- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
Tabi haklısınız. Herşey iyi olur inşallah.
Olur olur, hiç sıkma canını.
Herkes yönetici ya da patron olarak doğmuyor. Sen de hatalarından ders alarak öğreneceksin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi haklısınız. Herşey iyi olur inşallah.
Tabii öyle muhakkak. Teşekkür ederim :)Olur olur, hiç sıkma canını.
Herkes yönetici ya da patron olarak doğmuyor. Sen de hatalarından ders alarak öğreneceksin.
Haklısınız bir denge kurmak gerekiyorİşçin ile arkadaş olmaya çalışma. İyi davran ama aranda daima mesafe olsun bilsin yani senin patronu olduğunu
Aile sırrını falan verme.
Samimiyete gerek yok.
Benim patronum bir şaka yapardı, sadece o gülerdiSon cümleyi anlayamadım. Benden başkasının gülmediği sakalara gülmek derken?
Evet bende öyle düşünüyorum. Isimin başında olmam gerekiyor.Bu arada iyi bir patron olmanın ilk kuralı işinin başında durmaktır. Çalışanlarına ne kadar güvenirsen güven her sabah o eczaneye gitmekten asla vazgeçme.
HahahBenim patronum bir şaka yapardı, sadece o gülerdi
Biz de nezaketen sırıtırdık.
Sonra dikkatle inceledim, ve kanaat getirdim, patronlar sadece kendilerinin güldükleri berbat şakalar yapıp eğlenirler
Aynı teoriyi farklı şekilde yazıp, aynı kapıya ulaştık.Ben buna çok katılmıyorum. Sosyal iletişim başka bişeydir liderlik bambaşka bişey. Ha insanın içinde yoksa dünyanın eğitimi de yüklense olmuyor o ayrı.
Aynı teoriyi farklı şekilde yazıp, aynı kapıya ulaştık.
Pek katılmadığınız kısmı okumadım :)))))
Bir arkadaşımın annesi eczacı. Teknisyenlerden çok çekmiş zamanında, evet sağlıkçılar ama sınırlarını bilemiyebiliyorlar. Umarım karşınıza seviyenizde, nerde ne yapacağını ve hududunu bilen kaliteli insanlar çıkar.Muhatap olacağım insan kitlesinden bahsediyordum burada. Yanımda çalışacak kişiler konusunda bir denge yakalamak gerekiyor sanırım. Dediğiniz gibi aşırı iyi niyet suiistimali getiriyor beraberinde. Bu her zaman böyle.
Böyle bakmıyorum. Idealist yaklaşıyorum daha çok. Benim görevim ilaç satmaktan ziyade ilacın kullanımını etkilerini yan etkilerini hastaya anlatmak. Halk sağlığını önemsiyorum. Işimi düzgün yaptığım takdirde o ilaçlar zaten satilacaktir. Personelle olan iliskimde ise bir yönetici olarak nasıl daha düzgün yuruturum bu işi diye fikir almak istiyorum.Eczane sahibi olarak patronluktan ziyade esnaflik konusunda yatkınlık lazım olur bence.. kalfa ve ciraginiz olur evet ama doğru kişileri ise aldıktan sonrası çok zor olmaz.. asıl tercih edilmek musteri iliskileriniz önemli.. güvenilir sıcak yardimci bir tip olmak..
Evet bende duyuyorum bu tür şikayetler. Umarım öyle olur. Teşekkür ediyorum :)Bir arkadaşımın annesi eczacı. Teknisyenlerden çok çekmiş zamanında, evet sağlıkçılar ama sınırlarını bilemiyebiliyorlar. Umarım karşınıza seviyenizde, nerde ne yapacağını ve hududunu bilen kaliteli insanlar çıkar.
yineliyorumSosyal ilişkileri iyi olan, sosyal ilişkilerini yönetebilen insan iyi lider olur diye anladım ben söylediklerinizi. Buna katılmıyorum.
yineliyorum
liderlik yaradılıştan gelir.
sosyal ilişki, sadece sosyal ilişkidir burda iyi olan geri kalanında mutlak kazanıma sahip olmaz
lakin liderlik apayrı;
sıkı bir askerin sosyal iletişimini göz önüne alıp, liderlik yapan askerleri örnek veririm.
Sosyal ilişki vs hitap
sosyal ilişki vs eğitim
......
Yaradiliştan gelenler olduğuna inanıyorum. Ancak yanısıra sonradan geliştirilebilen bir olgu bence.yineliyorum
liderlik yaradılıştan gelir.
sosyal ilişki, sadece sosyal ilişkidir burda iyi olan geri kalanında mutlak kazanıma sahip olmaz
lakin liderlik apayrı;
sıkı bir askerin sosyal iletişimini göz önüne alıp, liderlik yapan meslektaşlarını örnek veririm.
Sosyal ilişki vs hitap
sosyal ilişki vs eğitim
......
abraham l.Liderlik yaradılıştan gelmez.
İnsan çok odun değilse liderlik etmeyi öğrenebilir. Bazısının da hiç içinde yoktur o zaman olmaz. Kimse doğuştan lider değildir. Der ve susarım.
Iyi niyetler suiistimale açıktır her zaman. Maalesef. Kurallar koymak en mantiklisi.Acik net ne kadar iyi niyetli ,ne kadar mutevazi ,ne kadar insancil olursan o kadar tacize ugrarsin ,o kadar ,
Kurallar net olma.i uyan calissin uymayan gitsin ,
Sert ol ,
Tavsiyem buyuk bir eczanede kalfa olarak calisarak daha net anlayabilirsiniz aslinda durumu
Kolay gelsin