İyi değilim

Yaa bu adamdan neden ayrılmıyorsun? Saçma sapan insanlar için kendine yapma bence

çok üzüldüm canım, çalışmıyorsan çalışmanı tavsiye ederim iyi gelir, kendine iyi kötü bir arkadaş seç ona dök içini rahatlarsın,, alabiliyorsanız psikolojik destek alın canım.. umarım düzelir her şey..

Eşin haftalarca banyo yapmıyor mu?
Böyle bir pis insanı nasıl seviyorsunuz ya
İğrenç
Haftalarca ne ya
İlla sevişmek için mi banyo yapılıyor
Ayy bide bu kokar les gibi
Tövbe yarabbim
Bu adam seni sevse ne olur sevmese
Buz gibi soğurdum

Diyecek bişey yok. BBiktim bu hayattan. Hep yapayalnızdım. Hani Allah a mahsustu sadece. Hep dua ettim. İnandım . Güvendim. Yalvardım. Allah ım razı ol benden dedim hep. İyilik yapmak istedim. Hep. Ama yok yok. İnsanlar şu oldu bu oldu şükür diyor. Ben neye şükredeyim. Sağlığım da gitti. Dün hastaneye yatıracaklardı psikiyatri kliniğine. İyi olduğuma ikna ettim de çıktım. Yoksa damgalanacaktımhepten. Evde kaldı dediler, çocuğu olmadı dediler, her şeyi dediler hakkımdaabir deli demedikletikaldı
Ah be canim yapma bu kötülüğü kendine herkesin canı cehenneme kim ne derse desin yaaaa....
Hepimiz ayniyiz bak sana birşey söyleyim 6 yil benimde çocuğum olmadi neler dediler ama noldu evladim oldu ama bende sağlık psikoloji kalmadı önce sağlık ya..
Noldu herşey yoluna mi girdi hayatında dersen tabiki hayır imtihanim değişti şimdi de sağlık ve başka şeylerle sıkıntı çekiyorum....
Imtihan dünyası sen önemlisin bunu unutma sakın....
Eşin de düzelir umarim aile terapistine ikna et rabbim yardımcın olsun....

Güzel arkadaşım, Allah akıl veriyor, fikir veriyor, kullan diye. Bir sorun varsa önce dünya şartlarında çaresini aramalısın.

Haftalarca banyo yapmayan PİS adamı niye koca diye başında tutuyorsun, hem de 6 yıldır? :KK57:

Eskiden yoktu böyle bir şey. Sinirden kendimi kaybediyorum
önceki konunuzda da yazmışsınız o zaman da jilet atmışsınız
ne demek jilet ne demek neden kimse beni sevmiyor
yardım alın kesmeyin
ve lütfen isyan etmeyin!
o kişiden de ayrılın kendi başınıza ama mutlu yaşayın
kardeşiniz yok mu?

Yahu bu banyo nasıl bu kadar çözülemez sorun haline geliyor anlayamadım.
Adam pisliğin kralı olsun.
Tamam pembe bakalım hasta olsun bu konuda.
Tedaviye yanaşmıyor olsun.
Ya boşayıp kapıya koyacaksın bu tipi ya da banyo yapmaya mecbur bırakacaksın.
Ciddi söylüyorum.
Gel bir balkona çıkıp hava alalım diyeceksin.
Biraz şampuan bir kova suyu üzerine döküp balkonda ayak üstü duş aldıracaksın.
Hem balkon da yıkanır. Bir taşla iki kuş :)

Banyo yapmayan, pis olan o kendine jilet atan siz.
Ne büyük bir ceza almıştır şimdi, duştan çıkmaz.
Yapmayın bunları, kendinize değer verin, onun pisliğine bulaşıp kendinize zarar vermek çözüm değil

o pislendikce siz kendinize bakin makyaj yapin ,parfüm sikin , sacinizi yapin gidin paranizi kuaförde har cur edin illaki yaklasmaya basladi zaman tiksindirici bakislari üzerine atin les gibi kokuyorsun pissin nasil dokunuyum sana deyin belki biraz utanir .

Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende sevgi açısından imtihanda olduğumu düşünüyorum. Yıllardan beri denemediğim kalmadınkısır döngü gibi kurtulamıyorsun katlanacaksın basks seylerle avutacaksın kendini baska care yok canım. Herkesin farklı bir imtşhanı zorlığu var şu hayatta kiminin para kimisinin sağlık kimnin çocuk sahibi olamama evleneneme vs gidiyor bizimki de ilişkilerle ve sevgiyle ilgili

Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende sevgi açısından imtihanda olduğumu düşünüyorum. Yıllardan beri denemediğim kalmadınkısır döngü gibi kurtulamıyorsun katlanacaksın basks seylerle avutacaksın kendini baska care yok canım. Herkesin farklı bir imtşhanı zorlığu var şu hayatta kiminin para kimisinin sağlık kimnin çocuk sahibi olamama evleneneme vs gidiyor bizimki de ilişkilerle ve sevgiyle ilgili

