İtiraf etme oyunu

Anaokulundayken kızlara "oyuncağını bana vermezsen annen ölür baakkkk" derdim ağlarlardı verirlerdi

Diğer bir itiraf ise; ablamın dolduruşuna gelip anneme sırf o yüzden kötü davranmıştım:85:

Anaokulundayken kızlara "oyuncağını bana vermezsen annen ölür baakkkk" derdim ağlarlardı verirlerdi

Diğer bir itiraf ise; ablamın dolduruşuna gelip anneme sırf o yüzden kötü davranmıştım:85:

Gaddar,eğlenceli bir itiraf oldu :)

Bir itirafta benden size kızlar
Küçükken ben okumayı sökmüştüm ruhar dizisini izlerdik her başaldığında da altta konusunun adı yazardı.
Kardeşim de okuma bilmediğinden merak ederdi ekmek getirirsen bana peynirle sana okurum derdim o da getirir ben konu başlğını okurdum
Hain çıakrcı bir ablaymıştım küçükken

itiraf ediyorum lise 1 de okurken eteğimi kıvırırdım. o yılın sonunda kestirdim de kurtuldum :)

İtiraf ediyorum. Bayram günü evde tek başıma oturmuş Creep dinliyorum. Gidip bi çay alayım...

Son düzenleme:
İtiraf ediyorum gece yattığım pijamalarla oturuyorum herzaman ve yatağımada sokağa çıkarken giydiğim çoraplarla giriyorm bazen.

itiraf ediyorum daha sevgilimle bayramlaşmadım, görümcem aradı kaynım aradı ama o daha aramadı yaşı büyük diye beden bekliyo bendeki inat aramıycaammmmm................

itiraf ediyorum daha sevgilimle bayramlaşmadım, görümcem aradı kaynım aradı ama o daha aramadı yaşı büyük diye beden bekliyo bendeki inat aramıycaammmmm................

Tatlı inatlaşmalar bunlar ne güzel :) bol inatlı bir itiraf olmuş

Bir itiraf daha benden sevgili kuzenim senin sevgilinle yapışık ikiz durumundan içtiğinden,yediğin yemekten izin alma durumlarından,bizi sürekli ekip onunla ilgilenmenden nefret ediyorum biraz silkelen kendine gel ipler verme diyesim var ama nerdeee bize gelirken dahi izin alıyorsun

itiraf ediyorum arkadaşımın hayatında olumsuzluklar var ama ben anlatırken dinlemiyorum.dinlemek isterdim ama üzgünüm ben ne dersem diyeyim o yine bildiğini okuyacak.

itiraf ediyorum arkadaşımın hayatında olumsuzluklar var ama ben anlatırken dinlemiyorum.dinlemek isterdim ama üzgünüm ben ne dersem diyeyim o yine bildiğini okuyacak.

Bende de aynı durum var.
Ben de itiraf ediyorum asevgili arkadaşım seninle sohbet ediyorum ama her sohbette sanma ki seni dinliyorum boş dinliyorum boş yorum yapıyorum çünkü senin sohbetin çok boş oluyor kendin anlatıyor kendin çözüm üretiyorsun ne mntığı var o zaman seni dinlememin

Bi'itirafta benden...

Çevremde 91li-89lu okadar çok evli ve şu an hamile, doğurmuş arkadaşım var ki
Okadar hamileliğe imrenen ben resmen soğudum, hepsi küçük kadın gibi görünüyor çünkü:26:
Hepsinin muhabbeti ortak oldu çalışmayım, eşim para getirsin ben de buyaşımda çoluk çocuğa karışayım. Bi'de sen nezaman evleneceksin, ay bi'sen kaldın diye kikirdemeler...
Diyorum 22 yaşındayım acele mi var tadını çıkarıyorum gençliğimin
89lu ablam ve 90lı ben okadar bıktık ki bu "ayy bi'siz kaldınız, bu gidişle evde kalcaksınız" muhabbetlerinden dilimize gelip gelip susuyoruz

İtiraf ediyorum kel fetişiyim,böyle yumurta gibi güzel kafalara bayılıyorum,öpesim geliyor

itiraf ediyorum ki yarinki sinava hiic hazir degilimmmmmmmmmmm

ve sinav gunleri okuldan nefret ediyorum

isin yoksa sabaha kadar ders calis simdi

İtiraf ediyorum o resmi ben aldımm Ama napiyim bir şeye sahip çıkamıyorsun deyip bağırmak çok zevkliydii

Ne kadar güzel itiraflar bunlar
Bir itirafta benden o halde sevgili kuzenim senin sevgili durumunu kuzenimize söylemesem de anneme söylemiş bulundum

İtiraf ediyorum senden çok ben üzgünüm Of çok zormuş terketmek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…