İtiraf etme oyunu

İtiraf ediyorum zamanında İsmail Yk hayranıydım şimdi ise hiç bir hayranlık kalmadı hatta sevdiğim yıllardan bahsedilsin dahi istemiyorum

Bazen başka insanlarda gördüğüm, sevmediğim çocuksu davranışları bende yapıyorum:)

bazen bende inat olsun diye sinir bozucu tavırlar sergileyebiliyorum..

İtiraf ediyorum güneşin penceremden göründüğü her an bu mevsimlerde vize-finallere çalışmak bir ızdırap

İtiraf etmeliyim ki o doktora başka msj atma soru sorma hakkım olmadığı için ikinci hesap alıp soru soran bendim.

İtiraf ediyorum bi arkadaşıma sırf gıcıklık olsun beğendiğim şeylerini bile beğenmedim diyorum

İtiraf ediyorum senin sandığın gibi değil o gün ben o düğünde çok eğlendim.
Sen istediğin kadar oraları bize dar ettiğini san

itiraf ediyorum sana nekadar kızsamda,artık seni sevmediğimi söylesemde
ben seni çok ama çok seviyorum

Son düzenleme:
itiraf ediyorum sana hiç bir zaman ısınamadım çok yapmacık ve ikiyüzlüsün.

Teyze anne yarısı demişler kim dediyse halt etmiş senin gibi teyzem olacağına bahçede beslediğim köpeğim olaydı senden daha dürüst ve samimi olurdu.

İtiraf ediyorum sen kendine akraba deme bence akrep bile senden daha iyi akrabalık yapar bize.

bende ıtıraf edeyım esımı kıskanmamıs gbı yapsamda aslında cook kıskanıyorum hemde gecmısındende

İtiraf ediyorum;
birisiyle telefonda tartışırken yanımda olsaydı ağzının üstüne nasıl çarpacağımı hayal ediyorum

İtiraf ediyorum ki teyzelerini hiç sevmiyorum. Kuzenlerinden tiksiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…