- Konu Sahibi erdemliiiii
-
Ne desem bilemedim.
Sürekli aşağılanmak,hakarete uğramak bence ciddi bir sorun,çünkü aradaki saygıyı bitiriyor sevgiyi geçtim.
Ciddi konuşun bence,yaşınız da genç kimsenin hakaretini duymak için gelmediniz bu dünyaya,zorunlu hissetmeyin kendinizi.
Yani bir iki olur konuşup anlaşırsınız tamam da sürekli olması boşanma sebebi bence.
Ne desem bilemedim.
Sürekli aşağılanmak,hakarete uğramak bence ciddi bir sorun,çünkü aradaki saygıyı bitiriyor sevgiyi geçtim.
Ciddi konuşun bence,yaşınız da genç kimsenin hakaretini duymak için gelmediniz bu dünyaya,zorunlu hissetmeyin kendinizi.
Yani bir iki olur konuşup anlaşırsınız tamam da sürekli olması boşanma sebebi bence.
Allah yardımcınız olsun ama çocuklar da büyüdükçe babalarına benzeyip sizi üzebilir.O yüzden çocuk için aynı evde kalmaya devam etmek mantıklı mı iyi düşünmek lazım.Babasının huyunu kapmaması adına ve daha sonra da sizin psikolojinizin hepten bozulmaması adına ayrılmanız daha mantıklı gibi uygulanabilirse Tabiki o da.Öbür türlü konuşarak halledebiliyorsanız halledin zaten bu yapıda biri
Tesekkür ederimBaşta siz ona hakaret etmeyerek hata etmişsiniz,
Şimdi de sizin de ağzınız ve beyniniz olduğunu öğrenince rakip olarak görüp düşmanca yaklaşıyor,eskiden ne güzel eziyormuş sizi.
Umursamaz görünün,size bulaşmadıkça siz de konuşmayın ama triple değil,halinizden memnun gibi.
Bir zaman sonra seviyorsa barışma yollarına bakacak,sevmiyorsa boşanma.
Köklü değişiklik için ani ve sert tavır değişikliği iyidir.
Ak mı kara mı çıksın ortaya bırakın.
Haklisiniz, kotu bir durum son 1 kac aydir durum buerdemliiiii
Pardon da annelik ve hanımlık yapmadığınızı neye istinaden soylüyor? Çok biliyorsa bi operasyonla kestirip kadın olsun göstersin annelik hanımlık nasıl oluyor!!! Tıp gayet ilerledi.
Kusura bakmayın ama böyle eşlerini aşağılayan kocalara tahammul edemiyorum. Hakaret nedir ya? Aynı yastığa baş koyuyosun, evladının annesini aşağılamak nedir!! Düzgün konuşmak varken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?