İyi değilim nolur düşünemiyorum çocuğumu aldırmalı mıyım

Aldırsan günah. Doğurup anneannesine bırakmak daha günah.
Şuan diğer iki çocuğuna yaptığın gibi.

Sacmaliyorsun farkinda misin baban öz baban Seni cocuga yemek isittin diye dövecek ama senin cocuklarini cok sevecek yav yürü git Kimi kandirion sen

İkinizde birbirinizden betersiniz.
Olan yine çocuklara oluyor.
Diğer ikisini doğurup atmışsın annenin üstüne.
Bunu doğurup nereye atacaksın ?

Ay iğrenç adam resmen bok herifin teki senin evladına çocuklarına böyle hitap edip kıskanan biri üstelik hanzo karaktersiz aşağılık birisi sana 2.el diyor ayyy sinirlendim bak 7 haftalıkmış 10 hafta dolmadan aldır çocuğu bu adam zarar ziyan mahveder seni hala dogurmali miyim diye soruyorsun ya

Çocuk sizin, tercihi yapacak olan da sizsiniz. Size verebileceğim tek tavsiye çocuklarınızın yaşadığı hayata bakın, doğacak olanın da farklı hayat yaşamayacağının bilincinde olarak karar verin.

Ayrıca bu adamcığı da bırakıp yolunuza gidin. Ondan baba da olmaz adam da olmaz. Bir pok olmaz.

Aldırın tabiki ve bir daha da böyle her yüzünüze gülenle imam nikahı kıyıp korunmasız seks yapmayın. Adam resmen sizi kullanmış, kendinize saygınız olsun.

Yazıp yazıp siliyorum...... çocuklar gözümün önüne geliyor,anneden ayrı sevgiye,ilgiye,şefkate muhtaç bir köşede. Anne geliyor gözümün önüne geceleri üstleri açıldı mı, nasıl girdiler yatağa, nasil daldılar uykuya diye düşünmeden baska bir adamın koynun da.
Adaletin bu mu dünya.....

Hic acımadım 2 coxcugu atıp yeni cocuk yapıp mutlu olacaginizi gercekten sandiniz mi?? O 2 çocuğun ahi hemen tutmuş, o iğrenç herifle belani bulmuşsun konu sahibesi. Tabi ki dünyaya getirme yeni çocuğu onu da süründürme. Senin gibi koca meraklısı bir kadinin çocuğu olmak azabıyla dünyaya gelmesin, yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…