İtiraf etme oyunu

itiraf ediyorum ve artik yalan soylemekten biktim su uni yi bitirmek istiyorumbirakin da okuyayim ya o kadar kazanmisim zamaninda

Son düzenleme:
İtiraf ediyorum o kadar zamandan sonra hiç düşünmezken bile rüyamda seni gördüm neden bilinmez ama gün boyu onun etkisinden kurtulamadım.Rüyama girmeyle bile o kadar yıldan sonra etki bırakabiliyorsun bu da senin farkın olsa gerek

ahahaha senı cok ıyı anlıyorum..

Ben de anlıyorum sizi kızlar çükolatasızlık tatlı olmayan gün düşünemiyorum.Her zaman yemesem de bazen canım öyle bir ister ki o an gözüm dönüyor resmen

Ben de anlıyorum sizi kızlar çükolatasızlık tatlı olmayan gün düşünemiyorum.Her zaman yemesem de bazen canım öyle bir ister ki o an gözüm dönüyor resmen

krize girmeme sebep tek sey yaa gunde 3 er doz alırım duzenlı

nerdeyse nutella kutusuyla uyucamm bayılıyorum hele bırde adetlıykennn

Hıh işte tam da o zamanlarda zaten nutella,tatlı türleri evden eksik olmaz hepsini bir güzel afiyetle yerim ben de :)

İtiraf ediyorum şu an ve sonuçlar açıklanana kadar senin yatay geçişle geçiş yapacaksın diye korkuyorum.Çünkü yakınımda olmanı istemiyorum hem de hiç.

itiraf ediorum seni seviyorum ama evlenmek istemiyorum çünkü benim her istediğimi yapmıyorsun :) bu gidişle evlenmem belki
off off

İtiraf ediyorum senden nefret ediyorum dayım olacak şahsiyet.Nasıl bi karakter var sende ? Bi sen mükemmelsin dmi herkes aşağılık bi daha :/ Teyzeciğim sıra sende :) Seninde dayımdan aşağı kalır yanın olmadığı gibi üstüne bide benimle her konuda yarış yapıyorsun :/ Allahım evlerden ırak böyle karakterler!

ya senı nerden tanıdım kedını övmenden fenalık geldi ortadasın işte göruyorumneyını övüyorsun konuşmaya başlayınca ağzına terlikle vurasımm geliyo kurtulmak istıyorumsenden

İtiraf ediyorum ki o konuşma hakkını sırf senin gidip gelme durumunla ilgili bilgi alabilmek için yaptım sevgili kuzenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…