İtiraf etme oyunu

bilemedim ki :44: bunu itiraf etmesi zor ama sanırım kıskanıyorum

İtiraf geldi bile :) tatlı olaylar bunlar ama yani arada kıskanma hoşlantı olunca biz herşeyden alınıyoruz ben kendimden pay biçiyorum olaya

çok haklısın o zaman bi itirafta senden bekliyorum

Tamam o halde sıkı bir itirafta bulunayım ben de
İtiraf ediyorum ben de her gün internete girince gidip onun facesini kontrol ediyorum kiminle konuşmuş ne paylaşmış vs. (hoşlandığım kişi ) takipçi durumu ortaya çıksa ilk sırada ben yer alırım garanti

çok iyiymiş... belki o da senin facene bakıyodur belli mi olur

İitiraf ediyorum ; bazen facede yazan arkadaşlarıma genelde samimi olmadığım kişilere o an için konuşma isteğim yoksa kuzenmiş gibi cevap verip ben olmadığımı söylüyorum

itiraf ediyorum :

Sanki hep merak ediyormuş gibi davranarak ilgili olduğumu gösteriyorum ve kıskandığımı söylüyorum
halbuki gerçekte umrumda bile değil, bana ne ya...

İitiraf ediyorum ; bazen facede yazan arkadaşlarıma genelde samimi olmadığım kişilere o an için konuşma isteğim yoksa kuzenmiş gibi cevap verip ben olmadığımı söylüyorum

itiraf ediyorum benzerini bende yapıyorum
itiraf ediyorum :

Sanki hep merak ediyormuş gibi davranarak ilgili olduğumu gösteriyorum ve kıskandığımı söylüyorum
halbuki gerçekte umrumda bile değil, bana ne ya...

haahhhaaa çok iyi yaaa

İtiraf ediyorum şu anda vize çalışmıyorum artık internette dolşaıyorum öylee

İtiraf ediyorum; 7-8 yaşlarımdayken dışarda arkadaşlarımla oyun oynarken bazen altıma kaçırırdım, sonrada kimse kaçırdığımı anlamasın diye yalnız kalacağım bir yere gider güneşe arkamı dönüp kıyafetimin üzerimde kurumasını beklerdim.

itiraf ediyorum . sigara içmemeye kendime söz verdiğim halde bagımlı da degilim ama 2 yıldır ılk defa bugün sinir ve başağrısından ve arkadasda ısrar edince içtim. vicdan azabı duyuyorum. pis lanet şey.

İtiraf ediyorum en yakın arkadaşımda olsan bu soğuk hallerin yok mu beni sinirr ediyor..

İtiraf ediyorum memlekete geldim ama size gözükmeden de İstanbul'a geri döndüm

İtiraf ediyorum kuzen bu kadar olaydan sonra benden haber bekleme anlatmam iyi kötü durumları sana boşuna uğraşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…