arkadaşım söyle söyleyin bir pozisyondan bahsettiÇok üstü kapalı yazdığınız için sorunu tam anlayamadım, cinsellik yaşamayanın bilmeyeceği bişey değil
Özellikle erkekler için öncelikle filmler var ordan görebiliyorlar, ayrıca iç güdü denen şeyde insanı bilmese bile yönlendirebiliyor.
Var ya sinirim bozuldu gülüyorum resmen:)))) cok iyiydi bu yaa:)Yaaa işte toplum böyle cinsellik erkek içindir, kadın yaslı da olsa kocasını memnun etmeli, koca isterse red etmek günah, erkek bekarken yapar ama kadın yaparsa yoll..dur mantığıyla hareket ederse erkekte kadını yatakta nefsini doyuracak öylesine bir mahluk olarak görür. Sanki erkeği memnun etmek yasal vazifemiz bu ne ya????
Valla kadının tatmini daha zordur ve önce kadın tatmin edilir. Ön sevişme erkekten çok kadını hazırlamak içindir.
Kocana söyle biraz adam olsun, karısını hoşnut etmeyi öğrensin. Kediler gibi ne öyle direk olaya girmek...
Açık açık söyledi yaptığı için bildiğini güya evlenmeden öncesini kastetmis bekarkenÇok üstü kapalı yazdığınız için sorunu tam anlayamadım, cinsellik yaşamayanın bilmeyeceği bişey değil
Özellikle erkekler için öncelikle filmler var ordan görebiliyorlar, ayrıca iç güdü denen şeyde insanı bilmese bile yönlendirebiliyor.
Kendime ediyorum bunu iyi biliyorum.Bu erkekler işi bilmiyor anacım.
Lan sığır, önce kadına sonra kendine çalışacaksın. Onuda mı biz söyleyelim.
Elin ayağın yanmasın seninde boş yere kendine edersin.
Ben çok üstü kapalı yazdığım için herhalde pek anlatamadim.yatakta hep bencillik yapıyor demek istedimbirlikte olmak istediğini söyledi ama ilk hareketleri benden bekledi kısmını pek anlamadım, zaten beraber olmak istediğini söyleyerek ilk adımı o atmış olmuyor mu... belki de ilişki spontane gelişse daha iyi olur bunları ifade etmelisin bence
ama yazdıklarında asıl dikkatimi çeken hakaret etmesi, yani isteklerine giden yol muhtemelen hakaret etmekten geçmiyor, önce bunu öğrensin
Ben çok üstü kapalı yazdığım için herhalde pek anlatamadim.yatakta hep bencillik yapıyor demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?