İtiraflar

"Zihnin gücü ve hayal kurma hakkında bir şeyler duydun mu? Deneyimlediğimi söylüyorlar, eğer yatakta uyumadan önce isteklerinizi, sanki onlara şu anda ulaşmışsınız gibi hayal ederseniz, hayalleriniz gerçeğe dönüşür. Bunu hiç denedin mi? Mesela her gece uyumadan önce bir meditasyon müziği aç, bedenini rahatlat ve hayal et ki sevdiğin sana geri dönmüş, karşında duruyor ve sana bakıyor, 'Seni özlemiştim' diyor. Ne kadar net ve gerçekçi bir şekilde hayal edersen, o kadar iyi olur. Mesela onun parfümünü kokla, sesini kalbinde duy, yüzünü net bir şekilde gör ve onun elini tutarken elinin sıcaklığını hissedebildiğinde, bu hayal gerçeğe çok daha yakın olur."

Yasak aşk her zaman sehvetli tutkuludur bugun hakan yarın bir baskası sen ilk denemeyi yapmıssın tabıkı kocanın ilgisizliği de var bu ilişkide

İlk Zamanlar kendini suçlu hissedersin ama zamanla bu duruma alışırsın

O kadar uzatmana gerek yoktu burda yazılmışı vardı

Eklentiler

• IMG_2588.webp
    57 KB · Görüntüleme: 149
Hakana başka bı yerde Ahmet demişsin. Bide arkadaşınla seni hastaneden aldığında önce ben arka koltuktaydim demişsin sonra da hemen arkamda oturan arkadaşım mesaj attı demişsin. Hikayede çelişkiler var geliştirilmesi lazım

Çok sürükleyici ve etkileyici ama tam kısa olmuş biraz.
Tam yerinde bitti. Moralim bozuldu.
Devamı gelir mi diye ikinci tabağımı da doldurdum getirdim çiğdemle.
Beklemedeyim
.

*votka ve buz getirdim.. koydum bardağına birazda benim bardağıma koydum votka ve buz ..
Votkaya tercihen buz koymayın. Eriyince çok sulandırıyor. Votkayı ve meyve suyunu güzelce soğutun.

*mesala usta kılığına girsin tamire gelsin tamirini yapsın işte dedi
Usta fantezisinden daha iyisini bulun. O ne öyle, çatal da göstersin oldu olacak.

*off inanılmazdı kocaman eşimin neredeyse iki katı uzunlukta ve kalınlıkta
İki katı mı? Eşinizinki 7-8 cm, adamınki 14-16 cmse öyle büyük tepki gerektiren bir boyut değil. Adamınki 30 cmse de gereksiz büyük. Boyut kavramını oturtmanız lazım.
Kalınlık deyince de aklıma "benim babamın s.ki kutu kola gibidir" geldi.

*Merve nasıl alıyordu merve zayıf ve ağzı küçük bir kızdı
Merve'nin zayıflığıyla konu alakasız. Mia Khalifa küçücük kadın ama neler alıyor.
Ağzının küçüklüğü de çok önemli değil kutu kola değilse.

Çok sevemedim. Öylece ağzında kaldı, ee sonra? Küçüldü mü, boşaldı mı, noldu.
Giriş çok uzun olmuş, gelişme hızlı ve havada kalmış, sonuç yok.

Puanım 4/10.

Okurken kahkaha attım ben niye bu konuyu görmedim ya

Kral buralarda çok takılmasan mı? Verileceğim ki gerçek,bir de isim vermişsin. İniyorum ifşa olursun eğer öyleyse.

resmen hikaye eleştirmeni gibi yazmışsın kız, ben konuyu dikkate bile almadım, son bikaç yazıyı görünce allah allah bi bakayım dedim, görünce yarıldım şişedense kola kutusu olsun

Yine seks hikayesi mi yazıyosun feridun abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…