İtiraf etme oyunu

itiraf ediyorum seninle spor yapmayı sevmiyorum. ama denize düşen yılana sarılırmış :26::26:

itiraf ediyorum bazen sırf ilgini kendi üzerime çekmek için kavga çıkarıp ağlıyorummmm:18:

Yuh diyorum, 87liyim ama çevremde erkek sinek bile yok, şu anda beni bunalıma soktun :)

Yuh diyorum, 87liyim ama çevremde erkek sinek bile yok, şu anda beni bunalıma soktun :)

Ay aman sakın Eskidenmiş o evde kaldın muhabbetleri. Biraz önce 89lu olan ablam, 89lu 1yıllık evli hamile arkadaşıyla buluştu. Yine şöyle bi'cümle kurmuş "ayy bi'sen kaldın kız kısmetin mi kapalı acaba okuttular mı naptılar:26:" O arkadaş da ablam da önlisans okudu. Arkadaş hiç çalışmadan evlendi ablam lisansa başladı 0'dan...Bi'yandan da çalışıyor, hedefleri var.

Tüm hayatımız boyunca evli, çocuklu bir yaşam hayal ediyoruz çoğumuz hani yaşlanınca da yanımızda eşimiz olsun vs. Oyüzden erken evlenmek yerine gençliği doyasına yaşayıp sonra evlenmek daha mantıklı ya da bebeği sonra düşünmek. Hadi onu da geçtim herkesin kendi hayatı da sen niye senin gibi düşünmeyene evde kaldın muamelesi yapıyosun her fırsatta

İtiraf ediyorum iki tane alttan dersim var kara kara düşünüyorum bu derslerden nasıl geçeceğim diye

itiraf ediyorum sevgılıme kızdıgımda ucunda benı kaybetmek var falan desemdee asla ondan vazgecememmmmmmmmm

itiraf ediyorum onu görme şansım vardı ama sallamadım o çaba göstersin banane banane

Son düzenleme:
İtiraf ediyorum kuzenimle küçükken telefon sapıklığı yapardık çoğunluk tanıdık kişilere.Bir kere tanımadığımız kişiye yapmıştık adres felan isteyince trendy dergisinden karma bir adres ayarlamıştık O zamanlar komikti şimdi yapmıyoruz böyle maceralı oyunlar :)

teyzemin kocasından nefret ediyorum...öküz herif... öteki dunyada gorusucez seninle..

Çocuk yapasım geldi,
Ama evlenıp butun bır hayatımı karartasım da yok hani..

Bazen kafamın kaldırmadığı durumlarda,sevmediğim insanlar geliyorsa itiraf ediyorum ki kapıyı açmıyorum

İtiraf ediyorum facede paylaştığım durum,yazı vs. hepsi birilerine ithaf oluyor genelde tabi üstüne alınana.Yüzüne söyleyemediğini gizliden vurma durumu.

itiraf ediyorum daha önce sadece ilgisinden hoşlandığım kişi vardı ya hani o tipim olmayan işte o kişi başkalarına ilgi gösterince sinir olmaya başladım ama çaktırmıyorum
ne oluyor bana :44::44:

itiraf ediyorum daha önce sadece ilgisinden hoşlandığım kişi vardı ya hani o tipim olmayan işte o kişi başkalarına ilgi gösterince sinir olmaya başladım ama çaktırmıyorum
ne oluyor bana :44::44:

Ksıkanıyor musun yoksa sende de sevgi mi başladı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…