sabretmek istiyor çaresiz kalıyorsunuz ben soğuk bir insan değilim...
duygusal bir insanım buz gibi olamıyorum ama herşey düzelebilecekse düzelsin diyorum.. çocuğumun mutsuz bir yuvada büyümesini bir kenara bırakın bende katlanamam buna ama işte insan belki diyor düzelir mi ve zamana bırakıyorum kendisi bilir...
ha çektim kapıyı çıktım asla affetmem işim olmaz bunu da yapabilirim ama bir gün kızım bana sorduğunda dakika durmadım kızım kadınlık gururm var demek yerine yeterince sabrettim yavrum demeyi tercih ederim bu da benim seçimim

aynı yatağa baş koyduğunuz canınız ciğeriniz bildiğiniz kocanız sizi aldatıyor, suçlu adam değil, onun birlikte olduğu kadın oluyor öyle mi?

arkadaşım ben şimdilik kim ne derse ne yaparsa yapsın dedim bekliycem bakalım ne olacak herşeye de hazırım sadece biraz sabır lazım elbet veriri Allahım hayat bu belli olmaz neler olacak bakalımmmm

elbette seçimi yapacak olan sizsiniz fakabasan, bizler burada ancak fikir beyan edebiliriz. ötesi sizin hayatınız, sizin tercihleriniz.. son tahlilde, herkes tercihlerini yaşar..

siz evli bir kadınla birlikte olan kocanıza hala sevgi duyuyor olabilirsiniz.. duygu sizin duygunuz, hayat sizin hayatınız..

umarım eşiniz kızınız olayları idrak edecek yaşa gelmeden önce bu ahlaksız tutumundan vazgeçer ve evladınız çirkin bir ortamda büyümez..

ne kötü ya evli kadınla bide bu adamdan hayır gelmez yazık etmiş sana ne istiyor bu erkekler anlamıyorum biz seviyoruz ,güveniyoruz herşekilde kendimizi feda ediyoruz ,saçma sapan tiplere kapılıyorlar bir gün anlar hatasını kadının kocasınıın haberi var mı acaba olsa ne olur çok kötü ya canım üzüldüm sana ALLAH tan umut kesilmez dua et doğru yolu bulsun bu adam sana ve çocuğuna sahip çıksın yazık ya bu erkeklere yoldan çıktılar iyice.

seçim sizin.
biz ne desek boş.
sadece empati kurabilirim

beni istemediğini söyleyen ve başka bir kadınla uzun süreli ilişki yaşayan (günübirlik değil burda duygular da girmiş devreye) bir eşi
ben, şahsen
ne affedebilir, ne de yaşadılarını unutabilirdim.

sen affetmeyi ve unutmayı seçmişsin, Allah yardımcın olsun ne diyelim...
umarım başarabilirsin...

mutlaka eşini seviyorsun ama bir ömür bu sekilde gitmez. bu arada ne kadarlık evlisiniz.. çocuğu görüyormu eşin
6 seneye yakın evliliğimiz

ayrıca suçlu sadece kadın değil adamda da suç var belki bende de kim bilir
benim için şu saatten sonra nedenler nasıllar değil iyi veya kötü ne olursa olsun bu işin içinden başarıyla çıkmak

eşim dönerse tertemiz bir yürekle gerçekten affederek kabul edebilmek bunu yapmakda zor çünkü,
dönmezse ya da artık benim sabrım taşarsa dimdik kocaman bir yürekle yavruma mutluuu bir hayat sunabilmek
2 durumda da başarılı olursam ben zaten mutlu olurum :)

işi bir işiniz var,arkanızda duran bi aileniz,hayata bağlanmanıza en büyük etken olan yawrunuz..ve sizi sewmeyen aldatan bir eş...bence 1 dak.bile düşünmeye gerek yok kendinize yeni bir hayat kurun...bir an önc kurtulun bu adamdan...herşey biyana hamileyken boşanalaım diyen bi adamdan daha fazla bişey beklemeyin bence...