Hayatta hic bir sey sadece senin baktigin pencere kadar gorunmez, karsindan nasil gorundugun nasil bir his uyandirdigin daha onemlidir. olumsuz giden ikili iliskilerde sen kendini her konuda ozverili oldugunu dusunursun ama bunu karsi tarafa yansitamazsin. Bir eksiklik vardir ama farkina varamamissindir! Arkadaslik uzun yillarin getirdikleri degildir cogu zaman ve mesafelerin yakinligi yada sik zaman gecirmekten ibaret de degildir. Köprünün temelini atmak icin hep karsi tarafin aramasini beklemezsin, yada ben hassas ve kirilganim deyip karsindakine pas atmamali insan. Iyi bir temel atmak istiyorsan öncelikle özverili olmanin hakkini vereceksin ki karsiligi sana saglam arkadasliklar olarak dönsün ebrucum... sevgiler

Hayatta hic bir sey sadece senin baktigin pencere kadar gorunmez, karsindan nasil gorundugun nasil bir his uyandirdigin daha onemlidir. olumsuz giden ikili iliskilerde sen kendini her konuda ozverili oldugunu dusunursun ama bunu karsi tarafa yansitamazsin. Bir eksiklik vardir ama farkina varamamissindir! Arkadaslik uzun yillarin getirdikleri degildir cogu zaman ve mesafelerin yakinligi yada sik zaman gecirmekten ibaret de degildir. Köprünün temelini atmak icin hep karsi tarafin aramasini beklemezsin, yada ben hassas ve kirilganim deyip karsindakine pas atmamali insan. Iyi bir temel atmak istiyorsan öncelikle özverili olmanin hakkini vereceksin ki karsiligi sana saglam arkadasliklar olarak dönsün ebrucum... sevgiler
Ne demek istediğini anladım ama senşn kastettiğin şey bence özveri ile ilgili değil insanların peşinde koşacak köle aramasıyla ilgili bir durum.Kibir denilen olay. Burda herkes yazar arkadaşım yok yanlızım vs. Aslında bir çoğunun sevmediği ama görüştüğü birkac arkadası vardır ailesi kuzeni vs vardır. Ona güvenir o yüzden biri çıkar da ilgilenirse bu kez kendini ağırdan satar hep o beni arasın der tek taraflı ne varki bu dünyada uzun sürsün güzel olsun. Senle olmadı ne yazıkki ama senden sonra burdan tanıştığım başka bir arkadaşla gayet güzel görüşüyoruz. Demekki olay senle aynı isteğe sahip gerçekten verici sadece alıcı olmayan birisine denk gelmekmiş öyle olunca yürüyormuş arkadaşlık.

Ne demek istediğini anladım ama senşn kastettiğin şey bence özveri ile ilgili değil insanların peşinde koşacak köle aramasıyla ilgili bir durum.Kibir denilen olay. Burda herkes yazar arkadaşım yok yanlızım vs. Aslında bir çoğunun sevmediği ama görüştüğü birkac arkadası vardır ailesi kuzeni vs vardır. Ona güvenir o yüzden biri çıkar da ilgilenirse bu kez kendini ağırdan satar hep o beni arasın der tek taraflı ne varki bu dünyada uzun sürsün güzel olsun. Senle olmadı ne yazıkki ama senden sonra burdan tanıştığım başka bir arkadaşla gayet güzel görüşüyoruz. Demekki olay senle aynı isteğe sahip gerçekten verici sadece alıcı olmayan birisine denk gelmekmiş öyle olunca yürüyormuş arkadaşlık.

Ilginc olanda aradan gecen zaman hic bir sey degistirmemis sende yine ayni dertten muzarip bir ebru :) bana kalirsa bu konuda uzman bir destege ihtiyacin olabilir. Burada örneklemeler seni bir yere getirmez sana zamanin vermis evinin kapilarini acmis bir arkadas olarak nacizane actigin konuya aradigin yorumum.

Eşim haftalarca banyo yapmıyor bu yüzden de yaklaşmıyor. Banyo sorunu yüzünden kavga ediyoruz sürekli.
Oha o neymis ya🤦🏻‍♀️
Oturup citilerim o adamı valla gün asırı🤢
Ayrıca 90 larda kalmadı mı kendini jiletleyenler ya🤯
Destek alın acil.

Ilginc olanda aradan gecen zaman hic bir sey degistirmemis sende yine ayni dertten muzarip bir ebru :) bana kalirsa bu konuda uzman bir destege ihtiyacin olabilir. Burada örneklemeler seni bir yere getirmez sana zamanin vermis evinin kapilarini acmis bir arkadas olarak nacizane actigin konuya aradigin yorumum.
Bu benim açtığım bir konu değil ki bana tavsiye veriyprsun başka bir üyenin derdine yazdığım bir teselliydi benimkisi. Evet çok ilerleme kaydetmedim belki arkadaş sayısı bakımından bir yıl bunca deneme bana sadece ikinci arkadaşı kazandırdı.Ama boşa zaman da harcamamayı öğrenmiş oldum. Keşke Arkadaşsızlık uzman desteğiyle çözülecek bir durum olsaydı da çağımızda yanlızlık bu denli sorun olmasaydı belki herkes uzmans gider arkadaş bulur burda da yanlızım arkadaşım yok diye mesajlar yazılmazdı. Demekki bu uzmanla vs ile çözülecek bir problem değilmiş.Benzer şartlara sahip olmadığımız için olmadı zaten ben istanbula yeni gelmiş ailesi akrabası farklı şehirde olan birisiyken sen doğma büyüme istanbulda yaşamış üstelik aileside aynı şehirde olan birisi olarak zaten eşit şartlara sahip değildik.

Back
X