• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi bir patron olmak?

Böyle bakmıyorum. Idealist yaklaşıyorum daha çok. Benim görevim ilaç satmaktan ziyade ilacın kullanımını etkilerini yan etkilerini hastaya anlatmak. Halk sağlığını önemsiyorum. Işimi düzgün yaptığım takdirde o ilaçlar zaten satilacaktir. Personelle olan iliskimde ise bir yönetici olarak nasıl daha düzgün yuruturum bu işi diye fikir almak istiyorum.

Dükkan sahibi olacaksıniz.. satış yapacaksıniz ve bu esnaflik.. ve müşteri ile ilişkileriniz en gelişmiş yonunuz olmalı dedim.. Benim yorumumun idealistlikle ilgisi yoktu zaten.. mesleginizi icra ederken yine idealist bir tavriniz olur o ayrı.. başarılar dilerim..

Dükkan sahibi olacaksıniz.. satış yapacaksıniz ve bu esnaflik.. ve müşteri ile ilişkileriniz en gelişmiş yonunuz olmalı dedim.. Benim yorumumun idealistlikle ilgisi yoktu zaten.. mesleginizi icra ederken yine idealist bir tavriniz olur o ayrı.. başarılar dilerim..
Teşekkür ederim. Çok sağolun :)

En önemli şey 'sabır' !
Sonra çalışanlarınla 'mesafe' bunu her zaman koruman gerekiyor. Sonra benim senin gibi ilk işe başladığımda yaşadıklarımı yaşar ve bin pişman olursun.
Hiç kimseye iş ortamında 'abla' olma.

Bunları söyleyince sert bir mizaç görünebilir Ama sevecenlik ve samimiyetten de vazgeçme.

Müşterilerine karşı saygıda kusursuz ol, maddi olarak belli bir yere gelince müşteriyi önemsemeyen eczacı arkadaslarım var.

Orası bakkal değil, her zaman işinin başında ol. Çünkü senin kadar kimse, hiçbir çalışan, orayı idare edemez.

En önemli şey 'sabır' !
Sonra çalışanlarınla 'mesafe' bunu her zaman koruman gerekiyor. Sonra benim senin gibi ilk işe başladığımda yaşadıklarımı yaşar ve bin pişman olursun.
Hiç kimseye iş ortamında 'abla' olma.

Bunları söyleyince sert bir mizaç görünebilir Ama sevecenlik ve samimiyetten de vazgeçme.

Müşterilerine karşı saygıda kusursuz ol, maddi olarak belli bir yere gelince müşteriyi önemsemeyen eczacı arkadaslarım var.

Orası bakkal değil, her zaman işinin başında ol. Çünkü senin kadar kimse, hiçbir çalışan, orayı idare edemez.
Çok haklısınız. Bir eczacı her zaman eczanesinin başında bulunmalı.

Umarım en iyi şekilde icra edebilirim mesleğimi. Çok teşekkür ederim :)

Valla patron değilim ama benim sorumluğumda benim işe aldığım personeller var. ne kadar iyi niyet gözterirseniz o kadar suistimal ediyorlar. işini yapsın işini ciddiye alsın yeterli

EGOlarından arın alçak gönüllü ol
eğer altınfa çalışacak insanlar olcaksa yanında onları motive et ki senin için özverili çalışsınlar. (çokta ipleri gevşetme)
dükkanına gelecek her insan tipi olacaktır.sinirlerini zorlayanlan, uzlaşamayacağın, söylediklerini anlamayacak teyzelerimiz dedelerimiz olcak. bunlarında ilacı sabır :) içinden bi gülücük at. sinirlenme
maaşlarını geçıktırme yanındakilerinin. bak o zaman en çok seni severler

EGOlarından arın alçak gönüllü ol
eğer altınfa çalışacak insanlar olcaksa yanında onları motive et ki senin için özverili çalışsınlar. (çokta ipleri gevşetme)
dükkanına gelecek her insan tipi olacaktır.sinirlerini zorlayanlan, uzlaşamayacağın, söylediklerini anlamayacak teyzelerimiz dedelerimiz olcak. bunlarında ilacı sabır :) içinden bi gülücük at. sinirlenme
maaşlarını geçıktırme yanındakilerinin. bak o zaman en çok seni severler
Hayırlısı olsun bakalım :)

Back
X