Kısa bir süreliğine bazı olaylara sünger çekersiniz . . Belki eşinizde gelir af diler . Bi süre sonra yine aynı şeyi yaşarsanız ahlayıp vahlarsınız . . Sizi başkasına tercih etmiş bir adam için seviyorum kelimesi bile çok gereksiz . . Sevdim diyebilirsiniz ama hala hatalarını bilebile seviyorum demenizi bi kadın olarak anlıyamıyorum . . Benimde küçücük evladım var . Daha 4 aylık . Benim eşimin gönlüne başkası düşse inanın ama onun adını bile anmam. . Çocuğumda büyüdüğünde sorsa babasını Sana iyi kötü bi Babaydı ama bana son derece Kötü bir eşti derim .Aklı erincede bana hak verir diye düşünüyorum .Birde sizin ilgiye sevgiye şevkate en çok ihtiyacınız olduğu anda sırtını dönmüş size .Hamilelik sürecinde yapılan yanlış sadece size dğeil çocuğunuzada yapılmıştır

"siz evli bir kadınla birlikte olan kocanıza hala sevgi duyuyor olabilirsiniz.. duygu sizin duygunuz, hayat sizin hayatınız.."
asude bahar senelerce mutlu bir ilişki mutlu bir evlilik öncesinde güzel bir dostluk yaşadığın insanı öyle cart diye silip atmak kolay değil
siz illaki bir iğneleme yapacaksınız bu soruları zaten bende kendime soruyorummmm içimde herşey aynı mı sizce elbette değişenler oldu kızgınlıklar nefretler

seni sevmediğini söyleyen adama bu saatten sonra ancak ,arkadaş olursun oda çocuğun var diye

bunu bende düşünüyorum Allah kimseye yaşatmasın kafam çok karışık belkide zamanında çok sevmiş olmam buna etkendir kendi duygularımı çok da sağlıklı tartamıyorum belki de sizlerden tek bir ricam var lütfen yargılamayın hayatta insanın başına herşey geliyor.. yinede halime şükrediyorum daha zor bir durumda da olabilirdim maddi manevi

şimdi de beni iğnelemekle itham ediyorsunuz..

oysa ben sadece dışardan gördüğümü yazıyorum..

hayatımda hiç görmediğim, üstelik derdi de olan bir insanı neden iğnelemeye çalışayım?

siz kendi dünyanızda bile kendinizi sorgularken, dışardan birinin sizin davranışlarınızı sorgulaması absürt bir durum mu?

......................

Son düzenleme:
eşinizle evdeki haliniz nasıl peki?
konuşuyor musunuz?
yaşadığınız durum çok zor gerçekten.
İnsan ne diyeceğini bilemiyor, ortada masum bir bebek var.

Son düzenleme:

sisinle birşeylerin polemiğine girmek değil amacım buraya bu konuyu açmaktaki amacım sonucu ne olursa olsun bana yardımı dokunabilecek yorumlar isteyen yazar isteyen yazmaz .. herkes de sağolsun

neyse her cümlenin ardından bişeyler soracaksınız eşim beni seviyorsa neden onu da seviyor bu nasıl oluyor inanın bende bilmiyorum herşey karma karısık onunla hala görüşüyorlar mı bilmiyorum zamana bıraktıp

sizlerden isteğim bana daha güçlü durabilmem için biraz da olsa destek olmanız yaşadığınız tecrübelerinizi paylaşmanız

eşinizle evdeki haliniz nasıl peki?
konuşuyor musunuz?
yaşadığınız durum çok zor gerçekten.
İnsan ne diyeceğini bilemiyor, ortada masum bir bebek var.
kavga gürültü olmuyor hiç (sadece birkaç kez oldu 2 yada 3 ) hakaretler küfürler falan asla...
sakince hayatımıza devam ettik benim zaman zaman ağlama nöbetlerim oldu sinirleri alt üst oluyor insanın bu ağlamalara onun dayanamadığı anlar oldu vs vs

aynı yatağa baş koyduğunuz canınız ciğeriniz bildiğiniz kocanız sizi aldatıyor, suçlu adam değil, onun birlikte olduğu kadın oluyor öyle mi?

suçlu tespiti falan yapmak değil amacım.ama şu bir gerçek erkekler kadınlar kadar güçlü değiller.en ufak bunalım,boşluk vs de sadece aldatma olarak değil yanlış olarak adlandırlıan ne varsa onlara yönelebiliyor.ve demek istediğim şu ki karşısında ki bayan da evli.bi başkasının soyadını taşırken evli bir erkekle ilişkiden çekinmiyor.Allah aşkına dürüst olun evliyken hangi bayan(ahlaklıysa tabi)bir erkeğe bakma gereği duyar.yani madem arkadaşımızın eşi bu kadına yönelmiş bari karşısındaki kadın mantıklı olsaymış.ha tabi ki şunu savunmuyorum.ne olursa olsun bi başkasına bakmasını kabullenmek çok zor ama.empati kurarak da mantık yürütürüm.iş cinsellik boyutunda değilse ve karşısındaki adam eşi pişmansa bi şans verilebilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…