İtiraf etme oyunu

İtiraf ediyorum siz babamı üzdünüz ya içten içe sizden nefret ediyorum benim babamı kimse üzemez.

itiraf ediyorum,kafamın koparılmaması için dikkat etmekten gebereceğim..
ama her an dikkatim dağılabilir ve ben ... arrivederci romaaaaaaa

itiraf ediyorum ilk fırsatta bu şehri terk edicem. ilk fırsatta.

itiraf ediyorum senle evlenmeden önce ajan gibi çalıştım bugünlere geleceğimiz taa o günlerde çoktan planlanmışdı ilk tanışmalarımızdaki birbirimize tanımak için sorduğumuz soruların hepsinin cevabını biliyordum evinin adresi iş yerin hatta çevrede ben asla evlenmem bana o imzayı attıracak bir kadın yok gibi lafların beni dahada kamçılamıştı :))) senden iyi koca olacağını anladıktan sonra yaptım bunların hepsini önceden hiç umurumda deildin

İtiraf ediyorum çok sempatik,hoş,eğlenceli birisin tam da tipimsin ama sen de diğerleri gibi olmayacaksın kesin

İtiraf ediyorum ki hiç heyecanlı değilim, üstümde çok büyük bi stres var. Ama eminim ki 1 hafta kala stres yerini heyecana bırakacak

İtiraf ediyorum üniversitede genelde not isteyen kişileri ayırt ederek veririm.Derse girmeyip hazıra konmak isteyenlere not vermiyorum

Itiraf ediyorum. Belki beni en mutlu edecek insansin ama ben sana karsi bisey hissetmiyorum

itiraf ediyorum bu aralar öyle şarkılar dinliyorum ki o şarkıların kahramanı olabilmeyi diliyorum. ah evin yansın be müzik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…